disperarea mea=trompe impermeabile
Fetelor ,ieri, am facut laparoscopia si nu mi-au putut permeabiliza trompele.Asta a fost ultimul demers prin medicina alopata pt ca FIV nu-mi pot permite.
Daca stie cineva la ce alt remediu as putea recurge...
Va rog ajutati-ma!
Refuz sa cred ca mi se intimpla mie....si totusi se intimpla....!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Raspunsuri
adar spune:
Matia, imi pare sincer rau...am vazut ca esti din Deva, nu stiu ce medici aveti acolo, dar stiu ca in Sibiu, exista doctorul Adrian Stretean, care e expert in laparoscopii de genul asta. Eu cred ca el te poate ajuta. Daca vrei mai multe detalii, unde si cum il poti gasi, etc., trimite un PM si iti voi raspunde cu placere. Nu dispera, cu siguranta se poate rezolva.
Curaj,
adar
gabid spune:
Matia,imi pare tare rau!Cum spune Adar sa mai incerci o alta laparoscopie la alt doctor...Sotul tau ce spune?Trebuie sa fie alaturi de tine!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
anemona spune:
Draga Matia, sunt sigura ca va exista o solutie pentru tine, chiar daca acum ti se pare o situatie fara iesire. Nu stiu unde ai facut laparoscopia, dar poate ca dupa ce te refaci mai poti incerca inca o data, in alta parte, la alt medic, poate ca se va pricepe mai mult decat acesta.
Hai sa-ti spun si despre fiv despre care s-au vehiculat pe aici, dupa parerea mea, sume prea mari. Daca e fiv conventional, fara icsi, ceea ce cred ca e cazul tau, asta e in jur de 1300 la Giulesti si 1900 la Medsana. Iar medicatia, ti-o spun eu, care am cumparat-o in toamna asta, nu m-a costat mai mult de 600 euro. Deci varianta Giulesti plus medicatia din Ungaria ar fi pana in 2000 euro. Stiu ca sunt si astia bani destul de multi, dar as vrea sa inlatur mitul conform caruia fiv este 4000-5000 euro. Nu e adevarat. Analizele preliminare mai costa ceva, dar cred ca tu deja mare parte le-ai facut, din moment ce ai ajuns la laparoscopie.
Si noi ne-am speriat tare de tot in legatura cu pretul fiv, mai ales ca ne trebuia icsi, dar toate incercarile sunt costisitoare si daca nu ajungi la nici un rezultat, cam tot banii aia se duc. Eu nu pledez acum pt fiv, decat daca nu va fi alta solutie. Noua ne-a trebuit un an sa ne hotaram si sa facem rost de bani, dar alta solutie nu era.
Iti urez numai bine, multa sanatate si cat mai curand un bebe.
matia spune:
In 2001 am facut o laparo la timisoara. Nu s-a putut interveni asa dar am reusit cu 3 hidrotubatii.In vara aceasta dupa o HSG am constatat ca trompele s-au lipit iar , am facut in decursul a 3 luni 10 hidrotubatii dupa care aceasta laparo (la Hateg, cu un medic f. bun din Deva) fara sa mai reusesc ceva.
matia spune:
Din primavara ne-am mutat in casa noua. ne-am cumparat un apartament pt care am facut un imprumut de 5500 $, pe 15 ani la banca....Asa ca FIV ....as putea avea banii peste vreo 7-8 ani daca renunt la mincare...
Nimeni nu are nici o idee de care sa ma agat?
anemona spune:
Draga Matia, cati ani ai? Eu cred ca poti sa mai incerci sa rezolvi problema trompelor, daca asta e singura problema. Si daca timpul iti permite. Poate si un tratament naturist ar face ceva pe langa cel alopat. Ai venit in Bucuresti la vreo clinica de fertilitate pana acum? Poate ar fi bine sa vii sa mai vezi o opinie, cine stie! Eu zic ca atunci cand solutia intarzie sa apara dintr-un loc, e bine sa schimbi ceva. Chiar daca ti se pare ca nu e cazul, dar o parere in plus nu strica. Si eu am mers pe mana cui nu a trebuit ceva tip si am regretat timpul pierdut. Dar in final am zis ca trebuie sa ma misc in alt sens.
Eu am 36 de ani si crede-ma ca acum 7-8 ani nici nu-mi trecea prin cap ca o sa ajung la fiv, dar cred ca daca as fi aflat, oricum nu as fi avut bani nici macar pt analizele preliminare. Pe vremea aceea credeam ca viata este o sosea dreapta care te duce acolo unde vrei. Dar n-a fost sa fie asa. Iar cand am aflat, a cazut cerul peste noi. Si de unde credeam ca familiile noastre o sa sara in ajutorul nostru cand o sa afle problema, ne-am trezit singuri si am fost ajutati de cine nici nu speram. De seful sotului meu. Mai sunt si oameni adevarati.
Asa ca nu ai de unde sa stii ce se va ivi, important este sa speri si sa incerci tot ce-ti trece prin minte. Imi place motto-ul tau, daca te defineste, sigur vei reusi pana la urma.
Multa bafta si fruntea sus, se va intampla!
matia spune:
In privinta medicinei alopate asta a fost a 3-a parere!
Astept sa imi raspunda oana mm la un PM poate imi trimite niste puncte da acupunctura.Deci voi incerca asta.
In disperarea mea am cerut sfatul Cristinei Pinciu( are un site cu terapii astrale) si ea mi-a spus sa incerc cristaloterapia si bioenergia.Asa voi face.Oricum ea mi-a spus dinainte ca operatia va fi un esec si am fost pregatita moral, ca daca nu...
crinuta spune:
Draga Matia, asa cum ti-am mai spus, soluti ta este sa mergi la Techirghiol. De ce nu incerci?
pupici
Crinuta
Vanina spune:
Draga Matia,
Imi pare tare,tare rau...dar capul sus...vorba ta!
Am citit undeva,mai demult....dar nu mai stiu unde...despre VASILE POPA...Si stiu ca era cazul unei femei care nu putea sa aiba copii sub nici-o forma.Cica ar fi tinut un regim fff strict cu apa distilata si numai sucuri de cruditati....un regim greu de tinut....dar cica uimitor si contrar tuturor parerilor medicilor a ramas insarcinata.....dupa vreo 5 luni...dar din pacate nu-mi mai amintesc unde am citit...dar sigur trebuie sa existe carti despre acest mare terapeut....
Iti doresc sa-ti indeplinesti visele!