Aspirante optimiste > 20 ani (556)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
nu ai pt ce
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mandreeac spune:
Uitati-va pe antena 2 e o emisiune despre sanatate cu titlul Nu puteti avea copii?
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Uitati-va pe antena 2 e o emisiune despre sanatate cu titlul Nu puteti avea copii? Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+ |
te uiti u si ne faci un rezumat si 9 celor ce dau cu sapa
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
te uiti u si ne faci un rezumat si 9 celor ce dau cu sapa pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Ma uit, insa sper sa nu adorm. Oricum primul lucru e sa nu te mai stresezi, asta iti recomanda.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
Lia73 spune:
www.antena2.ro/live" target="_blank">aici ma uit
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
neliaCris spune:
Am vazut si eu pozici de luiza si ramonella,sunteti superbe.
Ramo,sper sa nu te superi,tu ultima sarcina pierduta ai avuto la iepurasi de martie aprilie?
E deja foarte tarziu pt scos suzeta,eu i-am scoso la 1 an si juma,cand inca nu realiza fr mult,el era addicted,se trezea din somn si nu adormea pana nu io cautam prin pat 5 minute sa io dau,acum ne chinuim cu pampersii,nu face pe olita nici daca ii torn apa pe putulica,tine in el pana ii pun pampersul
Multumim pentru complimente,azi a fost zi de sedinta foto la aspirante,le asteptam si pe celelalte fete cu pozici
Am vazut si eu emisiunea,inca mai e din ea,imi creaza asa o stare de disperare,eu stiindu-ma sanatoasa,cate nspe mii de lucruri te pot face infertila...Acum imi doresc si mai mult 3 copii.Sa ii stiu pe toti langa mine.
Apropo,stiti ce grupa sanguina aveti?eu am A2 cu rh pozitiv,in sarcina cu cris toate analizele mi-au iesit negative,Ig si altele ce nu prea stiu ce sunt,se pot schimba unele cu timpul?anticorpii?
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
bb_yasmi spune:
mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
neliaCris spune:
Felicitari,sa ai in continuare o sarcina perfecta,si o nastere rapida foc...Asteptam nume de baiat
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
bebelu86 spune:
Yasmi si tu ai baietel????
ce frumos. sa-ti traiasca si sa stea cumintel pana la termen
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bb_yasmi spune:
asa se pare. 90-95% baietel taticul e in culmea fericirii!
nu reusesc sa pun pozici acum de la eco dar mai incerc
mamica fericita de 2+ si 14 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."