BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
[

nu am gasit tinctura de galbenele de la plant extrakt..o fi buna si de la alta firma?deocamdata doar garmastan folosesc

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

daca vrei, ti-o cumpar de aici din Cluj si ti-o trimit...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

inca mai cauta sotul..daca e nevoie anunt..multumim

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ardei
mere
pepene galben
nectarine din ale tari (la piersici mi s-a parut si mie ca il doare burtica)

ocazional struguri (o sa pap cand apar aia romanesti)

nu mai stiu...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Eladea, ce bine ai dat jos!!!De ce nu sunt si eu ca tine???
Oana, nici eu nu pot sa cobor singura jos cu copilul la plimbare...cadrul caruciorului e la parter, dar nu pot sa ma duc cu landoul si cu copilul pana jos. Sunt prea grele...si sa las landoul jos in uscator, se umple de praf si tot nu am rezolvat nimic. Tu il plimbi pe Matei in scoicuta? Cum stati cu colicii? E adevarat ca dupa 6 sapt mai scad in intensitate?
Carmen, m-ai pus pe ganduri. Si eu sunt constipata ca naiba si il vad si pe Raul ca se chinuie sa faca kk si nu poate. Nu a mai facut de alaltaieri. Oare are legatura cu mine?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Paula, in scoica il duc pana la garaj de unde scot caruciorul si il mut acolo ...cu landoul nu am nici atatea sanse sa il ridic de jos caci e si mai greu...scoica e pe post de scaunel cat timp eu deschid si inchid usi de garaj si bloc etc

mai cu constipatia eu nu stiu ce sa mai fac e rau de tot...si nasol e ca nu avem voie nici macar ceai

cu colicii tot asa, desi daca ziceti voi acum...parca azi noapte mai mult se scremea si se chinuia ...uff, nu mi-am facut probleme ca are 2 scaune/zi...normale, adica moi verzi cu perlute albe

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana daca are 2 scaune pe zi e f bine
si 1 la 2 zile, tot nu e constipat

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

oana daca are 2 scaune pe zi e f bine
si 1 la 2 zile, tot nu e constipat

9 iunie 2010

cand trage partzuri se chinuie...dar ce ma bulverseaza pe mine e ca adoarme fericit si linistit dupa ce papa si se trezeste in 15-20 min urland ...ma dispera colicii astia ca banuiesc ca numai despre ei poate fi vorba...azi am facut 7s...de acum ar trebui sa se reduca si intensitatea lor, speram noi!

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu acum vin de la farmacie. Am cumparat si pt mine si pt Raul supozitor cu glicerina. Nu se mai poate. Am intrebat farmacista si a zis ca pot alapta daca imi pun si eu supozitor. La Raul deja si-a facut efectul. O sa te anunt daca si-a facut efectul si la mine. De 4 zile nu am mai fost la WC...Habar nu am de la ce ma constip asa, ca am renuntat la ceai...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, da, sling cu inele am eu...asta e mai avantajos, in sensul ca paote fi purtat atat de o persoana scunda cat si de una mai inalta..

mai fetelor, eu vreau s mai slabesc macar vreo 5 kile... sa ajung la 54-55... dar asta o sa o fac dupa ce termin cu alaptatul...

eu m-am intors de la 'coifor'... m-am facut 'bela' pt marele eveniment... 3 ore am stat!!!!

micul meu ma astepta cu gurita deschisa, plescaind...astepta desertul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

supozitorul cu glicerina pt bb sa il tai longitudinal in 1/4 si ii pui cate un sfert!

daca iti pui nu pateste nimik bebe!

eu am avut aceeasi prob cu vladut si i-am pus supozitoare pana am inceput diversificarea...NU AM AVUT PROBLEME CU DEPENDENTA DE SUPOZITOR CU GLICERINA!

Cat despre mine toata sarcina am facut uz de supozitoare cu glicerina, iar acum e ok fara!

bafta!

puiutz-mic eu am vrut sa incerc sa te linistesc si sa incercam sa depistam cauza si sa nu mai plangi!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

puiutz, crispo, eladeea , multumim.

Sincer, nici eu nu stiu daca sunt colici sau ceva mai grav la stomac, vineri o sa-mi vina rezultatul la cacuta si atunci voi sti.

Pt colici i-am dat infancol, sabsimplex, iar acum suntem pe expumisan,dar totul in zadar. Sa-i dau si ceiut baby drink sau suntem prea mici pt altceva in fara de laptik?

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

Neata si de la noi!!

Raportam o noapte cu 2 treziri..una de la 1 la 3 si inca una de la 5 la 6, din pricina foamei..eu ii dau deja baby drink, la sfatul pediatrei si ii prinde bine, il scapa de parturi si dureri de burtica...acum vezi si tu.

Puiutz: sper sa fiti amandoi bine, imi pare rau cand aud ca va chinuti cu bebeii, dar o sa uitam toate cand o sa se faca mai maricei..o si un pentru fiecare mamica de delfinas.

Eu cu kg , am dat de ja 16 kg jos, din 30 luate..sa-mi fie rusine, dar asta e, ma umflasem tare , bine ca nu aveam tensiune..az dimi scazuse tensiunea la nivelul de dinainte de sarcina.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua mamici

Rodyk e f rau,nu stiu cum de nu s-au gandit astia sa puna si un pediatru in ditai spitalul si sa nu fie nevoit omul pentru ceva sa mearga la 50 de km in miezul noptii.

pana la urma sia revenit fata si cam dupa o ora a papat 5 minute de la un san si a adormit,asa am fost si eu linistita ca nu adoarme cu stomacelul gol.

Crissy LP i-am dat numai 30 de ml,restul fusese de la mine ca ma mulsesem dupamiaza ca nu prea avea chef ficamea de mancat.de obicei cand i-am mai dat completare nu am depasit 30 ml.

acum fug la nanita ca a adormit si fata si la cat is de ametita dupa o astfel de noapte am nevoie urgenta de somn.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput