BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Racusor credeam ca dupa 3 saptamani nu mai e nimic daca fac treaba,dar vad ca ....am avut si febra,acum mia trecut.

fetelor eu nu stiu ce s afac,fata mea la masa de la ora 7 a vomitat tot ce a mancat,nu i-am mai dat laptic sa nu ii aglomerez stomacul,si a dormit pana la 23 sa trezit a mancat si iar a vomat,cum sa o las asa nemancata ca imi e teama sa nu ii scada glicemia
offf mie ciuda ca aici nu mia dat nici un nr d etelefon la care sa sun in caz de ceva pe timp de noaptenu stiu ce sa mai fac

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

noapte buna, delfinariu!

eu v-am citit pe reprize azi dar nu am reusit sa scriu pana acuma. sunt si putin suparata, am cantarit-o pe isa si iese sub 200 g sapt asta, nu stiu ce sa zic... sotul si nasa imi spun ca sigur am gresit cand am cantarit-o, ori acum ori sapt trecuta, ca la ea se cunoaste ca ia in greutate, si ce falcute a facut... o sa mai merg maine o data... oricum, are 5.205, ar trebui sa fiu multumita ca si-a dublat greutatea de la nastere...

kg mele... ha ha! dupa ce in sala de nasteri am lasat destul de multe si am ajuns acasa cu 58,500 m-am cantarit destul de rar, mai ales ca in ultima vreme simt ca iau iar proportii de la vitaminele alea... azi m-am cantarit si am... 60!!! adica am pus 1.5 kg! dar nici n-o sa ma bat cu pumnul in piept ca o sa ma apuc de gimnastica, nu am timp de curatenie, de gatit, de cumparaturi, de jocuri cu maria, si o sa-mi fac timp de gimnastica?! nu in viitorul apropiat... si oricum nu atata timp cat isa are nevoie de laptic...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

rodi, 200 grame e bine, mai ales ca e doar pe san aproape...de acum creste intr-un ritm ma mic, media e 750 grame pe luna!

eu m-am bucurat ca Andrei a luat 3oo intr-o saptamana si nu 500 ca pana acum si tot ma gandesc ca r peste medie de la lp, deso acum ne incadram in max 90-150 pe zi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Racusor credeam ca dupa 3 saptamani nu mai e nimic daca fac treaba,dar vad ca ....am avut si febra,acum mia trecut.

fetelor eu nu stiu ce s afac,fata mea la masa de la ora 7 a vomitat tot ce a mancat,nu i-am mai dat laptic sa nu ii aglomerez stomacul,si a dormit pana la 23 sa trezit a mancat si iar a vomat,cum sa o las asa nemancata ca imi e teama sa nu ii scada glicemia
offf mie ciuda ca aici nu mia dat nici un nr d etelefon la care sa sun in caz de ceva pe timp de noaptenu stiu ce sa mai fac

Mami de Andra Maria 02.08.2010

bianca, 6 saptamani scrie repaos, or sti ei de ce

du fata la dr, nu e ok sa vomite asa poate nu e nimic totusi, dar pt linistea ta...du-te la centrul ala la 50 km, acolo nu vine pediatrul acasa?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Carmen, poate nu a scazut, Leti stimuleaza mai bine..eu cand bagam pompita scoateam cativa ml in schimb piticul papa mai bine la san...

deci cand incepi din nou sa o pui la san, eu zic ca se stimuleaza din nou! eventual sa mai iei iarasi niste stimulente!

acum de cand il pun la san foarte des si de cand trage si el cu forta si goleste sanul, avem mese exclusiv pe san si doarme si 3 ore dupa...deci e satul! cand cere la o ora, e clar ca a scazut productia, bag completare ca sa aiba timp lapticul sa se faca...

dar abia dupa 2 luni am reusit performanta asta

uite, astazi pentru ca pana la pranz nu am papat, baut, odihnit bine, a trebuit sa ii dau la 2 mese completare, dar in seara asta a papat doar san si a dormit de la 11 la 3 jumate (la 10 a papat masa , apoi s-a mai alintat la san)

aa, si zilele astea nu stiu cum am reusit, ca nu prea am mai baut ceai de lactatie...in dupa-amiaza asta am baut cam 1-1.5 l, si cand papa bebe dintr-un san, celalalt curgea!

mi-am comandat si eu mamma + sa vedem ce efecte are

fetelor, eu sper sa nu am probleme eu mai tarziu la cate stimulente tot bag in mine

gata fug la nani, Andrei a papat doar un san, asa ca pe 5 jumate-6 cel tarziu iar da trezirea

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata

stau frumos cu pisicuta in brate, a papat acum o ora doar vreo 10 min si nu mi s-a parut mie satula, desi a adormit bustean si n-o mai puteam trezi... dar daca ma simte aproape mai tocane de 2 ori... a dormit 5 ore jumate acum, desi ea de ceva vreme asa doarme, ori de la 10 la 2.30, ori de la 11 la 3.30... dar acum a pus o ora in plus, si tot san a papat la culcare... nu cred eu ca se satura asa repede si bine la san, ca nu-i mai simt tari si nici nu mai curge asa din ei... acum doarme sigur pana la 7!

racusor, stiu ca ar fi ok daca ar lua 200g, dr asa mi-a zic ca tre sa ia, 200-230g... acuma nici eu nu tin sa fie tot 400, dar acum pare ca sunt doar 150, e cam putin. musai sa merg s-o mai cantaresc si azi, sa fiu sigura!

_

Mergi la inceput

mycya, poate sa nu fie nimic, dar cred ca ar trebui sa mergi la dr... vecina mea a patit la fel intr-o seara, a fugit cu el la urgenta la spital si i-a pus perfuzie pana dimineata, apoi i-a lasat acasa... ce nasol ca nu ai un spital in caz de urgenta sa poti fugi cu bb. dar tie daca ti se intampla vreodata ceva grav, nu sta pe ganduri, du-te la cel mai apropiat, nu te vor lasa cu copilul in drum, oricum sunt medici si vor sti ce sa ii faca in caz de urgenta, cel putin atunci pe moment...

_

Mergi la inceput

azi am cumparat primele zornaitoare, am ajuns la concluzia ca isa are nevoie si de alte jucarii decat mami, tati si surioara. adica ceva sa ii atraga atentia in momente de sacaiala... si cum ne jucam noi asa fericite prin oras cu ele, a adormit, in loc sa se joace...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

feteleeeeeeee..cum mai stati cu kg?

tara arde si baba se piaptana...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

cu kg e groaznic ...am 68kg ...pana 57 cat aveam eu inainte mai e cale lungaaaa...nu mai zic de "perioada de glorie" cu 55 kg anul trecut pe vremea asta

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu am 69 kg...si tot asa la 58-59 ar trebui sa ajung...poate putin mai jos dar sa nu fiu prea optimista. eu am mancat la greu pana acum o saptamana cand m-am oprit ca sa mai slabesc si n-am prea slabit. desi mananc putin...slabesc f f putin. ma gandesc cu groaza ca mai e o saptamana si ar trebui sa intru cu sotul in normal si parca mi-e rusine de mine asa...nu ma simt bine in pielea mea. ufffffff
o sa i-au o dusca de alchool ceva...( da'nu pot cu alaptatul) ca sa uit de tonaj. Asa pielea si-a revenit f bine si are un tonus bun....si parca nu arat chiar de 69 kg, par mai slaba ...dar cand ma urc pe cantar moooor

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Eladea tu ai parca sling sau wrap daca tin minte bine ...cum e? vreau si eu...dar nu sunt convinsa 100% ca e bun...care e pozitia lui bebe ca toata lumea imi spune ca nu e bun pt spate...dar dupa cum vad eu bebe nu sta deloc in fund...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

da oana, am sling... eu una sunt f incantata de el...bebe sta in pozitia fiziologica, ca in burtica, cu piciorusele stranse sub el, nicidecum nu sta in fund si nu-i forteaza coloana...fii sigura ca daca nu e in pozitia buna te anunta el... e f comod si pt el si pt cine il poarta, marsupiul gasit in magazine e o prostie, acolo nu sta bine copilul, nu in sling...

eu am luat de la Diana, citeste pe sling.ro

gasesti mai multe info utile acolo...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
[

nu am gasit tinctura de galbenele de la plant extrakt..o fi buna si de la alta firma?deocamdata doar garmastan folosesc

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

daca vrei, ti-o cumpar de aici din Cluj si ti-o trimit...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput