Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule, sa ai pofta la gratar! Cu vin rosu merge de minune si impusti si al doilea iepuroi... endometrul frumos! Spor la balet! Tu nu cumva ai 8 zile de la prima injectie de diphe??? Ca aia nu e stimulare ci inhibare si atunci nu ar fi mare baiul ca e endometrul mic.

Sara, sa dea DD sa fie cum vrei tu si sa fie 3 graviute ale lunii august! Fetele sa o tineti tot asa sa aratam noi ca si mutantele pot ramane gravi si pot duce sarcina pana la capat cu brio! Da-le-n pisici de probleme! Acu s-ar putea sa fii gravi, la asta sa te gandesti! Iei femibion parca si acid folic cred ca e ok si daca esti mutanta, vezi si tu ca Uschi nu da la tot boborul clexane! Hai, capul sus, daca bebita vrea sa vina acum astepta-l cu bratele deschise! Testulache poti sa faci si maine dimineata ca e suficienta intarzierea. Numai sa te tina puterile sa-l faci! Suna la Synevo si zi-le ca ai nevoie de rezultat mai devreme si poate e gata deja. Au sunat in Germania si era gata. Mi l-au trimis rapid.

Floricica iti trimit o portie de fasui prin Cargus!

Ruxi ne miscotim impreuna!!!! Abia astept sa simta si tati fluturarile lui bebe!

Maria, complicata treaba cu examenul dat din nou. Sper din suflet sa il iei cu brio!

Pup mutantele si va urez un sfarsit de saptamana frumos!

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Gabi, echografia e facuta la acelas echograf, de acelas dr? Cate saptamani ai,e valabil 17 din semnatura? Daca echo nu e facuta la acelas aparat si de aceeasi mana, nu stiu daca e cazul sa te impacientezi. Ar fi bine sa repeti la dr care ti-a facut echo acum 2 saptamani.

Pe langa fraxiparina ce mai iei?

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

aristica mai zuzica ia spune tu tot , tu acum ce faci stimulare sau inhibare?. Parca retin din postarile tale ca tu faci inhibare, inhibarea este sa-ti opreasca din crestere foliculi,ce ai vazut tu la ecografie prima data erau foliculi antrali, tu ce vrei sa-ti creasca? foliculi +endometru. Daca tu aveai E2 in ziua 8 de stimulare, 22, iti oprea tratamentul ca nu ai raspuns la stimulare. eu la ultimul fiv in ziua 9 aveam 900 si ceva E2. Tu cum sa-l ai doar 22. Eu spun sa lasi tu in pace endometru, nu-l mai masura , pune mana manca gratarul si bea paharul de vin.
Tu cand ai programat punctia?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, asta-i baiu', ca nu iau nimic mai de Doamne-ajuta, cum ar fi medyn sau femibion... ci doar acifor, vit. E, C, magne+B6 si aspenter. Altceva n-au vrut sa-mi dea dna.dr. si dna. Viorica, pana nu ies si mutatiile MTHFR.
Las pe luni sunatul la Synevo, ca sa nu fac presiuni degeaba, poate e doar o intarziere.
Acuma, ca or fi autoinduse nu stiu, dar am niste stari de greata si rau dimineata, incat chiar ma gandesc la sarcina. Plus senzatia de somn si oboseala...
FLOAREDEMAC, tie cat iti intarziase atunci cand a iesit test negativ?
Ai facut vreun tratament inainte de sarcina?

Am o intrebare, daca stie cineva: eu am homocisteina cumva ok, adica 11.70 ( facuta la Fundeni). Asta o insemna ca nu prea ma afecteaza MTHFR, daca e mutanta, sau chiar nu le am deloc, asa-i?

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

felix76 tocmai de asta imi e teama ca eco e facuta de acelasi medic de acum 2 saptamani, dar ce-i drept la un alt ecograf. Data trecuta a fost f meticuloasa, dar ieri nu prea, pt ca nu eram programata pt eco, doar a vrut sa-i auda inimioara. Ce nu inteleg , este ca din poza aia mica pe care mi-a dat-o de la eco nu reiese ca ar fi o intarziere de crestere. Apare valoarea GA= 17s5d ( care e varsta dupa ultima menstruatie) si GA=18s4d ( care zic eu ar fi varsta ecografica).Am facut comparatie cu pozele de la celelalte eco si am vazut ca asa interpreta.Deci nu stiu de unde a concluzionat ea ca ar avea intarziere 2 zile.
In afara de fraxiparina mai iau : aspirin cardio( zilnic), omega3, vitamina C ( 1000mg), magneB6, maltofer si centrum materna.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 17 +

Mergi la inceput

FELIX , incerc sa-ti raspund pe PM, dar nu merge, are ceva browserul meu de-aici. Incerc diseara, de-acasa. Multumesc mult pt. mesaje .

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SARA_HS dupa cititul meu si tras concluzii (de mine)este asa: homocisteina se face sa, se vada cat de afectat este organismul, lipsa de vit. b6,vit.b12 si ac. folic(vit.b9) din organism.Se poate ca tu sa ai mutatiile dar, homocisteina sa fie in limite sa ai un organism destul de bine pus la punct.
Doamne ajuta sa fie bine.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

pt. raspuns, Denisa, ma linisteste...
Felix , in sfarsit, am reusit sa-ti trimit PM.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui brotacel83

alla, aici nu inteleg eu referitor la prescriptia lui Uschi de aspenter sau clexane, mie mi-a dat aspenter/zi + medynforte +restul de vit insa si a zis ca ne vedem dupa eco de 8 sapt dar de unde stie ea si mai ales eu ca bebe rezista fara clexane? in fine am sa dfiu cumintica si iau tratamentul prescris de ea si ma rog ca pe 1 sept totul sa fie ok la eco.

brotacel83, eu zic sa stai linistita si sa nu iti faci probleme. Observ ca avem aceeasi mutatie si eu am ajuns la 30 de saptamani doar cu aspenter si medynforte. Mie imi spusese dr Avram ca o sa-mi dea scrisoare medicala pt Clexane din sapt 28, dar se pare ca dupa aceea s-a razgandit si mi-a zis sa merg in continuare cu aspenter si sa vedem ce se intampla. La ultima ecografie ,la 29 sapt mi s-a spus ca bebelusa arata de 30 sapt si 5 zile, deci se dezvolta bine. Analizele pe care le-am facut la Coltea, la fel, erau bune. Medicul meu ginecolog a spus ca o s-mi dea scrisoare medicala pt Clexane incepand cu sapt 34.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 30+

MTHFR C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Sara, cam 2 zile a fost intarzierea, daca imi aduc eu bine aminte. M-am tot plans pe aici la fete, dar nu mai tin minte exact. Eu am facut tratament cam 2 luni pana sa raman, si am luat asa: aspirin cardio, acifol, b complex + acid folic, omega 3. Acum iau femibion 1 in loc de b complexul cu acid folic, plus vitamina C si arefam, si restul. Practic am primit cand am fost la d-na dr acelasi tratament pe care il luam deja, imbunatatit cu vitamina C si cu precizarea de a inlocui b complexul cu femibion, imediat ce am posibilitatea. Nu mi-a recomandat clexane, deci mustrarile mele de constiinta s-au potolit. Homocisteina mi-a iesit aproape de limita maxima, dar acum cu femibionul sper ca voi asimila mai bine acidul folic si ca imi va iesi mai mica. Daca ti-a intarziat de cateva zile deja poti sa faci testul, eu nu am facut decat test in vitro, nu si de sange fiindca in orasul meu minunat aceste teste sunt o raritate.... nici homocisteina nu o pot face aici, ori merg 50 km si o fac cu 230 de lei, ori merg 100 si o fac cu 150 de lei. Macar pot alege . Daca aleg varianta mai lunga, mananc si o prajitura buna la cofetaria de langa Biserica Neagra (ca sa vad si partea buna a lucrurilor), plus ca am sanse sa fie mai fidel rezultatul, fiind vorba de synevo. Hai ca m-am lungit Si suna la synevo, ce mai astepti?

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput