BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)
Raspunsuri - Pagina 4
racusor2010 spune:
puiutz incearca sa nu te superi, ca mai rau iti faci
nu vrei sa mai vorbesti cu o pediatra? sa fii sigura care e problema? multi sa treaca supararea si sa treaca repede zilele astea sa il tii din nou la san pe puiul mic
lapticul nu il pierzi, daca e, ia niste suplimente dupa..
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
denisa eu cam astea am luat
si more milk plus - de pe net
acum am comandat mamma +, sa vedem ce efect are...eladea e multumita
9 iunie 2010
puiutz_mic spune:
Racusor , multumesc mult pentru incurajari si pentru sprijinul tau! Da, ma gandeam sa mai apelez la un pediatru, desi aceasta doamna mi-a fost recomandata de o cunostinta...
Multumesc mult!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
racusor2010 spune:
eu i-am dat la 2 90 ml completare ca nu m-am odihnit si nu am papat nici baut lichide multe si nu aveam laptic
acum l-am pus ptuin la san sa ii treaca sughitul si cum era obosit i-a venit pofta sa mai pape ca sa adoarma
sa adoarma ca sunt franta, mi se inchid iar el e marait de la oboseala
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Racusor , multumesc mult pentru incurajari si pentru sprijinul tau! Da, ma gandeam sa mai apelez la un pediatru, desi aceasta doamna mi-a fost recomandata de o cunostinta... Multumesc mult! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
si noua prima pediatra ne-a fost recomandata de nasi si noua nu ne-a placut deloc de ea....asa ca nu pentru toatA lumea e buna...poate ei nu au avut probleme si a venit doar pentru vizite regulate, vaccin si atat...
9 iunie 2010
puiutz_mic spune:
Cu intarziere, am pus si noi poze cu Raducu pe picasa! Cans ma uit acum din nou la ele, mi se pare ca era chiar mai grasut la maternitate, sper ca nu mi-a scazut in greutate mai mult decat in spital
Maine mergem la cantarit si vom vedea si daca a asimilat LP!
Si o sa mai caut un pediatru. Alergia a inceput sa se diminueze..
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Victo spune:
puiutz, elevitul n-are ce sa ii faca rau. dar redigestul ala pt ce il luai?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Racusor , multumesc mult pentru incurajari si pentru sprijinul tau! Da, ma gandeam sa mai apelez la un pediatru, desi aceasta doamna mi-a fost recomandata de o cunostinta... Multumesc mult! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
La ce pediatru esti?
Daca vrei iti dau nr dr Malcea.....Eu sunt f multumita de ea...si pt o consultatie acasa ia 100 lei
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
anca_vlad spune:
puituz_mic nu te mai supara ca daca e alergie trece nu e musai sa fie de ce ai mancat tu...poate sa fie si de la detergentul cu care ii speli hainutele!
cat despre cat mananca iar nu e motiv sa te ingrijorezi Pisicuta mea acum la 3s si 4 zile mananca 60 ml dar daca ed satula si doarme dupa ce mananca inseamna ca ii e suficient!
Greseala sa ma stresez de cat mananca am facut-o l aprimul copil acum chiar e ultima mea grija daca nu e satula cauta titi pana se satura!
cat despre muls poti sa o faci si singura, nici eu nu am avut pompa acum 6 ani la Vlad si m-am muls cu mana chiar si perioada de furie a laptelui tot la mulsul manual am trecut-o!
strangi de sfarc si masezi sanul si te mulgi...curaj ca o sa fie bine!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
adrianaBuc spune:
puiut, nu pierzi laptele daca nu il alapteze 2-3 zile. Mulge-te cam la orele cand il alaptai pe el si goleste bine sanul. Cat despre alergie, nu cred ca poate cineva sa iti spuna de la ce e doar daca il duci la teste, ceea ce nu iti recomand pentru ca e prea micut. Nu mai fi supi.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010