BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Rodyka, Crispro, multumim pentru complimentele pentru cel mic!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
sunt plina de nervim-am potrivit ei si i-am dat si completare dupa ce a papat doar 10 minute de la mine ca plangea si crezusem ca nu sa saturat...a baut 60 de ml si dupa 5 minute a
cu jet
a stat linistita 10 minute ca era speriata avea niste ochi mari
si acu iar a apucat-o covrigareala la mine in brate
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby78/baby78.jpg)
baby78 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Iuliana, poti sa-mi descrii mai exact cum e dr. Malcea - iti spun de ce nu mi-a convenit la actuala noastra pediatra: a venit azi acasa, l-a ascultat la plamani, s-a uitat la alergia de pe piele, a zis ca nu putem sti daca e de la medicamentul pe care l-am luat eu (Redigest), ca poate e de la ceva din alimentatie - dar eu mananc aceleasi chestii de cand am venit de la maternitate... in final nu m-a lamurit, dar mi-a scris o reteta cu niste homeopate. E foarte grabita si nu imi explica nimic, iar eu, fiind la primul copil, intru in panica pentru orice nu mi se pare in regula. As vrea sa il consulte cineva mai amanuntit. Mi se pare ca nici nu respira bine, iar dupa ultimul biberon, desi l-am tinut vertical 10 min, cand l-am culcat s-a inecat si nu mai putea respira...fara sa regurgiteze ceva. Iarasi m-am ingrijorat! Noi mai avem si problema ca nu mananca prea bine, in sensul ca parca nu are pofta de mancare si in ultimele 2 zile a mai scazut putin in greutate (vizibil cu ochiul, nu l-am cantarit inca) - nu stiu daca are legatura sau nu cu alergia, as fi vrut sa se investigheze treaba asta, dar ea imi spune ca il cantarim cand face 1 luna... noroc ca trebuie sa-i fac BCG-ul si e musai sa il cantarim maine. Cred ca o sa ne luam si un cantar, ca pe baza medicului... Cam asta mi-as dori de la un medic - sa-i faca un consult amanuntit pentru a elimina orice alte posibile cauze pentru starea lui, sa ne lamurim cu alergia asta sau ce o fi si sa vad si rezultate daca i sa da tratament. Cel mai tare ma ingrijoreaza scaderea in greutate si faptul ca nu mamnca bine, uneori e greu tare de trezit din somn si nici nu are suficienta pofta de mancare in aceste situatii. La 6 zile de la nastere avea 2.5 kg, cu 10 gr. mai mult decat greutatea de la externare, iar acum sincer cred ca are mai putin... Tu ai mers la dr. Malcea pentru vizita de rutina sau cu ceva probleme? Care a fost atitudinea ei? Scuze de atatea intrebari, dar imi doresc sa gasesc un pediatru cat mai bun posibil. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 ![]() |
nu am avut probleme grave,,,ci doar in capul unor parinti incepatori,,,,dar am adus-o acasa si iti pot spune ca e f draguta si rabdatoare...calma si am recomandari super despre ea....Are cabinet la Euromaterna si noi am aleso cand am fost internata caci am vazut interesul pe care il da pt copil si calmul si rabdarea de a raspunde la orice problema si intrebare...Plus ca eu o sun mereu daca am ceva nelamuriri ..iar grija ei este daca bebe ia in greutate...ca daca nu ia atunci e o problema
Iuliana mami fericita de minune
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 feteleeeeeeee..cum mai stati cu kg? tara arde si baba se piaptana... ![]() Larisa mamica de Nectarie ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
prooostt
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
tot 6.5 kg , din care 5 de dat jos
![](bang.gif)
![](bang.gif)
dar daca va zic cat am mancat azi la o masa ziceti ca nu sunt sanatoasa
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
9 iunie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 feteleeeeeeee..cum mai stati cu kg? tara arde si baba se piaptana... ![]() Larisa mamica de Nectarie ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
cu kg e groaznic
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oana mamica lui Matei
![](copilas.gif)
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
in sfarsit a adormit,a mai saracuta inca putin si abia dupa sa linistit.
eu ma simt cam rau, am frisoane si ma dor toate cele cand ma misc a si sanii ma dor intr-un halsi nu e ca nu ma supt,nu stiu ce de la ce dar nici nu pot sa stau in pat pe o parte si asta e de dupamiaza,ma doare exact partea aia unde se fac galmele
m-am pus in pat langa fata si sper sa dorm putin ca ma simt jalnic.
nbuna delfinariu Mami de
Andra Maria 02.08.2010
racusor2010 spune:
Bianca, iubita, cand mai ai o zi de ragaz, odihneste-te!!! chiar ai nevoie de odihna si pentru bebe, si pentru tine, mai ales ca ai nascut prin cezariana...
asa ma simteam si eu dupa ce faceam putin efort...cum eram cu mutarile, mai strangeam una alta, ca eu le stiam rostul, nu sotul...
si apoi ma durea burta sau aveam frisoane! ai grija de tine, lasa curatenia si mancarea pentru o vreme si dormi sau pur si simplu stai si zaci...o sa ai timp si de astea mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
CarmenAlbu spune:
Buna seara si de la noi
Noi luptam in continuare sa combatem constipatia, azi in a 4 a zi nu am mai rezistat si am ajutat-o eu iar, fireste ca era constipata!
Crispo, eu nu am gasit sa fac o analiza a laptelui matern, pediatrul mi-a spus ca nu este niciun centru care sa-ti spuna clar ca nu e bun doar concentratia de proteine samd care e irelevanta!
De ieri ma mulg si ii dau doar lp la indicatia medicului si nu o mai doare nimic plansul acela continuu a incetat si e si ea un copil fericit, nu mai sunt grimase de durere pe fetisoara ei!
Sunt foarte confuza cu lapticul meu, am facut atata efort sa il am si chiar de cand am inceput sa i-l dau au inceput problemele, eu am de mult probleme cu constipatia si cu faptul ca nu reusesc sa elimin gazele, medicul speculeaza ca ar avea vreo legatura..., m-am stresat atat ca azi am scos destul de putin lapte la pompa, il tin in frigider, cel de ieri a trebuit sa-l arunc pt ca am avut nevoie de medicamente sa ies si eu la toaleta si m-am gandit ca trec si in lapte si poate fi periculos pentru ea!
Acum am pus-o la san prima data dupa aventura asta!
Si iar coincidenta , de cand i-am dat lapte praf exclusiv vomitatul de 2-3 ori dupa o masa a incetat si se regleaza si digestia!
Daca a scazut iar productia poate reveni? M-am muls la 3 ore si acum am pus-o pe ea ca imi e frica sa nu imi dispara de tot lapticul, mi-e asa de ciuda ca nu reusesc sa o tin doar pe lapticul meu, poate si de la stresul asta scade!!!
De mancat mie mi-a spus ca trebuie sa manance 20% din greutatea ei deci a mea la 4400 cat are acum ar trebui sa manace pe zi aprox 700ml lapte, si Larisa ai dreptate daca trece foarte mult intre mese ii poate scadea glicemia si atunci sunt mai somnorosi mai apatici, am inteles ca destul de periculos, eu o las o singura masa cu distanta asa mare , pe cea de noapte, 5 ore nu mai mult si calculez 5 ore de cand i-am pus ultima oara bibe sau titi in gurita nu de cand a terminat!
Puiut, si eu te sfatuiesc sa vezi inca un pediatru, roseata poate fi si de la ace, e destul de tare chiar daca e clatit bine poate pielea asa sensibila a bebelusului detecteaza clorul, incearca sa-l scoti si daca roseata mai apare poate vezi un dermatolog care sa-ti suna mai ales ca ei stiu cum arata orice iritatie!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui baby78
nu am avut probleme grave,,,ci doar in capul unor parinti incepatori,,,,dar am adus-o acasa si iti pot spune ca e f draguta si rabdatoare...calma si am recomandari super despre ea....Are cabinet la Euromaterna si noi am aleso cand am fost internata caci am vazut interesul pe care il da pt copil si calmul si rabdarea de a raspunde la orice problema si intrebare...Plus ca eu o sun mereu daca am ceva nelamuriri ..iar grija ei este daca bebe ia in greutate...ca daca nu ia atunci e o problema Iuliana mami fericita de minune ![]() |
Iuliana, multumesc mult pentru detalii! Te rog da-mi si mie nr. ei de telefon. La Euromaterna ai idee cat costa consultatia la ea?
Multumesc mult inca o data!
![](pupic.gif)
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![](toba.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu!
eu v-am citit pe reprize azi dar nu am reusit sa scriu pana acuma. sunt si putin suparata, am cantarit-o pe isa si iese sub 200 g sapt asta, nu stiu ce sa zic... sotul si nasa imi spun ca sigur am gresit cand am cantarit-o, ori acum ori sapt trecuta, ca la ea se cunoaste ca ia in greutate, si ce falcute a facut... o sa mai merg maine o data... oricum, are 5.205, ar trebui sa fiu multumita ca si-a dublat greutatea de la nastere...
kg mele... ha ha! dupa ce in sala de nasteri am lasat destul de multe si am ajuns acasa cu 58,500 m-am cantarit destul de rar, mai ales ca in ultima vreme simt ca iau iar proportii de la vitaminele alea... azi m-am cantarit si am... 60!!! adica am pus 1.5 kg! dar nici n-o sa ma bat cu pumnul in piept ca o sa ma apuc de gimnastica, nu am timp de curatenie, de gatit, de cumparaturi, de jocuri cu maria, si o sa-mi fac timp de gimnastica?! nu in viitorul apropiat... si oricum nu atata timp cat isa are nevoie de laptic...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)