America (209)
Raspunsuri - Pagina 5
mihutza11 spune:
Miere Doamne ajuta sa fie bine!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
buflea spune:
Newmami, invidiile mele ca vrea sa ii citesti. Al meu nu si-a manifestat niciodata aceasta dorinta, in nici un fel de limba.
Miere, tinem pumnii, o sa fie bine ...
Maine ma duc cu socrela la viza de Canada-sunt curioasa daca ii da.
ciuf spune:
Miere, o sa fie bine. Ai incredere. Poti sa stai langa el pana cand il adoarme? Ca eu asa am facut la Luca. Te imbratisez.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
corinadana spune:
Miere mult curaj si un bigggggggggggggg hug si de la noi! totul o sa fie bine!!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
miereamara spune:
Nu ma lasa sa stau cu el, o sa fie destul de greu pt ca il va lua o asistenta si nici la recovery nu ma vor lasa sa fiu cu el cand se trezeste.
Multumesc tuturor!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
Irina, o sa fie bine!!! Sa stii ca nici pe mine nu m-au lasat cu Radu...dar daca te infigi acolo, nu iti spun nu...Eu am mers cu el pana la usa salii de operatie, l-am asteptat acolo pana a iesit, si m-am tinut dupa ei....asistenta mi-a spus ca ma cheama cand se trezeste, dar nu am bagat-o in seama, si am stat acolo cu el tot timpul..... Daca esti atenta pe unde intra, stai acolo pana iese (cat dureaza procedura?) si mergi cu ei la recovery...nu te pot impiedica...pt ca oricum cand se trezeste te vor chema acolo...in aceiasi camera...
Asta daca esti tu ok sa fii langa el cand se trezeste...pt ca de obicei sunt buimaci, poate sa aiba reactii ciudate care sa te sperie...(sa dea ochii peste cap, sa planga, sa se zbata...) dar care dureaza destul de putin....in 10-15 min de la trezire deja isi revin aproape complet. (de obicei asta e momentul cand aduc parintii)