Mamici de Sept-Oct'10-Hai Office!!(144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

tanamera, la 16.30 merg.

LilianaR, inca ceva care a dus la teama mea - luna trecuta am fost internata 2 zile pt. ca bebelusa avea bataile inimii prea alerte si neregulate, asa ca ni s-a si interzis total, de-atunci...asta uitasem. Plus ca acum 2 luni aveam contractii si imi era teama ca o sa nasc prematur...si piticii n-au plecat inca.

Lora, mami de Iustina si 39+ cu Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor care va pricepeti!!Ce s-a intamplat in album? De ce imi cere sa denumesc persoana din fotografie cand dau cu mouse-ul pe ea???? Cred ca de la setari e buba,dar eu nu ma pricep!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

paticut, nu te speria degeaba, probabil ca are si el niste zile in care simte nevoia sa se odihneasca mai mult.

Ionela, ce faci, cum te mai simti? Ai trecut cam "fulger" pe la noi.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Loredana, Tanamera, Kiti, .

Vladut a fost maricel!!! L-ai imbracat vreodata cu hainute pt new born sau direct 0-3 luni?

38+

Aveam si cateva chestiute de new born cumparata, dintre care o salopeta si un body i le-am lasat lui Dragos sa le aduca la maternitate, sa il scoatem pe pitic in ele. Si statea saracul inghesuit in salopeta aia, s-au chinuit sa il indese in ea .
Asa ca nu le-am folosit pe cel e de new born, ci direct pe cele de 0-3 luni, ca avea si 55cm lungime.
Asa ca acum nu am mai luat de new born nimic (bine, am primit cateva), desi cred ca domnisoara va fi mai mica.

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor care va pricepeti!!Ce s-a intamplat in album? De ce imi cere sa denumesc persoana din fotografie cand dau cu mouse-ul pe ea???? Cred ca de la setari e buba,dar eu nu ma pricep!!

Ana33+ Maia Elena lu' mama

nu te speria. e o optiune a picasei. dai clic pe mutra cuiva si spui cum o cheama, asta ca atunci cand te uiti peste ani poate te-ai senilizat si nu mai tii minte. ignora si tu cand iti zice sa denumesti persoana. eu le-am denumit doar in pagina personala.

32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

LoraG - merci de incurajari.. asa ma gandesc si eu dar deja 48 ore e prea mult. ma tot gandesc ca e cu spatele la burta mea si atunci nu am cum simti nimic. of.

promit ca dupa ce nasc iti fac o vizita la piatra. am auzit atat de multe lucruri bune despre orasul asta ca trebuie sa-l vad si tare mi-ar placea sa te cunosc. pana atunci iata o .

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fetelor, mai luati Elevit? Mie nu mi-a spus dr. sa ma opresc, asa ca iau in continuare. Si calciu, 1 tableta efervescenta la 2-3 zile.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna bombonici,
ieri bomboana mea a varsat de 4 ori, am puso la regim, covrigi cu ceai...plangea ca vrea mancare insa mi-a fost teama pt ca am depistat si virmisori, asa ca i-am administrat doza unica de Zentel, toata noaptea am stat cu ochii pe ea ca nu cumva sa verse ori sa-i fie rau...nu ca ar fi un efort pt ca oricum ma uit pe tavan toata noaptea...
Dimineata Ema s-a trezit bine dispusa dupa 11 ore de somn, acum lucreaza f frumos, si i-am pregatit pireu de cartofi cu branza. Ce mananca ea asta servesc si eu , sa speram ca va trece repede si cu parazitii

Ieri am achizitionat si ...trasura, ca e un carucior din ala greu de 15 kg, insa cum Ema e mai...energica , numai bine ca nu-l rastoarna, aseara plimba trasura prin casa, e multicolor si sotul zicea ca am o dambla cu VERDELE, e asta e, vreau sa fie un copil vesel nu doar albastru, o sa fac pzoe si o sa pun azi
avem achizitionata si salteluta de infasat...abia astept sa le punem pe toate la punct pt ca am prea multe adunate in casa si e cam aglomerat...imi place sa am spatiu

Kiti, zozela...luni merg la medic sa vedem ce zice, sper totusi sa se rezolve repede cu deschiderea spitalului Giulesti...mai ales ca o sa am cezariana, ca sa schimb acum medicul...nu-mi place deloc.

vad ca avem mamici noi- bine ati venit

Office nu am uitat sa fiu alaturi de tine
hai bebe, cu sanatate

Lora, pregatesc motatele si pt tine?
alynta27 si pt tine le tin in ...priza

eu stau cuminte, ieri m-am dat peste cap ...o fosta vecina care avea 30s i-a facut ieri de urgenta cezariana si ...bebe nu traia, asa de rau imi pare pt ea

va pup

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

mari paun pai cum nu traia?? si mai ales de ce?

l-am vazut ieri la TV pe directorul de la Filantropia (unde voi naste si eu) zicand ca sunt foarte aglomerati si ca sa poata face loc in incubatoare si saloane tin 24 ore pe cele care nasc natural si 48 ore cezarienele.

32+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

paticut, cu mare placere va asteptam la Piatra!
Buburuzo, eu nu am luat Elevit, ci 2 maltofer/zi si 600mg de Ca+D3. Chiar ma gandeam azi daca sa mai iau ori ba..asa ca am luat doar un Ca de dimineata.
Mari, biata femeie..imi pare rau! Poti scoate moatele, daca esti sigura ca au vreun efect la bebelina si-o fac sa iasa mai repede.
Ieri prietena mea imi zicea ca nu-s normala, ca poate nasc pe la Focsani sau, mai rau, pe la Adjud ori Buhusi... (sunt niste orasele micute) - ei si ce, daca nasteam, ce, acolo nu-s spitale? As fi vrut eu sa nasc asa repede, sa nu apuc sa ajung acasa.

Mergi la inceput