Dovlecei in sarbatoare*186*LMA Sara Lucretia!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am plecat si eu la

O noapte linistita!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Liliachio te pup cu mare drag si mi-e tare dor de tine sa stii dar nu apuc sa zic nimic offff
Pozele sunt foarte faineee, s-au placut copilasii ?
Am vazut ca Andra testa toboganul
Pe tine de ce nu te vedem ?
S-a mai calmat micul senator ? ca pare gingas ca o panseluta ....nu plangacios cum spui tu ....sau asa da la poze ? Oricum ramane speranta noastra intr-un conducator de seama

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai Techiluto nu te culca amarata...pana sambata e cale lunga si ai sa vezi ce fain va fi. Se face si Stefi bine si toata lumea va fi fericita.
Eu te pup cu drag si iti aduc aminte de dimineata aceea frumoasa de acum 1 an cand ai plecat sa nasti sufletelele care azi iti zambesc, pun capacul si fugaresc pisica .....si ne-ai lasat si cafea si melodie cu Compact.
Astea sunt lucruri faine si importante
Noapte buna

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Techila, cat pe ce sa nu apuc a-ti felicita minunatiile de gemenei de ziua lor de nastere. La Multi Ani si muuuulta fericirie, iubire si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Inainte sa ma duc la culcare pt ca am trecut in 26 august vreau sa-i urez lui Dragos Alexandru:

LA MULTI ANI! sa cresti mare si sanatos !
pt Monica special si
pt toate mamicile

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Techilo capul sus, pieptu' nainte si toate se vor rezolva. Da' eu nu te inteleg cu smotruiala. De ce trebuia sa o faci si azi?? MA, pe cuvant ca la tine e farmacie peste tot, mai las-o balta ca nu se intampla nimic daca nu faci o zi.
Multa sanatate lui Stefi. Ai idee de la ce-o fi nenorocirea asta de stare nasoala???

Luto asa da la poze ficior'miu?? Pai o sa va spuna Cris cat s-a miorlait. Asaaaa, caine-cainesc cat sa nu-ti priasca statul pe loc. Ne-am invartit in cerc o gramada cat timp Andra si Andrei s-au dat pe tobogan.
Adevarul este ca s-a nimerit si ca naiba, barbatu-miu a fost pe coclaurii patriei, venit rupt de oboseala, m-a dus pe mine la Braila...dar deja se insera Cat ne-am imprietenit putin...s-a inoptat de-a binelea, hai sa ne hushchim rapid inapoi ca avem program de mancat si spalat. Cam asta e mica noastra aventura...
Eu de unde sa apar in poze?? Cine sa mi le faca?? De-alea cu intors mana si nimerit moaca in obiectiv nu mi-au iesit niciodata
Sa stii ca si pe tine te astept la cotitura. As vrea sa iti trimit si dedicatii dar nu ma pot hotara intre www.youtube.com/watch?v=ytKdfjZ16pM" target="_blank">asta si www.youtube.com/watch?v=VbHDND-df7E&feature=search" target="_blank">asta si nu ma pot consola ca asta ar fi www.youtube.com/watch?v=wBJCHlWLVf8&feature=search" target="_blank">raspunsul

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ANDREI

STEFAN

La multi ani! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, ATOMIX!!

Multa sanatate si numai fericire si noroc sa ai in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Andrei si Stefan!!!

La multi ani Atomix!!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Fete dragi,promit sa trec sa mai scriu despre noi.
Sunt intr-o fuga continua.
Saptamana asta am avut f mult de munca si n-am mai avut timp de mai nimic.
Dar revin,imi fac timp.
Va pup cu drag pe toate,fara numar!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput