disperarea mea=trompe impermeabile
Raspunsuri - Pagina 2
WISH spune:
Buna
De cateva zile am descoperit siteul acesta, si mi-am dat seama cat de multe lucruri nu stiam.
Nu stiu daca ma incadrez la subiect, dar am si eu o intrebare.
Acum cateva zie,mai exact in ziua a 13 a ciclului, am avut niste dureri asemanatoare cu cele de dinaintea menstruatiei.Iar seara, am observat pe chilotel cateva pete roz de sange, de fapt cateva picaturi, erau ca o secretie, numai ca era de culoarea roza.
Sa fi fost vorba de ovulatie?
Eu imi i-au temperatura ,azi sunt in ziua a 16, si de abia azi a crescut temperatura la 36.8 (in ziua a 13-a era 36.5).E normal sa fie asa?
Si bineinteles a doua zi, deci dupa ziua a 13-a,au inceput niste senzatii de genul , tensiune in abdomen si senzatia ca imi este foarte cald din cand in cand.In momentul de fata mai am senzatia de tensiune, si uneori am senzatia de o mica jena la ovare, dar ceva mai sus de ovare(pe trompe oare?).Inainte de ziua a 13-a cel mai tare ma jena ovarul drept si un pic stangul, dupa ziua a 13-a intepaturile de pe ovarul drept au disparut, a ramas doar o mica senzatie de jena, iar pe ovarul stang mai simt niste intepaturi dar nu cum au fost la celalat .
VOi ce credeti, a fost ovulatia si ce inseamna toate senzatiile astea?
Va multumesc!
Wish
matia spune:
Wish draguto, pata putea sa fie din secretia cervicala care marcheaza inceputul perioadei fertile iar durerile si tensiunile dupa 3 zile ... semn ca ovarele elibereaza foliculii care se pare ca luna asta la tine au fost f. mari si cred , pe ambele ovare.Dar desigur mai pot fi si alte cauze.
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
matia spune:
Am gasit nr tel Vasile Popa. azi ma duc la acupuncturist si daca el zice nu, sun la dinsul,sau poate sun oricum.
Multumesc!
valentinag spune:
Matia chiar ma intrebam zilele trecute ce e cu tine de ce nu ai mai scris!Imi pare rau, dar cred ca o sa gasesti o solutie,poate daca vii la Bucuresti la Giulesti o sa gasesti un doctor care sa iti rezolve problema.Stiu cum te simti,nici eu nu am bani de FIV si sotul are oligospermie severa,poate reusim cu inseminare noi.
Nu te lasa doborita,adu-ti aminte sloganul tau!
Valentina
matia spune:
Acupuncturistul la care m-am dus vrea sa-i dau eu argumente, pt ca nu crede ca am vrer-o sansa!
Unde esti oana mm?