BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Buna ziua delfinariu!
Eu chiar daca nu scriu, ca nu am timp, chef..... sa stiti ca va citesc in fiecare zi
Carmen, Puiutz, tinem pumnii si speram sa veniti cu vesti bune de la dr.
Aseara cand mi s-a trezit delfinasul la 1.20 sa pape am incercat sa-l pun tot in patut sa adoarma dar n-am avut cu cine sa ma inteleg....a scancit (plans fara lacrimi) vreo 20 min si dupa l-am luat cu mine in pat. Nu pot sa-l invat ca acolo e locul lui. Nu stiu ce sa mai fac!
Acum ma chinui de la 12.30 sa-l adorm.Il alaptez, adoarme si cand in transfer la el in patut imediat se trezeste si scanceste....
....s-a trezit!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
care e discutia despre scoica?
mariei ii place mult sa doarma in ea, eu o las mult pe spate...
despre marturii..eu am acasa tot felul de figurine primite marturii de la botez, alta data am primit frumos ambalate bomboane cu arahide(pe acestea le-a preferat vladut)!
e la libera alegere...din cate am vazut!
eu stiu ca elefanteii aduc noroc, poate gasesc asa ceva din portelan sau vreun fel de sticla...
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buna ziua delfinariu! ![]() Eu chiar daca nu scriu, ca nu am timp, chef..... sa stiti ca va citesc in fiecare zi ![]() ![]() ![]() Carmen, Puiutz, tinem pumnii si speram sa veniti cu vesti bune de la dr. ![]() Aseara cand mi s-a trezit delfinasul la 1.20 sa pape am incercat sa-l pun tot in patut sa adoarma dar n-am avut cu cine sa ma inteleg....a scancit (plans fara lacrimi) vreo 20 min si dupa l-am luat cu mine in pat. Nu pot sa-l invat ca acolo e locul lui. Nu stiu ce sa mai fac! ![]() Acum ma chinui de la 12.30 sa-l adorm.Il alaptez, adoarme si cand in transfer la el in patut imediat se trezeste si scanceste.... ....s-a trezit! ![]() ![]() ![]() Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
poate e un arici in patut si tu nu l-ai vazut!
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
incerca sa pui in patut ceva de al tau sa ii miroasa a mami...eu am pus perna pe care am dormit si de atunci nu mai refuza patutul cu atat vehementa!
Recunosc dar dimineata esuam si noi si ramanem in pat langa mami...cica e mai bine asa ca ne place rasfatul!
![](floare.gif)
Anca fericita mamica de
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
Salutari
Vorbiti de kg? Am plecat de la 55kg, am ajund la 75kg si acum sunt la 63kg. Drum lung pana la forma initiala!
larisa, la treaba cu ... barbatu': e intr-adevar cam aiurea; si eu ma simt butoias si nu imi e chiar confortabil cand e vorba de , dar na! mai lasi si tu o bluza pe tine si parca nu mai e asa rau.
mya, stai linistita, nu se sufoca. Batistuta bebelusului dimineata si seara (pui ser inainte) si inainte de fiecare masa cateva picaturi de ser fiziologic (daca e nasucul infundat).
Noi suntem inconstienti, nu am pregatit nimic pentru botez, care se vrea a fi unul cu 100 invitati. Cununia religioasa nu o sa o mai facem acum pentru ca nu ma simt confortabil in pielea mea. Cat despre proba cu dragostea in cuplu, eu sunt tare uimita de cat de bine merg lucrurile acum - stit voi ca am avut o perioada grea cand eram gravida -.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
michelle, poate fata ta da afara doar excesul. A luat mult in 3 saptamani, deci mananca cam multisor. Atata timp cat nu scoate cantitati mari nu cred sa fie vreo problema.
De vomat, a vomat si a mea 1 sg data, dar cred ca din cauza serului fiziologic, ca ii pusesem cam mult.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro A plecat doctora de fam de la noi, totul ok cu bebelu, doar 2 lucruri: zice ca nu e bine sa doarma in leaganul cu vibratii de la fisher, pt coloana... SI al meu toata ziua acolo sta... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
ca sa pot sa-l spa; bine si sa-i fac masaj dupa, sa dam cu glicerina boraxata, sa scoatem mucii, sa-i curat urechiusele, etc ii sau sa pape un san sa fie relaxat in caditza iar cand il scot din apa da sa planga dar imediat vin feonul si peria sa-i usuc parul. Dupa ce am terminat cu podoaba capilara lasam feonul sa mearga sa le putem face si pe celelalte...masaj ii fac si pe spate si tare ii mai place!
Si dimineara cand se itinde ii bag mana usor sub spate (cat imi permite) si il mai masez.
Eu nu mananc fructe si legume proaspete ca mi-e frica si pot spune ca nu ne-au chinuit colicii. Cred ca am avut doar 4 zile in care a plans de durere.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba:
- Reteta este pentru dvs.?
- Da.
- Stiti ca este o reteta de anticonceptionale ? Acestea nu va fac nimic.
- Ba da, ma fac sa dorm linistita.
- Cum asa?
- Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita!
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui mya85 voi cum curatati nasul la bebei? al meu de 3 zile are nasul infundat, mai ales noaptea si respira f greu si mi-e frica sa nu se sufoce. nu stiu ce sa-i fac... merge si cu altceva scos decat cu batista bebelusului? ca nu am din asta... mami de ![]() |
eu il curat cu ser fiziologic si cu pompita, dar am avut norocul ca dupa ce i-am pus ser sa stranute si a scos singurica mucisorii...si ce mucisori am scos!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
chiar mi-am pus intrebarea unde au avut loc asa enormitati urate si verzi in nasucul ei mititel...
Anca fericita mamica de
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui michelle1981 La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba: - Reteta este pentru dvs.? - Da. - Stiti ca este o reteta de anticonceptionale ? Acestea nu va fac nimic. - Ba da, ma fac sa dorm linistita. - Cum asa? - Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita! ************************* Mami ![]() |
fain banc e o metoda de tinut minte pt mamicile care avem fetite...
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Anca fericita mamica de
![](fetita.gif)
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Legume si fructe proaspete nici eu, cu exceptia bananelor.
Tina, eu ii dau suzeta, nu merge? A mea suzeteste in liniste pana adoarme
La marturii ma gandeam la niste rame foto cu poza bebelinei.
La invitatii nu stiu ce text sa scriu, vreau ceva simplu.
Bamboletta, asa am dat si noi pe bubite cu betadina si fucidin si betadina cu baneocin, alternativ.
baita voi reusiti sa le faceti singurele? Ca eu nu, si as vrea sa imi optimizez tehnica dar nu stiu cum sa procedez cand o sapunesc. Cu o mana o tin, cu alta tre sa pun gel de dus pe carpa cu care o spal (am o bucatica de finet). Imi mai trebuie o mana
Eu ii dau un san inainte de baita sa stea cumintica si apoi ii dau suzeta pana terminam si masajul. Cand o scot din cadita o infofolesc in prosop si o dezvelesc pe fiecare membru pe care il masez, nu o las dezbracata. Nu o usuc deloc pe par, ii pun caciulita si i-o dau jos la urmatoarea masa, noaptea.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)