Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multi ani Dragoshelu' Frumushelu'!!!Så fii sånåtos pui drag si så ai parte numai de bucurii!!

Buna ziua fetele!!

Eu l-am avut azi azi pe Bruce acaså pt ca de dimineata e cu muci.Nu are febra mare, dar mucii curg si curg.Mananca bine , bea bine..azi a baut laptic de vaca un bibe.Puteam så il las la gradi daca nu are dar am fost acasa , asa ca l-am påstrat acasa så il cocolosesc eu cum numai mami stie atunci cand puiucul e bolnavior.Nu pare bolnav deloc dar asa si pe mine mama ma cocolosea daca eram putin mucioasa si mie tare imi placea..imi aducea papica la pat tot ce voia muschiul meu imi facea( bine asta cand eram mai mare si mi-au mai crescut muschii)

Zeina la multe lunite!!Multa sånåtate, så te faci bine repede!!

Vik multa sånåtate puiului!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

lali ia spune-mi cu måseluta lui Paulicå a durat mult?eu de ex am vazut ca e umflat rau la o måseluta, si il vad ca isi bagå degetele acolo si e iritat rau cand face asta.Acum parcå nu mai e asa umflat dar e albå ca zåpads gingia acolo.Si face caca de 3 ori pe zi(el normal numai o data face) de o såp incoace, nu f moale nici f tare..dar un miros de pici.Ce e drept cred ca am vazut ca a spart si un dintisor nou dar in continuare face caca asa si se tånguieste.De papat papå f bine dar cateodata se opreste din papat si urlåååå rau de tot, apoi continua så pape vesel.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Fetelor...o intrebare !
Eu tare suspectez ca am facut roseola. Puiutii care au facut asa ceva au avut bubite si pe fata (frunte) sau doar pe trunchi si membre?

Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani ginerica!!!!!!!!!!!!!!
Manca-te-ar mama soacra pe tine de frumusel si de nebunatic!!! Vino sa te pup pe frunte!!! Emma iti trimite si ea muuulti pupici si zice ca ii e dor de tine!!!!

La multi ani cu intarizere si lui Stefan@Andrei!!! Sa fiti sanatosi pui mici si scumpi si sa aveti parte de tot norocul din lumea asta!
Ii pup si pe toti bebelusii bolnaviori, ca am citit ca sunt multi!
Vik, eu am memoria scurta si zau ca nu imi mai amintesc daca avea si pe fata bubite, parca pe gat sigur avea, dar daca au aparut dupa febra mare si sunt mici de tot, asa, ca o spuzeala, apoi roseola probabil ca este. Acum mai are febra? Ca nu ar trebui sa mai aiba.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Fetelor...o intrebare !
Eu tare suspectez ca am facut roseola. Puiutii care au facut asa ceva au avut bubite si pe fata (frunte) sau doar pe trunchi si membre?

Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Din ce tin eu minte, a mea a avut numai pe corp bubitele, si au aparut imediat cum a disparut si febra, dupa 3 zile adica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulika pupam mucosul, asa, ca de la mucos la mucos. A mea clar a tras-o curentul ptr ca s-a infectat si la un ochisor, asa ca am trecut pe picaturi...dar in rest, asa cum zici si tu, e totul ok.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Dupa cum ati aflat, eu ieri m-am intalnit cu Liliana! Nu trebuie sa va mai spun ca este o super de super fata! Pacat ca nu am avut mai mult timp, a fost asa, cam pe fuga totul. S-a infiripat si un mare LOVE intre Andrei al meu (3 ani) si Andra (7 ani). Adica nazdravanul meu a placut-o taaare mult pe Andra, i-a dat din popcornul lui si a tinut-o de mana tot timpul, efectiv nu s-a mai dezlipit de ea. Il vedeam cum ii sclipesc ochisorii de fericire. Cand eram noi in masina, in drum spre casa, mi-a zis "Mami, tititza (adica fetita) m-a tinut de mana! Tititza e umoasa (adica frumoasa), mami!". Dragoste mare, mai, ce mai!
Am si eu cateva poze, foarte putine ca mi s-a descarcat bateria la aparat.
http://entertainment.webshots.com/album/578459108xJyHFg

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Uitai dimineata s-o pup si pe sarbatorita noastra Zeina si sa-i urez pt ultima data "La multe lunite" !

Multa sanatate puiutilor bolnaviori,ii pe fiecare in parte

Si noi avem diaree de 2 zile dar atat,in rest suntem foarte jucausi,mancaciosi si somnorosi (azi mi-a dormit 3 ore si 45 min )

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Noi la roseola am avut bubitze si pe fata, si prin cap (desitatea parului ne-a permis sa vedem si acolo)... peste tot.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Uite cum am uitat-o si eu tocmai pe Zeinuca cea frumoasa!
La multe lunite, printesa mica!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput