Aspirante optimiste > 20 ani (556)
Raspunsuri - Pagina 17
Lia73 spune:
felicitari yasmi
sa-ti traiasca cuculetzul
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
carmen_vlad spune:
buna fetelor,
am o veste proasta
nu stiu daca ma mai tine-ti minte, eram o fosta aspiranta fericita ca in sfarsit reusisem... reusisem dar bebe a decis sa plece in alta lume... l-am pierdut la 9 sapt si 5 zile, am facutdisgravidie si toxicitate si l-am pierdut pe bebe din pacate... nu am avut putere sa intru decat abia acum sa va spun... am o luna si un pic de la chiuretaj si nu pot crede ca numai este... nu pot crede ca organismul meu a cedat si nu l-a vrut pe bebe.
Sunt franta, terminata nu stiu cum sa fac sa aduc curajul inapoi pentru o viitoare sarcina... cum as putea sa mai vreau acest lucru...
Ma inscriu pe lista de asteptare... nu am forta putere
Mami de nazdravanel vladut-stefanut
bebelu86 spune:
Carmen imi pare tare rau k nu mai e bb.
nu mai plange, incearca sa-ti revi, desi stiu k este fff greu
dar nu rez nimic dc stai si suferi
tre sa mergi mai departe si bb sigur va veni cat de curand
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
carmen imi pare tare rau....
bebelule dar tu ai vazut cuculetzul cand ti-a spus ca e baiat??
aici sunt cateva pozici de azi:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/ primele 4
mamica fericita de 2+ si 14 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bebelu86 spune:
Yasmi uite aici poza cu asa zisa putzulica
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
bebelu nu vad nici un cuc
mamica fericita de 2+ si 14 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen_vlad buna fetelor, am o veste proasta nu stiu daca ma mai tine-ti minte, eram o fosta aspiranta fericita ca in sfarsit reusisem... reusisem dar bebe a decis sa plece in alta lume... l-am pierdut la 9 sapt si 5 zile, am facutdisgravidie si toxicitate si l-am pierdut pe bebe din pacate... nu am avut putere sa intru decat abia acum sa va spun... am o luna si un pic de la chiuretaj si nu pot crede ca numai este... nu pot crede ca organismul meu a cedat si nu l-a vrut pe bebe. Sunt franta, terminata nu stiu cum sa fac sa aduc curajul inapoi pentru o viitoare sarcina... cum as putea sa mai vreau acest lucru... Ma inscriu pe lista de asteptare... nu am forta putere Mami de nazdravanel vladut-stefanut |
Important e ca tu sa iti revii psihic.Nu te forta,da-i timps sufletului si corpului sa isi revina,si numai apoi sa incerci sa ramai gravida.Posibil sa faci si ceva analize sa vezi cu certitudine cauzele avortului.Posibil sa fie selectie naturala.Nu e vina ta cu siguranta.Acum daca ai da timpul inapoi ai face multe lucrui,dar trebuie sa mergi inainte,cu psihicul sus.Aici poti intra mereu la un pahar de vorba,mai uiti de durere
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
gabyv spune:
neliaCris- sa-ti creasca mare cavalerul!! un frumos!!
anca - Maria ta e asa de frumusica de iti vine sa o mananci, nu alta.
Ramonela Bea e o frumusica si prea tare e ea cu sacul de dormit (nici nu stiam ca avem trenuri cu cuseta in Ro)
bebelu- ce nasica ai fost!!! cred ca nici nu stia lumea la cine sa sa uite, ba la nasa, ba la mireasa
camcris- 54 nu e mult, deci nu mai te forta cu slabitul
bb yasmi - felicitari pt baietel, sa-ti traiasca!!
carmen- imi pare rau, trebuie sa mergi mai departe, daca vrei sa-ti versi oful, noi suntem aici.
hmmm... mai voiam sa va zic ceva?
pupici
(vin si poze de la mine cu motanul -se pune ca e singurul bebelus din casa- deocamdata)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
cos_minutza spune:
Hello!!!
Am admirat toate poziciile,sunteti niste frumoasa,iar de copilasi nici nu mai zic
Yasmi felicitari pt cuculetz
Carmen imi pare tare rau
Acum cautand pozele lui Nelia am vazut-o un pic nedumerita pe Lia cu graficul meu si acum m-am gandit ca eu ma bucuram pt ovulatie in z8 in z17,insa abia astazi mi-a aratat ca am ovulat
Va pe toate!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin