Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk, cum e in concediu? Cum a fost drumul? Unde sunteti?

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai eu sunt in dubiu acuma! carol nu s-a uitat in viata lui la televizor!!! bine, noi nici nu avem televizor (il consider inutil) but still la laptop sau atunci cand suntem in vizita. eu stiu ca nu este tocmai indicat sa priveasca asa de mici spre teveu. corectati-ma daca gresesc oare ar trebui sa il las si pe el sa se uite????

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ioanna, eu am zis ca nu o sa imi prea las copilul la TV, dar avand in vedere ca Maria mananca doar asa o fac si cel mai bine mananca pe 101 Dalmatieni.
SI uite acum a terminat de mancat de vreo 20-30 de minute si de atunci a ramas in scaunul de masa si se uita in continuare la dalmatieni si eu am reusit sa imi spal vasele si sa fac putina ordine.

Asa ca, chiar daca nu e bine pentru mine e cu folos. SI incerc sa o tin la o anumita distanta de Tv.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ioanna, eu pana pe la 8-9 luni nici nu am deschis teveul in timpul zilei. Mai prindea pe la maicamea si apoi cand am plecat la tara se uita ca era camera mica, se uita bunicamea etc si nu aveam cum sa evit, e adevarat ca numai seara si de cele mai multe ori adormea. Acum insa ii mai dau drumul pe muzica dar se arata interesat 5 minute si eventual la o melodie care-i place gen "Alejandro" sau "Americano" apoi abandoneaza si isi vede de jucariile lui. Mai percuteaza din nou cand incep reclamele.
Si ca sa concluzionez ca iar vorbesc mult si aiurea, din partea mea daca nu ar exista teveu as fi cea mai fericita si incerc pe cat posibil sa nu il invat nici pe el la teveu sau calculator. Mai bine sa bata minge ape maidan.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am inteles! m-am linistit atunci multam fetelor

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Avem si o mica dedicatiune. Daca, din pacate, nu se aude nimic, imi pare rau.. La mine la 1 din 2 incercari merge, dar numai cu Explorer..
Le pup si pe celelalte fete dragi mie !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Bestial!!!!! [:)))]

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Andrei

Stefan

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

dragelor...multumim frumos de urari....
SA-MI TRAIASCA PUISORII 100 DE ANI SANATOSI, FERICIT SI VESELI!!!

SI LA FEL DORESC SI PUILOR VOSTRI!

uka...zi sincer...asa-i ca don'soara carina canta?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi

am intrat sa urez La multi ani Stefan& Andrei! Sa cresteti mari sanataosi, frumosi si norocosi! Pupici calzi (de la febra!) de la Isabela pentru Stefan

Nu am recuperat nimic, suntem tot cu febra mare, aseara am ajuns la urgente, avem rinofaringita acuta si diaree si dupa ce au iesit in 3 zile 3 dinti sus acum ne iese inca unul jos...deci 4 dinti in 5 zile . Le-am facut vad ca pe toate concentrat in 4 zile destul cat eu sa nu dorm si sa fiu chiauna de cap de oboseala si stress.

Nu va spun ca dupa 3 dr vazuti, doi ne-au pus pe antibiotic fara o antibiograma sau un test de toleranta in conditiile in care am mers cu analizele mele de la alergologie in mana! Noroc ca mai stiu cate ceva ca altfel probabil ca la toate cate le avem, faceam si o urticarie frumoasa.

Va , sper sa revin ...cu vesti mai bune.

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ioana, felicitari pt lipsa tv in casa. Din pacate la mine merge cam mult chit ca ma uit sau nu ma uit la el. Cel mic nu se uita, nu e preocupat dar cel mare se uita la minimax, zic eu ca destul de puitn dar in ultima vreme cam mult. Probabil o sa-l fac stricat si o sa-i dau doar cand sunt desenele care-i plac lui cel mai mult.

www.supercarti.ro/carte/efectele_televiziunii_asupra_mintii_umane_si_despre_cresterea_copiilor_in_lumea_de_azi_fata_nevazuta_a_televizorului_vol_1_.html" target="_blank">efectele televizorului asupra mintii umane

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput