BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna si de la noi

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

VOTUL 218

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

votul 225

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Puiut, cu alergia ai 2 variante:

1. fie elimini treptat pe rand fiecare lucru cu care a intrat in contact bebe( de exemplu: detergentul, schimba mncarea ta etc) si vezi daca intra alergia in regres; asta e munca in zadar, ca poate bebe are alergie la praf

2. poti merge la spital sa ii faca teste cu alergeni. Asta presupune internare si sa il injecteze subcutanat pe spate pe o suprafata mare cu tot felul de alergeni. Sa vada la ce reactioneaza. Nu cred ca vrei asta. In plus, eu zic ca e prea mic sa poata sa il testeze.

Am o prietena care are o alergie de cand era mica si nici acum nu a aflat la ce; in plus, bebele ei a facut la 1 luna de la nastere o alergie de toata frumusetea. Bebe are acum 3 ani si periodic face alergii fara sa identifice la ce.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

buna ziua, delfinariu!
Imi pare rau ca nu ammai putut intra deloc, nici macar sa va citesc, insa vreau sa felicit si eu noile mamicute care si-au adus pe lume puiutii saptamana asta! Sa-i cresteti sanatosi si necoliciosi!

Macar sa va zic ce mai fac eu, daca nu am timp sa cites ce ati mai facut voi: la noi e din ce in ce mai rau, bebe plange nonstop, nu de foame, pur si simplu il apuca in somn, la tzitzi, in pat in timp ce sta cuminte si atent, oriunde si oricand. Nu am ce sa-i fac, stau si plang si eu cu el de neputinta, il vad cum sufera, cum se face covrig, cum se inroseste, cum ma strange tare de deget de durere, cum se incordeaza, cum tipa pana raguseste si nu mai poate. Nu stiu cum mai rezist, pentru ca asta se intampla in fiecare zi, si eu nu am ce-i face....iar eu dorm maxim 2 ore din 24. Azi m-am muls i sta mama si-i da la biberon lapti de-al meu, sa dorm eu, dar de zi dim de cand facem chestia asta, stiti cat am dormit? 0 minute!!!Nu mai pot dormi, nu stiu in ce stare de oboseala mi-aintrat corpul, caci simt ca ma lasa picioarele si cad jos, dar cand fu vorba sa dorm, nimic! Acum stau in camera si-l aud in partea cealalta cum plange si tipa....mama nu-i de vina cu nimic caci stiu ca asa face bebe si cu mine. Mai este si problema cu cacuta care este extrem de apoasa, am dus analiza la coprobacteriolagic, imi iese rezultatl vineri. Vreau sa vad daca cumva are ceva la stomacel, caci toata lumea se mira cand aude sau il vede cat de mult se chnuie mititelul, deci ganiti-va cum e sufletu in mine ca stau zi si noapte cu el, noaptea, fara feon pe burtica si apoi pus oriunde in camera pt zgomot nu doarme nici 5 min, tipa incontinuu si se strange cu totul, de se face ghem....ajung de fac si 40 grade in camera....
Majoritatea persoanelor, inclusiv medcul pediatru spune sa-l dau pe lp ca ma chinui si eu si copilul prea mult, nici macar nu am gasit sa fac si eu o amarata de analiza a LM.

Sunt terminata si eu si bebe, lapte am avea, dar nu stiu ce sa fac.....poate daca vad ca nu are nimic la stomacel il dau pe LP, iar aca intr-adevar are vreo bacterie la stomacel, macar stiu ca si de la aia face asa si ii dau tratament, continuand cu LM.

Nu stiu daca fac bine, nici nu stiu daca mai sunt in stare sa gandesc, de 2 sap de cand am vent acasa cred ca am dormit maxim 17-18 ore, sotul ma roaga din suflet sa renunt, ii e farte frica sa nu ma imbolnavesc si eu....

Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat, va rog? Eu simt ca o iau razna!!!
Va multumesc doar pt simplul fapt ca existati si ca sunteti aici mereu!

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

offfffff, imi pare rau ca va chinuiti atat...dar t eiteleg eprfect, am trecut si noi prin faze de-astea vreo 3 luni...mai ales seara si noaptea...iar ziua trebuia a fiu fresh...eram zombie...nu iti spun cum ma simteam...noroc ca mama a fost cu noi si ne-a ajutat, altfel o luam razna...daca sunt colici, ca asa pare din descrierea ta, astea trec singure, chit ca va chinuiti amandoi si-i plangi de mila...

stiu ce inseamna sa fii rupta de oboseala, fara putere si chef de nimic...si cu un copil care urla si nu poti sa-l ajuti...e durerors si frustrant...dar trece...

paote te mai linsitesti daca il duci la un pediatru, eventual gastroenterolog sal vada...

sanatate si sa va treaca durerile!

APROPO, DONEZ 2 CUTII SIGILATE DE INFACOL(eu am facut stoc, dar se pare ca n-avem nevoie)...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

puiutz, crispo, eladeea , multumim.

Sincer, nici eu nu stiu daca sunt colici sau ceva mai grav la stomac, vineri o sa-mi vina rezultatul la cacuta si atunci voi sti.

Pt colici i-am dat infancol, sabsimplex, iar acum suntem pe expumisan,dar totul in zadar. Sa-i dau si ceiut baby drink sau suntem prea mici pt altceva in fara de laptik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, multumesc din suflet pentru gandurile tale bune! Esti un suflet cald!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Multumim de urari! Intr-adevar avem azi o luna si nu ne vine sa credem... suntem mari
Nu-mi vine nici mie sa cred ca s-a terminat odiseea... cat de repede... ziceau unele din voi ca ne mutam la scutece, eu la fetele de mai-iunie am vazut ca s-au mutat la primele 365 de zile...

mami de Filip 25.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Cu intarziere, am pus si noi poze cu Raducu pe picasa! Cans ma uit acum din nou la ele, mi se pare ca era chiar mai grasut la maternitate, sper ca nu mi-a scazut in greutate mai mult decat in spital

Maine mergem la cantarit si vom vedea si daca a asimilat LP!

Si o sa mai caut un pediatru. Alergia a inceput sa se diminueze..

E posibil sa ti sa para ca a mai slabit.
Ma bucur ca alergia a inceput sa treacaMulta sanatate!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladea, saru'mana pentru toate sfaturile si pentru ca ma incurajezi. Cu pompa manuala sigur ca ma descurc singura, dar azi ma dor sanii de la muls si cu manuala si cu electrica... mulsul cu mana il suport mai bine, desi la inceput doare ceva mai tare. Si in afara de asta, mulsul cu pompa imi face niste sfarcuri uriase, bebe abia le mai putea cuprinde cu gurita lui mica..

Iti multumesc ca vrei sa-mi schimbi atitudinea, si eu ma straduiesc, dar cand il vad pe Raducu atat de mic si de slab si ca in loc sa progresam parca dam inapoi... imi vine disperarea

Sper din suflet sa nu primim vesti proaste maine la cantarire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

puiutz, crispo, eladeea , multumim.

Pt colici i-am dat infancol, sabsimplex, iar acum suntem pe expumisan,dar totul in zadar. Sa-i dau si ceiut baby drink sau suntem prea mici pt altceva in fara de laptik?

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

incearca Debridat...spune-i medicului de fam sa ii dea reteta, e compensat
pe noi ne-a ajutat cat de cat...nu am scapat de tot de colici dar nu mai suntem rupti de somn

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea tu ai parca sling sau wrap daca tin minte bine ...cum e? vreau si eu...dar nu sunt convinsa 100% ca e bun...care e pozitia lui bebe ca toata lumea imi spune ca nu e bun pt spate...dar dupa cum vad eu bebe nu sta deloc in fund...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput