BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Apropos, intrebare pentru mamicile de fetite, voi cum curatati zona genitala?

Eu cu pompita nu am reusit sa scot nimic. In scimb cu batista bb am scos doi mastodonti imensi.. cred ca aveau 2 cm

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Apropos, intrebare pentru mamicile de fetite, voi cum curatati zona genitala?

Eu cu pompita nu am reusit sa scot nimic. In scimb cu batista bb am scos doi mastodonti imensi.. cred ca aveau 2 cm

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

zona genitala medicul pediatru mi-a spus sa o curat cu glicerina boraxata asa ca asa facem!

baita i-o fac singura, intrucat cadita e prea mare am un ligean mai marisor asa (dar mult mai mic decat cadita) il pun in patut sau pe ghiuveta in baie scutecul de finet in lighean pe mana stanga o tin si cu dreapta o spal gelul il am langa mine!

caciulita in cap nu ii pun!

masaj in fiecare seara cu ulei de masline fiert!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, super invitatiile si textul

michelle, nu e mare lucru sa-i faci baita singura... iti pui la indemana tot ce ai nevoie si gata, te apuci de treaba. isabela e tare incantata de baita, dar nu-i place cand o scot s-o sterg, de fapt nu-i place dezbracata! ii pun repede pampersul si incepem masajul, de la cateva minute rapide la un sfert de ora, ne mai si jucam... caciulita nu-i pun ca parul i se usca imediat ce-l sterg cu prosopelul...
zona genitala o spalam normal, din fata spre spate, dar cu atentie - nu doar la suprafata
_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

rodyka trebuie sa recunoastem, noua ne este ceva mai simplu la baita pt ca am mai trecut printr-o astfel de experienta!

Lui vlad abia dupa 3 luni am avut curaj sa ii fac baie singura...atunci mi se parea ceva mai greu acum e ca o joaca!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

baie si eu ii fac la asta mic singura. la primul copil eu i-am facut baita ffff tarziu..si mereu numa cu sotul. acum, cum mai sunt si altele de facut- de hranit sau dusuit copilul mare..ma descurc si singura la baita, mai ales ca cel mic nu plange. Stefan era scandalos la baita cd era asa de micut.asta isi tine pumnutii stransi si ochii la mine si sta cuminte..
il spal intr-o vanita normala, ii sprijin capsorul pe mana stanga sicu dreapta geluiesc. pun gelul direct unde am nevoie- pe cap, pe buritca, pe spate.voi ii si clatiti? cu apa curata adica? ca asta mi se pare dificil cata vreme nu fac in baie, ci in camera baita.
e tare cumintel si mi-e tare drag bbelasul asta micut!

ma pregatesc sa ma duc la control la tanti dr..si cu asta s-au temrinat vizitele mele la ea

uf..ca devin si eu nostalgica ca Rodika..asa imi e de draga perioada asta de bebeluseala tocmai pt ca la primul copil eram prea stresata si nu am reusit sa ma bucur de ea. luati-va copilasii in brate, dragaliti=i, pupati-i, dati-le sanatate prin lapticul vostru.
.nu va mai enervati voi ca plange copilul..au ei un motiv, cel mai probabil durerile de burtica..plimbati-i..cantati-le..iesiti cu ei pe balcon..tineti=i pe burtica..lasa, ca oboseala vostra va trece, doar sunteti femei in toata firea...hehe..dar in studentie cum era cd ne pierdeam noptile prin baruri si chefuri..si mai ajungeam si pe la scoala, si pe la examene..cam asa si acum. nu va mai plangeti de nesomn.primele 3 luni sunt mai dificile, asa, dar trec repde repede.

noi incepem sa gangurim..sa zambim..e o scumpete mica.
ce repede cresc!

pt bubitele de pe fata ati folosit ceva? eu il sterg cu ser fiziologic, dar are niste bubite micute si dese, rosii..uff..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

rodyka trebuie sa recunoastem, noua ne este ceva mai simplu la baita pt ca am mai trecut printr-o astfel de experienta!

Lui vlad abia dupa 3 luni am avut curaj sa ii fac baie singura...atunci mi se parea ceva mai greu acum e ca o joaca!

cand i-am facut mariei prima baie o asteptam nerabdatoare pe mama sa vina sa ma ajute... dar cum a intarzit o jumate de ora, mi-am scos pe imprimanta instructiunile de pe DC si le-am lipit pe perete in baie . pana a venit mama eram gata ! dar a doua oara i-am spus sa vina sa ma ajute totusi...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

batista bb o mai fol si eu din cd in cd, nu zilnic.incerc sa ii pun ser in nas zilnic, dar mai si uit.
stiti ca la 2 luni trebuie facut control ortopedic. sa va faceti programari deja. eu va zic voua, ca de 3 zile ma tot chinui sa sun si tot uit.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle-si noi tot asa avem tratament betadina si fucidin...in cat timp au trecut bubitele? nici baita nu mai facem pana nu trec

La baita ii pun un suport in cadita si ma descurc singura destul de bine..doar la clatit m-a ajutat sotul

Azi am scos si noi din nas cu batista bebelusului..m-am speriat ce era acolopana acum nu i-am scos nimic

Doarme asa frumos in patut cu mainile in sus si cracanat

Antonia a racit ii curge nasul si zice ca o doare gatul..nu a mai fost racita de asta primavara...tocmai acum cu bb asa mic...sunt stresata sa nu ia si el

merg la nani pana se trezeste David..

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Victo

dupa ce trec primele 3 luni o sa spunem ca primii 3 ani sunt mai grei si pana sa ne dezmeticim o sa ajungem la concluzia ca primii 30

Ai dreptate sunt mult mai relaxata si nu imi mai fac din cap calendar...e asa o binecuvantare incat nici nu ma intereseaza de noptile nedormite!

Daca e sa fac o comparatie ma incurajez prin faptul ca Vladut nu a dormit noaptae cap coada pana la 3 ani asa ca....sunt ai nostri si au nevoie de noi!

Acum cat sunt mici sunt dependenti de noi si trebuie sa ne bucuram de faptul ca in acest moment suntem cele mai importante persoane din viata copiilor nostri...o sa vina o vreme cand lucrurile nu vor mai sta la fel si din pacate timpul trece prea repede!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna fetelor!
Multumim pt sfaturile primite si ca sunteti alaturi si de mine si piticul meu chinuit si amarat.
Azi am cateva vesti bune: dupa ce ieri am incercat toata ziua sa dorm si nu am putut, a venit mama si azinoapte la mine, a dormit ea cu bebe la el in camer si eu cu tati la noi in camera. M-am trezit doar sa ma mulg caci i-a dat toata noaptea biberon.Astfel mami a dormit cam in total 5-6 ore azinoapte. Vai, n-am mai dormit atat de cand eram cu bebe in burtica!
Deci azi am fost si eu mai fresh!

O alta veste buna este ca a venit azi asistenta medicului pediatru acasa, l-a vazut, l-a cantarit, l-a masurat si a iesit cam asa:|lungime 54, fata de 51 cu cat s-a nascut, greutate 3750, fata de 3380 cu cat s-a nascut.Saptamana trecuta joi avea 3500,iar in prima sap joi avea chiar 3380, (recuperase de la 3250) deci saptamana asta a luat 250g in greutate, in conditiile in care ne-am chinuit doar cu tzizi si cu bibe de la tzizi. O sg zi l-am tinut doar pe lp sa vedem cum e. Deci bebele e bine pe planul asta.

Bineinteles ca nu a plecat asistena pana nu a dat bebe concert si pt ea, la 5 min de cand venise. Am intrebat-o de debridat, a zis sa vorbim cu dr(care e in concediu, vine luni) despre asta caci debridatul este altceva, este medicament. Pana atunci a zis sa mai incercam colic baby, dar ca se gaseste mai greu...voi stiti ceva de el? A folosit cineva?

Despre kg, eu stau binisor, cred. Am plecat de la 59, am ajuns la 74.5, iar acum, la 2 sap si 3 zile am 65. Mai am de dat jos inca 6 plus inca 2 sa ajun la 57, greutatea mea obinuita (am plecat cu 2 in plus in sarcina)
Racusor, si eu am vazut la tv azi dim ce avem voie sa mancam, dar nici nu stiu ce sa fac, sa incerc si eu ceva nou? As manca fructe de nu mai pot, parca imi e luat din aer de cand mi s-au luat fructele...

Crissy, da, mai apuc si eu sa mananc, dar nu mai mult de 3 mese pe zi, ieri aveam peste pe gratarel, dar singura cu bebe urlator in brate, nu am putut sa mananc peste ca-mi trebuiau ambele maini sa curat si de oase, asa ca m-am limitat la iaurt cu cereale. Oricum, tot ceea ce manac este: piept pui si peste la gratar, ciorbita pui, pilaf, lactate, cereale integrale, paine, ou fiert, iar ca fructe, banane una pe zi.

Carmen, imi pare rau sa vad ca ai si tu probleme cu lapticul ,daca-i bun sau nu pt bebe, si eu tot intrebarea asta mi-o pun mereu.

A.... si sa va mai zic ca azinoapte cand m-am trezit sa ma mulg am scos in 15 min 170 ml lapte caci eram si mancata, si dormita si odihnita, si nestresata (la maxim). Altadata ma chinui 30 min pt 40-50 ml lapte.

Ma iertati ca m-am intins atat dar macar cand apuc si eu sa scriu, caci apoi nu stiu cad mai pot!

Va pup pe toate, sa aveti o zi buna in continuare!

Mergi la inceput