Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
Buna fetele!
Alex mami nu cred ca poti så faci ceva så nu mai curga mucisorii.Si eu acum ii curatam, acum ii curgeau rauri, rauri lui Brucu.Daca nu face febra si papa bine si bea bine nu ai ce face decat så astepti så treaca de la sine.La gradi så ii vezi cum stau cu mucisorii pana pe gat si cand treci pe langa ei iti zambesc asa lingand la ei.Aici daca nu are febra si alte simptome nu te cheama så il iei doar daca ii curg mucisorii.
Diamar stai mami linistita ca eu nu m-am supårat deloc!
Vik imi pare tare rau ca ati ajuns la spital.Multa sånåtate puiutei si så treceti repede peste racealå.
Kawa pup Joshulinul frumos.
Uka numai tu poti face surprize din astea faine.Super fainå!
IOanna la mine merge tv-ul aproape non-stop.Nu stiu daca din cauza asta sau alta o fi dar al meu nu e interesat deloc de tv, desene .De reclame a fost incantat de mic dar acum are decat unele.Cum se termina reclama preferata nici nu mai baga in seama tv-ul.Pobabil daca exagera cu uitatul la tv luam masuri dar asa..si eu mai sunt si dependenta de tv, nu de ceva anume ci så zornaie ceva acolo ori muzica sau ce o fi, numa' stiri nu
Dar o am pe nepoata mea de 9 ani care atunci cand vine la noi sta numai tintita de tv.Uneori suna mama ei si imi spune så inchid tv-ul ca vin pe la noi.De ce?? Pt ca ea avea pana la nu stiu ce varsta portia de tv( o ora de desene), apoi ea profita mereu cand avea musafiri(pt ca stia ca nu ii spune nimic) si statea numai si numai la desene.Era disperata, cum intra vreun musafir in casa cum pac ea isi punea desene.Altfel mama ei ii interzicea mereu så se uite la tv.LA un moment dat era atat de insistenta si se ruga efectiv jumate de zi de maica-sa så o lase så se uite la tv.Era numai un miorlau la ei acaså.Si maica-sa nimic.Si nici nu ca isi gasea vreo alta ocupatie pana nu se uita la ora ei de desene.
Eu acum nu stiu ce så spun cum voi proceda atunci cand va da de gustul desenelor.Stiu una si buna ca el va fi de cel putin de 2 ori afara( cand nu e la gradi ca acolo il tine mai mult afarå) si in weekend eu sau Bubu vom programa diverse activitati in afara casei.Sper så se impace teoria cu practica de data asta
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
Lullaby_2009 spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Stefan!
Sa cresteti mari, voiosi, voinici!
Techila sa-ti traiasca baietii si sa-ti aduca numai bucurii!
Lullaby_2009 spune:
Va pup, mamici dragi .
Nu puteam sa lipsesc azi , dar nu am citit din urma, doar ce am prins din zbor, asa ca, va rog, nu va suparati ca nu scriu prea mult.
Nu prea mai reusesc sa intru pe net, Alexutu ma solicita la maxim , nazdravanul vreau sa colinde non stop.
Alex te pup, mami. Sanatate multa Zeinucai, te intelg perfect cu nasucul , noi abia ce am scapat.
Vik multa sanatate micutei Isabela!
O zi faina va doresc!
mamideandrei spune:
salutare la ceas de seara! nu puteam sa nu intru sa urez sarbatoritilor ANDREI SI STEFAN
sa fie sanatosi, frumosi si voiosi, sa aiba o copilarie frumoasa si plina de bucurii. va pup cu drag!
ANDREI
hepilica spune:
Salutare!
Uka este bestiala "dedicatiunea". Esti foarte tare! Nu stiu unde le gasesti, dar e clar ca o iubesti mult pe Techila. Tb neaparat sa-mi spui si mie cum ai facut, ca sa fiu si eu originala .
Ioanna, nu stiu dc quinoa constipa. Noi n-am avut probleme si consumam foarte des.
Ref TV, eu mi-am zis de mult ca nu ma voi apuca de chestii de care nu ma pot tine. Si nu consider nici pe departe TV asa o mare primejdie pt copil. Noi il deschidem numai seara, iar Maia sta cu noi in camera cu TV. Niciodata nu a fost interesata. Bine, noi il tinem deschis si doar auzim ce zice ala acolo ca de uitat nu ne uitam. Ne uitam dupa Maia . Chiar ii voi pune si ei un TV in camera cand mai creste putin.
Insa, intr-o seara i-am pus pt prima oara DVD-ul cu Baby Einstein care e fabulos pt copii. E facut super, super. E studiat in cele mai mici detalii. Si evident...sa creeze dependenta. In State chiar s-au iscat niste discutii pe tema asta, iar parintii au fost tare revoltati. Dupa ce initial au fost extaziati. Maia se ducea la 15 cm de TV si era cu ochii numai in el. L-am lasat 5 minute si am scos DVD-ul. Eu incercam sa o indepartez de TV, iar ea tot la cativa cm se ducea sa se uite.
Asta inteleg eu ca creeaza (scuzati kako) dependenta si e, POATE, riscant pt copiii atat de mici: sa ii lasi de acum la desene, chestii d-astea care ii atrag si din cauza carora nu mai pleaca din fata TV-ului.
Pe de alta parte, daca copilul mananca DOAR la TV...i-as pune 2 probabil .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
seara buna
n-am citit nimic, sper ca ma primiti sa zic doar:
LA MULTI ANI STEFAN SI ANDREI!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA LE ADUCETI PARINTILOR VOSTRI MINUNATI NUMAI BUCURII SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
laura78nico spune:
Buna fetele!
La fel ca alte mamici sunt pe fuga nu am intrat de cat sa zic
LA MULTI ANI ANDREI SI STEFAN sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de tot ce este mai bun.
Cu intarziere LA MULTI ANI si sarbatoritilor de ieri!
fug la supa lui Mihaita!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
hepilica spune:
Salutare!
Am si eu o dedicatiune pentru mine .
http://www.youtube.com/watch?v=0M0A5W2LIMI
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
bai dar sa nu dea si ea un cico acolo...un mititel.....nu am crezut asa ceva.....stau aici si cant La multi ani si nimic.....
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana bai dar sa nu dea si ea un cico acolo...un mititel.....nu am crezut asa ceva.....stau aici si cant La multi ani si nimic..... Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Nu iti mai spun io ca stau si ma fatai pe canapea så må duc sau så nu ma duc så pap ceva..Ma gandesc så påstrez locul liber pt mititei un gråtårel ceva..parca simt miros ceva nu??!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå