Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Donna, Oana, felicitari pt. rezultatele de la eco ale galuscutilor!
Oana, mult a fost, putin mai este si o sa vezi ca bebe o sa stea in burtica atat cat are nevoie ca sa iasa sanatos si voios!

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Asa esa mai stea pana la 35 macar si mami e multumita

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

pe 06.03.2007
cred ca graviditatea mi-a afectat creierul mai mult decat credeam.
of doamne, doamne....
adevarul e ca sunt tare obosita pt ca nu prea reusesc sadorm noaptea.ma trezesc sa merg la baie de vreo 4 ori si apoi de la 4 la 6 stau si numar oite.......apoi dimineata merg la servici.
asa ca nu prea apuc sa dorm destul si sara ma epuizeaza cat e de energica.acum este la perioada cu de ce? si nu exsita intrebare pe lumea asta pe care sa n-o fi pus...

mamica de scumpete sara si george (33 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Va salutam si noi pe ziua de azi!

Ce agitatie pe aici in asteptarea bebelului lui Office! Sper sa fie bine si fara alte aminari de data asta.

Oana, ma bucur mult ca esti ceva mai bine. Sa fie si bb ascultator si sa stea cumintel inca vreo citeva spatamini.

Magdyi, pt tine iti doresc multa sanatate si stiu ca o sa fiti bine amindoua.

Donna, nu te mai nelinisti pt greutatea lui bb ca e bine. Al meu avea 1770 gr cam la aceeasi virsta (32s)si doctora a zis ca e perfect. Apoi, saptamina trecuta (adica dupa 2 saptamini) bb avea deja 2238 gr. Azi mergem din nou la eco si sunt curioasa daca a ajuns macar la un 2400. Sper si cam asa ar trebui!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Office cred ca a scapat deja ...

Fetelor eu va invit la supa de galusti , salata orientala si snitel , dupa care ma bag la un somnic sa creasca bebe
Fetelor bine ati venit in clubul nostru
Donna felicitari pentru bebe sanatos

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

am uitat......
va rog tare mult daca puteti sa imi eplicati si mie cum si unde pot intra sa vad pozele cu voi toate si cu bebelusii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

2ingerasi dar gatesti singura?! Ma gandesc ca e obositor sa faci atata mancare.... Inseamna ca ai spatiu unde sa-i gazduiesti!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Da, eu gatesc in casa si ma mai ajuta si tata cateodata ca si el e priceput. Frate-meu si cumnata-mea abia s-au casatorit, iar ea nu prea le are cu gatitul...O las sa experimenteze asta la casa ei... HE HE. Nu mi-e greu sa gatesc,mie imi place,dintotdeauna mi-a placut. Si in plus sunt si expeditiva.
Eu sunt o fire foarte activa si o persona aagitata,iar de aproape 22 luni de cand stau acasa simt ca mor de plictiseala,asa ca imi gasesc tot felul de activitati care sa nu ma solicite fizic prea mult..

Iar spatiu,am, recunosc...Am un apartament cu 4 camere, cam de 115 mp si cu un hol lung de 15 m pe care se plimba Matei cu tricicleta..

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 35+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lora..ne-ai aratat burtica, dar de ce nu ai venit mai aproape?! Stai in usa gata de plecare?!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Oana, ce idee cu salata orientala! Ma duc sa fac si eu ca sunt mare fan!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

anna_ivan : uite ca le-am incurcat de emotie, va rog sa ma scuzati
deci de la inceput :frumoasa mea sara este nascuta pe 06.03.2010 si dragul meu bebelus se va naste la data de 15.10.2010. um 04.01.2010

BELLE SARA...stiu ca suna ciudat, da mai citeste o data ce ai scris. Ai avut UM pe 04.01.2010, apoi s-a nascut Sara??!! pe 06.03.2010 si se va naste George pe 15.10.2010...
Probabil e anul nasterii Sarei scris gresit...nu-i nimic, si noi patim la fel...

Eu cred ca s-a intors beb la mine, simt o apasare jos...am sa merg abia luni la dr gineco sa vad ce zice. Maine merg la dr de familie, cred ca si ea isi da seama, chiar is curioasa daca am dreptate...

34+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

buna.din nou.am mai scris si acum doua capitole dar erati ocupate si nu m-a observat nimeni
sper ca azi sa ma fac remarcata.......
imi scriu din nou datele poate se indura cineva si ma trece si pe mine in lista.sunt mamica de dulceata sara (06.03.2010) si viitoare mamica de george (33 sapt).DPN 15.10.2010
imi face mare placere a va citesc in fiecare zi....parca trece timpul mai usor...
va pup

Bine ai venit!!!

Cred ca s-a produs o greseala in mesajul tau la data de nastere a Sarei...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 33+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 2 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput