Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

Liliana, poti sa-mi spui mai multe despre experienta negativa de la Euroclinic? Eu acolo urmeaza sa nasc - probabil cezariana pt ca bebe nu vrea sa se intoarca. Dar la mine e ceasul al 11-lea...
multumesc.

andreea, 33+ bu bebe andrei

A fost o problema de comunicare; lui office i-au comunicat un pret in aprilie, mie imi spusesera unul cu 1000 dfe lei mai mare in februarie... Si i-am intrebat numai de ce, ca sa stiu si eu si portofelul meu...
Ei bine, dupa o luna nu imi raspunssera, desi pana atunci au avut timp sa imi trimita contracte si regulamente si tot...
Cand am revenit, cica au trimis intrebarea mea la alt departament... adica, pe bune, daca tu mi-ai dat o info, nu stii de ce mi-ai dat-o?

Pana cand am primit raspunsul de la alta persoana, dfeja era tarziu sa mai schimb medicul care ma urmareste (aparuse intre timp obligativitatea sa fie sarcina urmarita la ei, lucru pe care nu mi-l comunicasera anterior).
Si, sincer, nici nu m-am simtit prea bine ca au uitat de mine o luna, apoi ca mi-au dat o explicatie gen "v-am dat dv. pretul maxim la care poate ajunge o nastere". Adica cum maxim? Daca am complicatii si ma tineti 6 zile in loc de 4, nu pot plati mai mult de atat? Ei, bine, ba da, platesc fiece lucru in plus, deci... care maxim, doar ei stiu...

Si atunci am zis pas, mersi frumos. Pentru dezinteres nu merg la stat, n-o sa merg la altii sa platesc suplimentar pentru acelasi dezinteres.

Buburuzo, masaj fac si eu, dar nu stiu cat de bine, ca nu simt nici arsuri nici alte alea asa de ciudate... oricum, trebuie sa dureze cam 10 minute, nu? Parca asa, am sa mai intreb.
Pentru evitarea rupturii ajuta un dus caldut in timpul travaliului in zona cu pricina... cu acelasi masaj sau fara, in functie de cum te simti. Nu mai retin la ce dilatatie, cred ca pe la 6-7...

La medicul meu epiziotomia e musai, parte din procedura; asa zice el musai, doar n-o sa urle la mine, nu?

Voi stiti sa va masurati dilatatia? Ma gandeam s-o intreb pe madam doctor, ca mi-s curioasa.

Cu pozitiile de nastere, ma gandeam cat de comod mi-ar fi sa ma screm daca sunt foarte constipata... stand la orizontala? Si cat de mult mi-ar fi daca as sta verticala?
De apasatul pe coaste stie cineva? Asta am uitat sa intreb de e musai.
Oricum, ramane de vazut.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Paticut iti spun si eu din experienta ca nu-i musai sa fie probleme, dar cel mai sanatos (si pt psihicul tau) ar fi sa mergi la camera de garda a unui spital si sa ceri sa ti se faca o eco. Eu am avut aceeasi problema acum doua saptamani. Inainte de a face asta, incearca sa mananci ceva dulce si asteapta sa vezi daca reactioneaza, snt cazuri in care scade glicemia mamei si implicit a lui bebe si atunci sta cumintel, ca sa economiseasca energia.
Daca faci testul cu dulcele si nu esti multumita de rezultat, mai bine faci o eco. sa fie bine!

Mari Paun bine ca si-a mai revenit bombonica. Toti copiii au zile bune si zile mai putin bune... Imi pare rau pentru vecina, asemenea lucruri ... nu ar trebui sa se intample...

Lora... sta confortabil domnisoara Adelina ?

Acu sa fac un rezumat: la 9 am fost la eco, galuscutul iar s-a lenevit cu vreo 4 zile, dar il iert ca s-a intors cu capsorul in jos si are aproape 2kg (ma rog, 1995gr). Mergea sa fie mai grasut pt linistea mea... Dupa asta am mers la Fundeni, mi-au recoltat pt analize si revin la 3 sa imi dea rezultatele. Tare-s curioasa daca ma lasa sa continui cu Clexanele, ca vad ca tot fac eritem la fiecare intepatura. Revin dupa-amiaza cu info...

Donna 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

buna.din nou.am mai scris si acum doua capitole dar erati ocupate si nu m-a observat nimeni
sper ca azi sa ma fac remarcata.......
imi scriu din nou datele poate se indura cineva si ma trece si pe mine in lista.sunt mamica de dulceata sara (06.03.2010) si viitoare mamica de george (33 sapt).DPN 15.10.2010
imi face mare placere a va citesc in fiecare zi....parca trece timpul mai usor...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

am uitat.....
multe felicitari pentru office si un bb cuminte si mancacios..

mamica de scumpete sara si george (33 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

buna.din nou.am mai scris si acum doua capitole dar erati ocupate si nu m-a observat nimeni
imi scriu din nou datele poate se indura cineva si ma trece si pe mine in lista.sunt mamica de dulceata sara (06.03.2010) si viitoare mamica de george (33 sapt).DPN 15.10.2010
imi face mare placere a va citesc in fiecare zi....parca trece timpul mai usor...
va pup

bine ai venit in clubul nostru, belle_sara
tre' sa scrii repede cel putin 10 mesaje,ca apoi sa te putem vedea in timp real.
probabil de aceea zici ca nu te-a remarcat nimeni.
eu,din pacate, nu stiu sa umblu la listuta, dar sunt sigura ca Ana sau cine mai stie din fete, te vor trece la catastif

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

buna fetelor
am revenit acasa , contractiile s-au diminuat un pic , dar continui cu pastile , in final nu am gasit pe nimeni ca sa pun perffuzie , colul este scurtat dar inchis , mi s-au recoltat culturi din col ca sa vedem daca o infectie a colului exista si daca ar genera contractii , bebe este inca f f jos, ii simt manutele in vagin aproape.
Cat despre dezvoltarea lui bebe , toate bune , vineri avea 2274g, mai mare cu o saptamana si ceva , placenta arata bine , lichidul un pic sub normal dar clar .

Va multumesc frumos pentru toata sustinerea

momentan stau in pat si mi-a venit mandruta acasa pentru o zi ne iubim de zor, imi pare rau ca nu sunt la curent cu ce e pe aici dar promit sa recuperez
Va pup

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 32s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

mari paun pai cum nu traia?? si mai ales de ce?

l-am vazut ieri la TV pe directorul de la Filantropia (unde voi naste si eu) zicand ca sunt foarte aglomerati si ca sa poata face loc in incubatoare si saloane tin 24 ore pe cele care nasc natural si 48 ore cezarienele.

32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Am vazut si eu! Eu una imi doream sa "evadez" cat mai repede din spital! Si daca nu sunt probleme cu tine si bebe e mai bine si comod sa stai in patutul tau! In spital esti la programul lor!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

l-am vazut ieri la TV pe directorul de la Filantropia (unde voi naste si eu) zicand ca sunt foarte aglomerati si ca sa poata face loc in incubatoare si saloane tin 24 ore pe cele care nasc natural si 48 ore cezarienele.

32+ cu bebe mic
poze

Am vazut si eu! Eu una imi doream sa "evadez" cat mai repede din spital! Si daca nu sunt probleme cu tine si bebe e mai bine si comod sa stai in patutul tau! In spital esti la programul lor!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui belle_sara

va pup

esti sigura ca e 06.03.2010 data nasterii pt sara ca mie nu-mi ies calculele? cand ai avut ultima menstruatie?

32+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

alynta si eu imi doresc sa ajung acasa cat mai repede.

32+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput