Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetelor mi-ai placut la nebunie descrierea fiecareia,tare frumos subiectul cu progresele/cresterea puiului din dotareSuper fain schimb de experienta
No vaz ca avem si noi labirint la fel ca al lui Prichi Abac nu avem dar in schimb ne-a cumparat mami un set din ala cu trenulet si cu sine de lemn

Ioanna eu l-am lasat la TV de mic,de pe la 4-5 luni.Stiu ca nu e bine dar altfel nu s-a putut A functionat cate 15-20 min,max 30 sa zic..dupa care se plictiseste.Cateodata TV-ul merge si noi ne jucam in zona,dar fara sa ne uitam,il las doar pt muzica pt ca-s f multe cantece si nursery rhymes pe BabyTV si mai invatam una-alta

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

LA MULTI ANI STEFAN SI ANDREI, MULTA SANATATE PUILOR, SA CRESTETI MARI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE !!!

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Vik multa sanatate,pupam fetita scumpa sa treaca febra
Tine-te tare pe pozitii cu dintii ca mai e un pic si trece.Noua ne-au dat primii 4 dinti sus toti o data si a tinut vreo 3 sapt tot tambalaul mult a fost putin a ramas,multa rabdare si tarie iti doresc

LE:*3 sapt pana au iesit dintisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, ceva leac pentru muci muuuuulti stiti??? Ca nu mai pot, imi iau campii. Nici nu termin bine de aspirat ca peste 5 minute i se inoada in barbie....cat e treaza respira saracape gurita, dar cand doarme e jale mare....am pus si Vibrocil si tot de pomana...help me pleaseee!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Techila,inca o data,sa-ti traiasca focile si sa fiti tot mai fericiti pe zi ce trece

Uka,super dedicatiunea

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Fost si noi la controlul de 10 luni azi.Care 10 luni s-au facut aproape 12,dar ma rog..sa zicem deci controlul de 1 an

Greutate 9500g,lungime 76 cm.All ok in rest

Mergi la inceput

Alex incearca si Nazomer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Kawaichan, felicitari pentru dimensiuni.

Alex, din pacate nu stiu ce sa zic sa va pot ajuta. Doar multa sanatate!

Vic, sanatate Isabelei.

Raluk, acum am inteles, unde ati mers, pe unde si am vaut minunatele poe cu famila voastra. Abia astept continuarea.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andrei, Stefan, La multi ani, pui dragi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii! Pup si pe parintii lor speciali!

Alex, mai, imi pare tare rau ca-i bolnava Zeinuca! Tot vibrocil am folosit si eu, plus ser din abundenta. O sa treaca in 2-3 zile.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Alex, eu ii puneam doar apa de mare, altceva nu stiu ce sa-ti recomand. Eventual sa incerci la un medic homeopat. Stai ca ma uit pe retete ce mi-a dat mie pt nas infundat dar eu iti recomand totusi sa o vada un medic in loc sa-i dai ce-ti spun eu. Eu i-am dat astea cand avea el 5 luni. Nux-vomica CH9 3-4 granule/zi si Sambucus CH9 tot 3-4 granule/zi. Acum fiind mai mare cred ca poti sa-i dai 5 granule /zi.
Sanatate multa pt Zeina si Isabela. Vik, pana la urma i-ai dat antibiotic?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput