Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
buna dimineata dragelor,
mi-e dor de voi, dar nu mai apuc sa va zic. Sunt i lumina cu Aidan. taica-su munceste de la 11 dimineata la 7-8 seara. deci pleaca pe la 9 jumate si vine pe la 9. si nici nu e platit 3 luni. dar...
am vrut sa ii mai urez o data lui Atomix la multi ani si mamei lui multa sanatate si putere sa-l creasca frumos si sa-l vada mare cu copii si cu nepoti. si pe gemenii frumosi ai Techilei ii pup cu drag si le ure La multi ANi!
Pe Suede o pup si-i urez casa de piatra.
pe voi dragelor, pe toate.
de azi sunt iarasi femeie, cum spuena cineva. 1 an si 8 luni...inca nici nu stiu daca ar trebui sa ma bucur....dar dupa cum ii psunea Sergiu lui Aidan in gluma azi dimineata....de ai putem sa facem inca unul ca tine.
Ma duc sa profit de somnul cupilului si revin mai pe seara. va pupilez.
si promit ca zic si cum a fost in Sardinia. pe George nu l-am vazut....dar e ok. nu am plans prea mult.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ANI Sara! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet!
Sic, am vazut pozele de pe email, nu stiu dac ape toate ca de cand nu am mai reusit sa intru a trecut ceva timp. Am vazut inclusiv filmuletele cu David. M-au fascinat toti.
Am vrut sa trimit si eu un filmulet dar e prea mare. Poate o sa-mi pun si eu pozele pe picassa dar nu stiu care e treaba, poate sa le vada asa toata lumea daca sunt publice?
Am pus un diagnostic forumului nostru. Cred ca suntem intr-un impas si trebuie sa mai intre biaz sa faca cu noi terapie de grup.
Mamideandrei, pe unde umbli sau nu mai aichef de noi?
Eu ar trebui sa mai invat cate ceva dar pe cuvant ca nu am nicio tragere de inima.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monica_dicut spune:
Va salt dragelor (desi nu stiu pe cine ca nu este nimeni pe aici )
La multi ani SARA
Sa fi sanatoasa si fericita, sa aduci numai bucurii parintilor.
Doro da-ne un semn ca sunteti bine. Imi amintesc cu drag ca noi doua si Bia aveam acelasi termen iar noua ne era teama de o nastere prematura (care s-a si intamplat ). VA pupam cu drag
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
diamar78 spune:
Moni, cum a fost petrecerea sau inca nu a fost ca vrem si noi poze. Ia spune ce a ales baiatul de pe tava.
Manga, ti s-a dus lipsa pe aici. si noi.
Luci, ca mi-am adus aminte, mai mananci pepeni?
monica_dicut spune:
Diamar, n-am petrecut inca, saptamana viitoare abia luam motul pt ca nu au putut nasii acum. Ieri, si eu ca si techila, cu socrosenia pe cap
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Diamar si eu vad ca e ofilita treaba aici pe forum dar eu nu ma las....tot sper intr-o revenire
Nu am mai mancat pepeni, dinaceea galbeni mai des dar nu prea.
Mai mananc cotoarele de la Davidelu, ce papa el: piersici, mere, bucatele de banane etc
Te pup
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
monica_dicut spune:
Stie cineva sa danseze PAPARUDA ? SA vina ploaia si sa alunge o data norii astia ca prea ne-au intrat in case
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Diamar si eu vad ca e ofilita treaba aici pe forum dar eu nu ma las....tot sper intr-o revenire Nu am mai mancat pepeni, dinaceea galbeni mai des dar nu prea. Mai mananc cotoarele de la Davidelu, ce papa el: piersici, mere, bucatele de banane etc Te pup |
Aaa, esti un fel de cos de gunoi/urs gunoier(asa spunea sotul ca e cos de gunoi cand ii ofeream ce mai ramanea de la mine sau de la copii). Acum cum el mananca separat de noi am ramas eu pe post de urs gunoier.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Stie cineva sa danseze PAPARUDA ? |
eu insami sunt o paparuda ...si la mine ploua de 2 zile ...afara....si putin in casa, prin tavan .
In rest, noi sa fim sanatoase ca belelele curge
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diamar78
Aaa, esti un fel de cos de gunoi/urs gunoier(asa spunea sotul ca e cos de gunoi cand ii ofeream ce mai ramanea de la mine sau de la copii). Acum cum el mananca separat de noi am ramas eu pe post de urs gunoier. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
exact !!!!
mai ling castronul cu cereale, mai un cotor, mai un rest de ciorbita ...pentru Adi nici nu mai gatesc ca eu cu David ne descurcam
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra