Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
Buna ziua dragelor.
Va multumesc din suflet pentru urari. Sa imi traiasca sufletelul, sa fie sanatos ca restul se rezolva, ceea ce doresc tuturor dovleceilor. Nu imi vine sa cred ca a trecut un an, un an greu dar incredibil de frumos incat am uitat toate greutatile. Slava Domnului am un copil sanatos si cuminte (cu toate nazbatiile lui ). Sunt emotionata si imi amintesc anul trecut pe vremea asta cum eram cu morcovul cat casa dar Doamne Doamne si ingerasul meu au avut grija de noi sa trecem cu bine. Sunt emotionata tare tare si imi cam dau lacrimile.
Asa ca va serveste fata un frappucino home-made acum si mai pe seara va dau si sticla de Bailey's si pe Johnny si pe cine vreti voi . Fiacare ce doreste ce pofteste.
LA multe lunite Zeinuca Te pup si te imbratisez tare si pe mamica ta o tzuc. Sa te faci bine auzi?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Maaai, ,dau mielul de paste,l-am facut Atomix pe Zgatix ,sau invers,ca nici nu mai stiu,m-am derutat,ca eu am baut Bailey's prima ,si fiindca nu am apucat sa mananc s-a urcat la cap.Va puuup.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
monica_dicut spune:
Nu dai mielu ca Dragos e Atomix zis si Zgatix deci ai zis bine . Inca nu te-a cherchelit Bailey's -ul. Hai mai ia un paharel
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Mai fetelor, eu cand imi dau seama ca a trecut un an, imi dau lacrimile, imi aduc aminte toate emotiile de atunci,fantastic.... sunt putin sentimentala, nu ma bagati in seama.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
La multi ani Dragos!!!
sa fii sanatos pui drag!
Monica te imbratisez tare mamico!
pupa Dana si pe Zeinuca si mamica ei!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
x_ggg spune:
Vreau sa va spun ca incepand de ieri Rares al meu este veritabil, mai degraba un castor dulce: avem 4 dinti!!
Si inca 2 urmeaza..se vad deja, deci cam in 2 luni ies!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
selen80 spune:
iar intru repede doar pt urari
LA MULTI ANI FERICITI DRAGOSELU, BAIAT FRUMOS SI ISTET!! SA FII SANATOS, NOROCOS SI IMPLINIT!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Lali_mete spune:
Selen,nu stiu daca ti-am zis,dar mie numele Fatima imi place la nebunie,mi-a palcut de cand l-am auzit acum muuulti ani,cred ca in Toate panzele sus.
Xggg hai mai ca nu inseamna mult 2 luni ! pe Rareselul iepurelul-castorel ,sa ii iasa repejor ceilalti doi dintzoci.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Selen,nu stiu daca ti-am zis,dar mie numele Fatima imi place la nebunie,mi-a palcut de cand l-am auzit acum muuulti ani,cred ca in Toate panzele sus. Xggg hai mai ca nu inseamna mult 2 luni ! pe Rareselul iepurelul-castorel ,sa ii iasa repejor ceilalti doi dintzoci. Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania |
Ce iti pasa tie, Lali, tu ai toti dintii ba si o masea!!!
Ai scapat...
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Ce iti pasa tie, Lali, tu ai toti dintii ba si o masea!!! Ai scapat... -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Adevarul e ca ii am pe dinti in formatie completa,dar "a mea" cam o masea-doua mai sunt intregi ,mama ei de mostenire genetica. Paul in schimb,mai are putin si ma ajunge,iese de doua saptamani si a doua maselutza .