BV grety_niku, mousel !!!! Delfinasi (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bamboletta, da, compot de fructe poti consuma fara nicio problema. Soacra consuma prune cand e constipata, vezi ce efect au la tine si bb. Aoleo, ati pescuit si voi stafilococu'?

Mycya, ai grija ca LP (ca orice alt aliment nou) se da treptat, azi 30 ml la o masa, maine 50-60 samd. Dupa ce vomita nu se mai da nimic 2 ore, nici macar o gura de apa (stomacelul e sensibil si dupa 10 min va vomita iar).

rodyka, eu sunt de parere ca e important faptul ca a luat in greutate. La carte scrie ca intr-o luna trebuie sa puna 700 - 1000 g, deci va incadrati

Gata, plec, vad ca vb de Kg si deja m-a apucat depresia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mai fetelor eu cred ca lapticul meu nu e bun, stiu ca suna a prostie mai ales ca am citit atatea, dar sa argumentez..
acum 2 sapt cand ma laudam ca am mult si leti papa de la mine la fiecare masa au inceput problemele adica si vomita dupa fiecare masa chiar si 2 ore mai tarziu adica dadea afara continutul stomacului... dupa ce nu i-am mai dat de la mine nu a mai vomitat nicio picatura, aseara am inceput din nou de la mine si acum iar a vomitat de 2 ori si a fost agitata toata noaptea...
probleme a avut de cand a primit pentru prima oara laptic de la mine, dar nu am facut nicio legatura pana acum

sa fie adevarat sau posibil, sau sunt nebuna...~?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Carmen, si Raul regurgiteaza si la 2 ore dupa ce a mancat si am intrebat pediatra si a zis ca e normal. Uneori papa, doarme si cand se trezeste regurgiteaza, mai ales cand nu ragaie...
Eu stiam ca de la lapticul de mama colicii se manifesta mai rau, in schimb daca ii hranit doar cu LP, s-ar putea sa nu aiba colici

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Carmen, si Raul regurgiteaza si la 2 ore dupa ce a mancat si am intrebat pediatra si a zis ca e normal. Uneori papa, doarme si cand se trezeste regurgiteaza, mai ales cand nu ragaie...
Eu stiam ca de la lapticul de mama colicii se manifesta mai rau, in schimb daca ii hranit doar cu LP, s-ar putea sa nu aiba colici

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Paula vomita branzit? Adica in plina digestie?
Mie mi-a spus ca la 2 ore stomacelul ar trebui sa fie aproape gol

Mergi la inceput

Plecam la medic sa nu ratam programarea, azi avem control gastro sa vada de ce are stomacelul plin la 2,5 ore dupa masa si cauza vomei

Revin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Carmen bafta la doctor, poate descoperiti cauza!

dar sa stii ca am mai auzit de cazuri din astea, dar nu stiu cum se poate testa sau remedia problema...femeia care ne face curat mi-a povestit ca ea avea foarte mult lapte, dar la fel, nu le pria copiilor ei, vomitau tot ce papau de la ea. si cand i-a trecut pe lapte praf totul a fost ok.

dar pana sa ajungi la o astfel de concluzie poate reusesti sa afli mai multe...mai ales la cat te-ai chinuit sa ai laptic, sa nu il pierzi tocmai acum, pana afli ce si cum

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

azi am reusit sa iesim si noi afara si am stat 2 ore...a papat copilul meu mai bine la san de dimineata

dar cand l-am adus in casa inca dormea si imi parea rau ca nu am mai stat, ca era racorica..acum l-am schimbat si a adormit in continuare pe masa de infasat stau cu ochii pe el, dar daca acolo doarme bine, il mai las

l-am imbracat si eu in blugi de dimineata i-am facut poze, sa vad poate reusesc sa le descarc ca de vreo cateva zile nu mai reusesc nu stiu daca e de vina aparatul sau nu era incarcat acumulatorul

9 iunie 2010

Mergi la inceput

azi am vazut la CSID sfaturi pentru alaptare..exact ce imi spusese si mie pediatra...

fructe si legume cat mai multe, in stare cruda, ca e laptele de calitate mai buna

sa ne ferim de alimentele care o baloneaza pe mama (conopida, varza etc)

sa ne ferim de alimentele alergogene, mai ales daca avem cazuri in familie (capsuni etc)

sa bem cel putin 8 pahare de apa / ceai pe zi

maxim 500 ml lapte pe zi, la care sa adaugam iaurt / branza

sa ne ferim de mezeluri ( de astea recunosc ca mai mananc in sandvis )

sa mancam cereale integrale la mic dejun

sa nu abuzam de paine alba

spuneau sa ne uitam pe site ca gasim mai multe informatii, poate va ajuta

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am dormit bine! S-a trezit o singura data noaptea, la 4 , a papat, si in 15 minute somn din nou... Asa da! Acum doarme iar, dar tot la mine in brate, doar asa ii place ziua... Eu fac aranjatul oamenilor la mese, pt botez... Duminica viitoare il facem , in 5 sept.

La multe lunite si ani! Bebe de Peta. Te asteptam mai des in povesti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

azi am vazut la CSID sfaturi pentru alaptare..exact ce imi spusese si mie pediatra...

fructe si legume cat mai multe, in stare cruda, ca e laptele de calitate mai buna

sa ne ferim de alimentele care o baloneaza pe mama (conopida, varza etc)

sa ne ferim de alimentele alergogene, mai ales daca avem cazuri in familie (capsuni etc)

sa bem cel putin 8 pahare de apa / ceai pe zi

maxim 500 ml lapte pe zi, la care sa adaugam iaurt / branza

sa ne ferim de mezeluri ( de astea recunosc ca mai mananc in sandvis )

sa mancam cereale integrale la mic dejun

sa nu abuzam de paine alba

spuneau sa ne uitam pe site ca gasim mai multe informatii, poate va ajuta

9 iunie 2010

mi-am facut azi compot de mere. voi ce fructe si legume proaspete papati fara probleme la bebe?

eu pap pepene la greu si rosii altceva?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput