Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristicule, ce facurati bre? Va imbatarati amandoi cu vinisor rosu? Brava! Sa vedeti ce copchii mumosi si lipiciosi o sa faceti! Nu m-ai lamurit cum e cu injectatul. Cand ai inceput menopurul??? Acu 8 zile sau mai tarziu?

Pup mutantele aspirante credem cu tarie ca vom reusi! Tatele in fata, capul sus si hai la lupta cu infertilitatea si cu toti balaurii care ne macina sanatatea!

Ruxi babatia cu bebe la purtator! Fie vorba intre noi nu esti babatie deloc! Eu am zis ca ma lupt pana la 67 de ani ca Iliasca!

Floricicademac, Brotacela, inca va astept semnaturili cand aveti voi timp sa le treceti!

Sara nu-ti face problema ca a venit rusu! E ultima lui zvacnire!

Anna, bun venit pe baricade din nou!

Samira, pi la noi nu mai dai? Am citit la unguroaice ca ai ganduri de plecat cu masina la Budapesta! Te rog eu ia Loganu ca de ala nu are nevoie nimeni!

Mariuta, esti in pauza! Foarte bine, pana in 14 nu mai e mult. De atunci incepe batalia cu adevarat! Sa dea DD sa fie totul perfect de data asta. Cu ce te vei stimula?

Denisa ce mai faci?

Am primit un cadou frumos astazi, puiutul meu miscoteste din ce in ce mai mult! Asa mi-e de drag!!!

Pup mutantele burticoase si viitoare burticoase!

Felix 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Sara, Maria, Ruxi
maria sa n-ai emotii pentru mine, ca nici macar eu n-am aceasta senzatie. Vreau sa "vad" ceea ce "simt". Adica sa-mi numere outele de pe stanga, caci burta mea e ca spatele unui dromader(am o cocoasa)

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da, la MTHFR am si A si C ambele heterozigote, am facut vreo 3 luni cura de Aspenter, Acid folic, Cetebe, si Omega 3 active si dupa ce-am ramas insarcinata am trecut pe Clexane.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 21+ cu

Mergi la inceput

felixut cand am scris de endometru aveam 2 zile de intepaturi cu menopur, iar acum am...habar n-am de fapt, cate zile am acum, cred ca 5...zau ca daca reusesc la fiv-ul asta, eu nu stiu ce-o sa-i spun copilului: "Te-a facut mama la eprubeta, cu un amestec de vin rosu, menopur, hormoni, vitamine si ceva gigei de la tactu"...va fi copchilul coctail

Mergi la inceput

P.S - felix, felicitari pentru cadoul oferit de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

felix76 ce sa fac draguta ,sunt cu parul valvoi fiindca daca tot stau pe bara hai sa-mi mai fac si eu niste analize ca, nu am mai facut de muuuult unele(cca o luna).
Ma duc si intreb de homocisteina la un laborator de analize si intreb cat costa?
1.homocisteina 135ron,
2.homocisteina 365ron
3.homocisteina din urina- nu mai stiu pretul.
Intreb care este diferenta dintre primele doua, de ce una costa un 135 si una 365 ron, nu au stiu sa-mi spuna. Asa ca am plecat cum am venit.
Foarte bine ca este activ BB si creste.

Nu-mi iese la inventar Tamaryllis unde-i?
Edit: Mai este cineva lipsa la inventar all76.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxandrada

Heiiii, ce e cu tristetea asta pe aici?
Iaca a intrat o baba de 38 de ani, care va incurajeaza si va spune ca orice e posibil daca-ti doresti si lupti ( ce bine e sa fii batran, ca poti fi filosof si nu rade nimeni de tine, nu?) ! Uitati-va la balariile de la semnatura mea, adaugati ca "istoria" incercarilor mele are vreo 10 ani, cu bocete, urlete, revolte si cu tone de medicamente cu tot. Nu sunt nici pe departe un exemplu, ci sunt dovada vie ca se poate!
Va imbratisez cu drag pe toate si va tin pumnii, mutantele mele dragi!

R. 14+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Draguta nu suntem babe, da suntem tinere sperante, da.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

felix ma bucur tare mult pt tine si pt celelalte fete care ati reusit sa simtiti aceasta bucurie imensa de a avea un bebe in burtica

cred ca e cel mai frumos cadou sa simti cum misca bebe in burtica
de abia astept sa simt si eu ceea ce ai simtit si tu astazi
felix promit sa fiu o luptatoare ca si tine

ma voi stimula cu menopur 2x75 fiole si puregon de 150 doar 2 zile si la eco o sa stabileasca dr. daca mai continui cu puregon sau e de ajuns

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

SARA_HS toate suntem puternice, ani si incercarile vieti te fac si mai puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

denisa homocisteina o poti face cand mergi la fundeni, este gratis

nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput