Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica ma bucur ca a venit domnul dr din CO si ca maine vei afla defapt situatia reala

sunt revoltat pt interpretarea doamnei care i-a tinut locul

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Felix, chiar sper sa fie ultima zvacnire a rusului, asa cum spui tu . Pana acum nu ma mai gandeam la bebe, iar acum nu mai am rabdare sa vina... Am luat-o razna rau, vazand ca toata lumea in jurul meu ba naste, ba ramane bortzoasa.
Asa cum spune Maria, cred ca e cel mai frumos lucru, sa simti viata bebelului in pantecul tau .
Mi-aduc aminte ca, saptamana trecuta, in timp ce stateam cu prietena mea ( CARE NASTE ASTAZI!! ), vedeam cum se misca ala' micu', si, daca nu era atat de frumos ce simtea ea, m-as fi gandit la Alien ( ). Dar se misca, nu gluma, iar eu n-am avut curajul sa pun mana, sa-l simt.
Denisa, mi-as dori sa simt si eu ca necazurile m-au facut mai puternica, dar eu ma simt slabita si revoltata .
Aristica , pentru maine. Tinem pumnii si te-asteptam cu povestirea ta.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Denisa, Felix ! Asa e, suntem tinere sperante, ca pana la mrs. Iliescu mai e ceva cale!

Felix, ce simti? Te intreb pentru ca am si eu oarece senzatii "aparte" si nu stiam cum sa le "interpretez"=. Si am sperat, evident, sa fie bebe. :)
pentru toate mutantele!

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Denisa, sunt pe aici. Va citesc...
Eu sunt destul de stresata. Nu imi trece un gand ca imi vine altul- ma asteptam oricum sa fiu asa pe perioada sarcinii.
Savurez si eu cele cateva zile de relaxare dintre zilele cu ganduri gri!

21+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Ralu_mv - multumesc
aristica - multumesc macar pentru intentie
SARA_HD - cei de la Synevo aveau dilema, deci nu stiau nici ei diferenta. Am sunat si am spus sa trimita in Germania proba pentru mutatia fact. XIII si am platit diferenta. D-na doctor nu mi-a raspuns inca, o fi in concediu. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, io nu ma pot opri sa va citesc. chiar daca nu va mai impartasesc asteptarile, emotiile, teama sau fericirea... tot nu ma pot lasa de voi. sunteti tare spirituale si haioase.
ficioru' clexane merge singur de 2 saptamani (e perspicac rau), are 7 dinti si daca vrei sa vorbesti cu el trebuie sa spui "busi" la toate ca asta inseamna ca l-ai aprobat .
astept sa creati un subiect nou cand o sa va tineti copilasii in brate: copiii din clexane sau ceva asemanator...
pe toate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Felix76, promit ca scriu si varsta burticii la semnatura, dar numai peste vreo 10 zile, cand am urmatoarea eco. Sper sa ma lamuresc atunci exact ce si cum, cate saptamani sunt, plus ca ar trebui sa fie si un aparat mai performant, un dr mai experimentat... sa dea DD sa fie bine!
Madyrizi, felicitari! Chiar e precoce juniorul tau! Sa fiti sanatosi cu totii!
In alta ordine de idei, am aflat azi de la farmacie de un produs numit OMACOR, de fapt omega 3 dar varianta medicamentoasa, sa zicem asa, nu doar ca supliment alimentar cum sunt considerate celelalte. Voi ati auzit de el? Este aproape 100 de lei, dar se pare ca e compensabil. Vreau sa ma interesez de posibilitatea compensarii, sa incerc sa o abordez pe dr de familie.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

madyrizi sa ne ajute Maica Domnului sa reusim si facem un SUBIECT MARE- si ne punem si cate-o poza sa ne vada lumea intreaga.
Sa-ti traiasca BB sa fie sanatos, ca frumos este ca-i de-al nostru. Este cea mai frumoasa perioada a lor. Eu am un nepotel de 1 an si putin(nu a implin o luna) este un scump, cu ochi albastri si la tot ce-l intrebi el da din cap si spune NU, iti face pa,pa, si rade in permanenta , daca il lasi cu maturatori de pe strada nu are nicio treaba sa planga. De mers merge de la 11 luni, este foarte haios cand merge,fiindca isi tine echilibrul dand din manute in sus, iar cand cade,se ridica si bate din palme si face "baaavooo"(asa facem noi)este inebunit dupa masini, roti si fetele frumoase, cand vede una care-i place sta parca este hipnotizat.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Dragutelor, tineti pumnii mai devreme, ca am reusit sa imi fac o programare la un medic din orasul meu (la care am fost si pana acum) pe 2 septembrie! Pe 10 mai am una la un medic nou, f. renumit si dupa spusele lui cu experienta in paciente cu trombofilie. O sa am 3 eco in 3 saptamani, hehehe... Din fericire sunt inofensive pt bebe, dar bugetul meu va fi scuturat bine! Sunt iarasi cu moralul ridicat, dar un pic stresata ca azi imi e prea bine, inca nu am dat la bobocei. M-a durut insa de dimineata un pic mijlocul, senzatia aia de la menstruatie. Sper ca nu e ceva grav si ca e doar din cauza ca uterul se mareste. Nu mai tin minte de la primul copil, of!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Bravo, Floricicademac! Stai linistita in privinta eco, nu se intampla nimic cu bebe, doar se sperie putin fiindca el cica percepe totul ca un suierat de tren ( si oricum nu stie el ce-i trenul). In privinta durerilor "a la menstruatie", eu am avut multe saptamani, de la 7 pana pe la vreo 12, iar doctorelul White mi-a explicat ca or sa ma mai supere fiindca sunt mica in bazin si trebuie sa-si faca loc si bebele cumva. Vestea buna e ca atunci cand isi face loc creste, asa m-am imprietenit rapid si cu durerile astea.

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput