America (209)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Alina, e bine sa fie cat mai accurate ca semnezi pe propria raspundere pe N-400 ca e asa cum zici.
La mine a fost foarte greu pt ca am trait toata perioada de rezidenta overseas si habar nu am stiut cum sa completez acolo dar tanti aia de la interviu mi-a zis ca trebuie sa listez toate iesirile din Germania pe ultimii 3 ani cat am fost rezident.Si mie mi-a fost greu sa ma gandesc ca am facut multe calatorii dar a avut rabdare pana mi-am amintit de tot.
Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
pumba spune:
lucasmom- pe ei ii intereseaza daca ai vechimea in state, de cinci ani si una din intrebari e daca ai stat mai mult de 6 luni plecata din tara.
sanzi- nu platesti pt baiat aceeasi suma, aplici pt tine pt cetatenie si dupa aceea ,trimiti pt David.
miere- bafta multa,iti inteleg emotiile eu am trecut prin asa ceva anul trecut, cand a avut lucrari mari in gurita,datorita cariilor
ciuf- .... nu avem cell si nici acces la net nu am avutmesajul tau l-am vazut la intoarcere.ne-a placut foarte mult .am fost la zoo.muzeul de stiinte ,Benihana,joe seafood.
ruxij spune:
Lucasmom, si eu am facut cam pe ghicite, unde am gasit stampile am gasit, unde nu, am aproximat si eu. Am tinut minte ca am stat 2 sapt, sau 1 sapt. sau cat am stat si am scris acolo ce mi-am adus aminte. Iti zic io dc. m-au prins cu matza in sac
josefine spune:
Ati luat biletele pe internet? Poate mai gasiti itinerariul pe email..
www.razvanphotography.com
ruxij spune:
Cam pierdui emailurile mai vechi. Dar de mintit cred ca n-am mintit prea mult, am avut grija sa nu subevaluez, mai degraba am mai pus niste zile acolo, ca oricum nu am stat decat sub o luna intotdeauna cand am iesit din USA.
miereamara spune:
Ruxi poti sa stergi linkul acela de la generale?
Multumesc!
Aidan e in operatie acum.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Miere, tin pumnii sa decurga totul cit mai bine. Refacere rapida lui Aidan.
Pina una-alta am sters ce scrisesem eu, sa nu atrag si mai mult atentia.
miereamara spune:
Gata, am scapat!
A fost groaznica asteptarea fetelor, mai aveam putin si intram peste ei pt ca nu mai venea nimeni, 20 de minute mi-au parut o eternitate, m-am rugat la Dumnezeu in continuu sa nu pateasca ceva. saracul copil, era nemancat si nebaut de peste 12 ore, nu mi-au dat voie nici macar apa sa ii dau de aseara pana azi, el s-a trezit micutul si cerea lapte dimineata, l-am luat asa in piajamale cum era si l-am pus in masina si am plecat la spital, dar acolo am mai asteptat inca o ora jumate, noroc ca am luat laptopul cu mine si i-am pus desene si a uitat de apa si lapte. Operatia in sine a durat 20 de minute, au gasit chestii nasoale in ureche, deja avea ceea ce numesc ei glue ear, fluidul ala se ingrosase si era ca un lipici, nu s-ar mai fi drenat de acolo singur nicicum, au scos tot si i-au pus tuburile.
Sper sa terminam cu infectiile, tuburile o sa stea acolo intre 6 si 18 luni, si dc va mai fi nevoie o sa mai faca o operatie, sper sa nu fie nevoie totusi.
Nu mai are voie swimming, apa in urechi tb avut grija la baie, etc.
si-a revenit din anestezie cam greu, a plans mult, acum suntem acasa si doarme iar, o sa stea si maine acasa.
Multumesc Ramona! O sa sterg si eu ce am scris.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Bine ca a scapat micutul! Isi revine el repede si sa vezi cit v-o tine la taclale de acum incolo!
alintaroma spune:
Miere recuperare rapida motanelului de Aidan Ma bucur ca ati scapat cu bine!
Ramona cu dedicatie speciala : Dalii cit farfuria
Corinadana , am scapat si citeva poze cu Bianca ca ziceai ca nu ai mai vazut-o de mult
Enjoy!
http://family.webshots.com/album/578481922jglxgV?vhost=family&start=0