Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!
Raspunsuri - Pagina 11
crocodana spune:
La multi ani Dragos! Sa cresti frumos, sanatate si noroc iti dorim!
Felicitari Monica pentru asa flacau reusit!Petrecere frumoasa!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
x_ggg spune:
LA MULTI ANI ZGATIX!!!!!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Lali_mete spune:
Buna dimineatza! [femeie zbarlita frecandu-se la ochi] ,vreti cafea? Haideti ca si a mea e buna,zau www.220.ro/video/faze-tari/Hai-Lao-Cafea/Ez2JoDh3Ma/" target="_blank">m-am straduit sa prind si aburii
La Multi Ani Dragos ,sa cresti mare,voinic,sa iti cinstesti parintii viata toata!
La multe lunite pentru ultima oara Alessia Zeina
[b] La multe lunite Alexandru de Gugushtiuc
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mary_07 spune:
La multi ani Dragos Atomix!!!
Sa ai multa sanatate,fericire si o viata plina de impliniri si realizari !
Monica, sa-ti traiasca flacaul,sa va aduca numai bucurii si zambete pe fata!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
LA MULTI ANI DRAGOSELU'
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va las repede ca deja ma striga mandra, a dormit fix 10 minute. Sa o savurati in liniste va doresc.
Va las si eu cate ceva, ca doar e ultima noastra aniversare cu lunitze.
Poftiti, nu va sfitii:
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
Zeinuca, pentru ultima luniversare o si un ! Speram ca esti mai bine si o salutam si pe mami!
Mi-a placut subiectul propus de Fragutza si mai ales raspunsurile voastre.Musai sa raspundem si noi.
Nu prea citim, vorbim in schimb cat e ziua de lunga,explicam orice, de se uita lumea la mine pe strada crucis si cantam, cantam cantam.Desi nu ii citesc, Amei ii plac cartile, are din acelea mici de cartofn cu animale si viu colorate, ii arat/povestesc/imit pozele, le rasfoieste singura si cu rabdare. Rasfoieste pagina cu pagina si cartile mele desi nu e nimic intersant. E dulce! Liliana mi-a placut tare postul tau referitor la citit,am cumparat aseara o carte frumos ilustrata cu fabule si o sa incerc sa o atrag si la povesti!
Iar la jucarii, laptopul, mouseul, imprimanta mai nou, tokenul, portofelul (scoate cardurile tacticoasa si le analizeaza), albumele foto. Avem si noi cam tot ce ati prezentat voi, de roller coaster s-a cam plictisit dar acum 2 3 saptamani era la favorite, cerculetele le pune dar nu nimereste mereu si se enerveaza, paharele de la IKEa le pune unul in altul dar daca o rog sa faca turn rastoarna si modelul...in rest vrea numai in picioara sa mearga pe langa canapea mobila, etc..ii e teama sa stea cu o singura manuta.
La muzica favorita e de departe pan americano(rade chiuie cand o aude, da din manute) urmata de riahnna, gaga, alex, billionaire, d-asteea....le ascultam "bineintels" cand papa. Am descoperit asta de ceva vreme si pentru ca ea manca f putin am facut acest compromis. Si acum rar depaseste 100-120 de g.Ca tot suntem la masa, noi la pranz mancam constant piure de ciorba acrita cu bors (pasez cu multe legume si carne si iese mai grosut asa), restul e naspa. Dimineata fructe si dupamiaza iaurt. Am incercat si Nanul seara dar nu ne place.Nu ma grabesc cu intarcarea dar nici nu vreau sa o lungesc prea tare.
NUmai la olita face 2ca, dimineata sau seara si 2pi de cate ori o pun. E tare prietenoasa, stie pa, bravo, bate palma...
Legat de dinti, eu sunt tare curioasa, care dintre dovleceii va avea cinstea si onoarea sa fie ultimul fara dinti, eu stiu acum asa: Ama, Carol de Ioanna, Maria de Carinablanca, Ana de Nela, Razvan de Mary, am uitat pe cineva?
La Ama se vede jos locul alb si e mai tare, sta mai des cu degetul in gura dar nimic!
Sa aveti o zi frumoasa!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Clodute spune:
buna dimi fetele
va scriu telegrafic de pe tel ca sunt in vacanta cu sotul o sapt in elvetia si apoi mergem o sapt cu copiii la mare de la 1 sept
va multumesc de urarile pt karo siva iubesc pt ca va ginditi si la noi desi eu scriu foarte rar
patrick se simte bine dupa noul eveniment cu febra de vineri si tratam cu antibiotic pt rosu in git
va pup mult si va citesc - nu pot sta fara voi
ps Mada de ce nu ai zis ca e frig aici numai haine de vara am in bagaj [:d]
puuuuuuuup dovleceii si urez si eu la multi ani cu sanatate si fapte mari
carinablanca spune:
LA MULTI ANI DRAGOS
SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI!
sarbatoritilor de lunite de azi
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
carinablanca spune:
fetelor, a aprut o petitie noua pentru indemnizatie.
http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=95
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com