America (209)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Ciudat Pantera! Aici n-am vazut sa fie asa. M-am mirat ca in acelasi neighborhood se construiesc si case de 300k si de trei milioane. Dar mi-a placut chestia asta.
NewMami spune:
Buflea unde esti …. Sa-ti povestesc o patanie de aseara .. Mai nou fiu vrea sa-I citim povetsi in RO … ehe si-a dat drumul bine de tot cat au fost bunicii caci n-a avut alt choice …. Si cum mama l-a invatat cantecele, poezii, povestioare in RO , de doua seri ne cere sa-I citim in RO … mare minune… inainte nu vroia cu nici un chip, si nu avea rabdare sa le asculte in RO. Ne bucura mult … dar tot aseara dupa ce-am citit .. il aud pe fiu meu asa din senin …***** matii… ma uit la sotz care era si el cu gura cascata ... seninsa il intreb: Patrick ce inseamna aia ??? La care el: am spus un bad word! Zic … dar de unde stii tu ca-I bad? daca nu stii ce inseamna… la care el I don’t know … m-am facut ca imi caut de lucru incheiand discutia cu … eu n-as folosi cuvinte care n-au nici un sens! .. am o prietena romanca care-I spurcata de gura si foloseste tot timpul … pe post de buna ziua … sau cine stie pe cine of ia auzit scapand pasarica din gura ... Dar m-a distrat ca a aruncat-o asa din senin. Totusi noi neavand nici o reactie, cred ca nu mai e interesant ptr. el .
Alinatamora … noi stam langa Port Huron, chiar pe granita cu Canada. E un township micut called Kimball. Voi unde sunteti exact?
Pana la urma se pare ca toata situatia cu swimming-ul va avea un happy end … ne vom muta la Clubul local de swimming, care vor avea 2 pool-uri, mai aproape de casa, plus ca ei au un nivel professional mai ridicat. Asteptam comfirmarea angajarii coach-ul nostru. Ei mai au 2 coaches dar conditia de a ne mutam e ca toti copii sa ramana la Coach-ul nostru, chiar daca echipele la ei sunt mai pe grupe de varsta / nivel de performanta.
Sambata vine la “interview” o fost teacher care ar fi available sa-l ia pe Patrick restul de 3 zile de la daycare. Ne-a recomandat-o profa lui de germana … sa vedem, poate ma scot si cu niste reading pana ajung acasa. Fiu-meu la mate face adunari / scaderi, logica e avansat , dar cu reading-ul inca se misca greu .. doar cuvinte si alea nu prea are rabdare … sigur nu se va face scriitor. Dar in schimb ma corecteaza déjà daca n-am pronuntat ceva correct .. la asta e bun.
Panterutzo, bafta multa , nastere usoara ... o sa nasti de ziua mamei mele, care e o femeie painea lui Dumnzeu .
alintaroma spune:
Newmami noi stam tocmai pe celalalt "mal" In W MI, in zona Grand Rapids in Rockford. Credeam ca om fi mai pe'aproape .
Patrick e ca si Bianca mea cu pronuntia ... pe cind abia venisem aici si invata sa citeasca venea cu cartea sa ma intrebe vre-un cuvint mai lung/complicat si eu il ziceam dupa care ea il pronunta perfect spunindu-mi ca asa trebuia sa il zic ca ea si nu ca mine, ca for some reason you have an accent
Vis-a-vis de vreme, mie imi place ca MI are patru anotimpuri si my favorite e toamna , atita culoare, atitea arome ....
Nu-mi place cum merge economia in MI dar asta-i alta poveste
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui savarina Buna, fetele poate ma puteti ajuta si pe mine. Sotul ajunge in cateva zile in San Francisco si va sta o saptamana si as dori sa ii cumpere copilului o consola WII. Stie cineva de unde anume se poate cumpara si daca vor fi probleme la intoarcerea in Romania la verificarea bagajelor, se platesc ceva taxe ? Si l-a mai rugat un prieten sa ii ia un laptop. Stiti ceva preturi la aceste 2 articole ? Multumesc |
Nu stiu cum e la vama dar jocurile europene Wii nu functioneaza pe consola americana(am incercat noi si nu a functionat). Sa cumpere si jocuri cu tot cu consola altfel nu va putea juca nimic.
Adriana 38+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Ciudat Pantera! Aici n-am vazut sa fie asa. M-am mirat ca in acelasi neighborhood se construiesc si case de 300k si de trei milioane. Dar mi-a placut chestia asta. Lume multa, oameni putini |
Asa e Ramona, e tare urat, ma rog, mie mi se pare urat, case frumoase pe langa rulote...e pt ca nu exista zoning laws. Ei nu mai stau in Deer Park unde era un neighborhood tipic de casa langa casa, acum sunt in San Leon pe ditai proprietatea pe care au transformat-o in terenuri de fotbal.Lor le convine ca pot construi o gramada fara aprobare dar mie imi pare urat :)
alintaroma spune:
Savarina console WII si laptopuri gasesti cam la toate magazinele mari de electronice ... nu stiu daca or fi toate si prin california dar dau citeva nume:
www.bestbuy.com
www.compUSA.com
www.costco.com
www.microcenter.com (care iar nu este in fiecare stat american dar cel mai probabil o fi in insorita californie )
Mai este B&H dar stiu ca are magazin doar in NYC, si Neweeg care are dealuri bune dar din cite stiu eu e doar online.
Cam atita imi amintesc acum. Laptopul il poate trece ca si al lui (asa am facut noi cind am dus unele in ro) si WII-ul eu nu l-as declara ca ai sanse mari sa nu te caute in valize. Pe noi nu ne-a cautat niciodata. Ma refer la cele din cala ca daca il pui in bagajul de mina sigur ai de dat explicatii.
Iar ca sa raspund la intrebare ... da, la electronice se plateste taxa vamala daca le declari si cu jocurile e asa cum a azis Panteruta. Sau va puteti comanda jocurile doar de aici de pe site-uri sa mai zic ca mai nou am auzit de console WII "sparte" in europa care accepta ambele tipuri de jocuri (europene si US&Canada)
miereamara spune:
Gata, am fost la pre-visit pt operatie, luni este programat, dimineata, nu stim inca ora probabil 7-8. Ne-au spus sa il aducem in pijamale, se trezeste, il punem in masina, sa nu aiba timp sa ceara mancare sau lapte, nu are voie nimic de la 12 noaptea pana dupa operatie, cred ca asta va fi partea cea mai grea.
Anestezia va fi generala, cu gaz, mi-e o frica de mor, am avut numai vise urate azi noapte, nu vi le povestesc pt ca sunt creepy rau.
As prefera sa ma adoarma si pe mine o data cu el si sa ma trezesc cand e totul gata.
Mai frate dar costa...4000 de dolari interventia asta si noi trebe sa platim vreo 600, ne-a luat ca din oala, nu ma asteptam, si trebuie totul platit inainte:))
Doamne ajuta sa fie bine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
alintaroma spune:
Of Miere, cred ca va fi greu (mai ales) pentru voi dar treceti voi si peste hopul asta Multa sanatate si sa dea Domnul sa se termine totul cu bine!
blackpanterro spune:
Miere, bafta multa! O sa fie bine, o sa vezi!
NewMami, multu mult de urare!
ruxij spune:
Miere, mult noroc, o sa fie bine!
Josephine, multumesc pt info. Wow, f. repede. Sper sa fie si la mine destul de rapid. Intrebarile alea sunt mult mai simple decat ma asteptam. Credeam ca vor sa stii toti presedintii, dar nici vorba. Doar primul, pe ala din WWI, ala din WWII si pe Obama Ce nu stiu este nume de senatori si deputati de Indiana si nu stiu nici cine dracula e guvernatorul, da' de aia aflu eu cu o seara inainte, sa ii pot uita dupa aia, nu imi inacarc pretioasa memorie cu junk