America (209)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Wow, ce faine-s!
Ce a crescut Bianca, parca peste noapte! S-a maturizat, incepe sa semene a adolescenta. Get ready!
Te-am zarit si pe tine, supla ca intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vio, bianca ta e cea mai dalie dintre dalii
ramona, da un link cu vio ca eu m-am pierdut printre atatea flori
miere, refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Da Ramona, erau o frumusete! si parfumul lor m-a purtat in copilarie la daliile mamei din gradina .... avea toate culorile si marimile chiar si asa mari de rasturnau vaza . Nu mai stiam la care sa ma uit si cind am inceput cu artileria la camera, i-am zis lui DH "somebody stop me" ! ca terminam bateria la aparat
Asa e, Bianca creste mult prea repede . E chiar asa cum citeam intr-o carte despre preteens, e mintea unui copil trapped in a preteen body. Ca intradevar ea e inca cu mintea doar la joaca cu Barbies, cite papusele si cu animalutele de la littlest pet shop. Sa va mai zic ca inca a facut lista pentru Santa ? Si apoi cind i-am zis ca maybe , a trecut prea multe acolo a zis "HMMMM, stau si ma intreb oare nu tu esti cumva Santa de tot zici ca am pus prea multe si te temi ca o sa cheltui prea multi bani?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Bravo Aidan! gata cu problemele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Alintaroma, ai o frumusatza de fata! Si ce frumoase sunt si gradinile alea!

Adriana 39+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

a avut cineva de pe aici parodontoza si daca da ce tratament ati incercat? laser poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, nu mai stiu unde era, pe la mijloc. A fost zgircita Vio, a pus o singura poza in care apare si ea.
Mama a avut parodontoza acum multi ani. O dr. i-a facut badijonari cu propolis parca si ea mai stie ce o fi pus pe acolo. A functionat, s-a oprit din evolutie.
L-am cunoscut pe Dr. Georgescu din Bucuresti, el are rezultate bune folosind un vaccin antistafilococic.
Important este sa faci detartraj cit mai des, sa fii mai atenta decit de obicei cu igiena. Am un feeling ca asta-i efect secundar la problemele tale (daca despre tine este vorba).
Nu stiu despre terapia cu laser. Presupun ca ideea este aceeasi, sa omoare bacteriile de la nivelul gingiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Miere ma bucur mult ca Aidan a scapat de operatie. O sa fie multttttt mai bine de acum in colo. Si la noi la operatie lichidul a fost in urechi sub o presiune fantastica. A spus dr ca atunci cand a taiat a "tzasnit" puroiul afara. Dar bine ca a scapat. Noi nu a trebuit sa ne ferim de piscina si apa in urechi. A zis ca tuburile astea sunt diferite de ce erau inainte. El mai are un tubulet inca (18 luni de la operatie) si nu a mai facut nici o infectie de atunci.
Andreea paradontoza si eu am. Am facut tratament (un cleaning mai profund) iar spalatul dintilor dureaza o vesnicie. Nu am scapat inca, imi dau seama de asta in timpul spalarilor. De laser nu am auzit, dar am auzit si eu de dr din romania si de vaccin. Un prieten de-al fratelui meu a facut vaccinul si a scapat de boala. Aici nu am auzit de vaccin.

Mergi la inceput

ramona, da, de mine, ma simt asa prost de fiecare data cand ma duc la dentist din cauza asta...adriana, si tu te simti jenata sau sunt eu mai suie? nu am probleme cu dintii (carii) dar nici nu vreau sa ajuns sa-mi cada din gura din cauza asta. mi-am facut programare pt laser, ma duc pe 27 septembrie. sa-mi tineti pumnii. uf. daca as fi in bucuresti as incerca vaccinul dar cum ajung eu acolo...asa mai bine platesc pt laser (vreo $1500 din buzunarul meu). asta e. si da, merg de 2 ani la cleaninguri la 4 luni si nu vad nici o imbunatatire. cica nici nu ai cum, astea-s mai mult de maintenance dar cica laserul te scapa de tot de problema. am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

a avut cineva de pe aici parodontoza si daca da ce tratament ati incercat? laser poate?

Paradontoza e cumva periodontal disease?
Am avut si la un quadrant am avut surgery ca pockets erau prea mari si la alelalte 3 quadrants mi-a facut deep gum cleaning.
La 4 luni merg la curatat si in rest flossing, flossing, flossing.
De laser nu mi-a specificat asa ca nu stiu.

Daca am confundat bolile scuze.

I♥pink

Mergi la inceput