Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32
Raspunsuri - Pagina 13
brotacel83 spune:
pentru aalizele de trombofilie vedeti si la centrul medical basarab, eu acolo le-am facut pe cele genetice si au fost 470 lei. am incercat sa intru laei pe site sa va dau informatii concrete insa nu prea merge, da-ti un telefon luni.stiu ca e mai ieftin decat la synevo sau medlife.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
alla76 spune:
Ruxandrada felicitari pentru rezzultatele de la dublu test
SARA_HS, imi pare rau pentru Z1 
cat despre nervi...sa vezi ce nervi am bagat eu ieri (multe frustrari scapate de sub control...) si am aspirat si eu toata casa, mi-am calcat un munte de haine, eu care cu greu imi calc dimineata cate o rochita pt servici. acum am haine calcate pentru vreo 10 zile de servici, plus un maldar de tricouri
si tot nu mi-au trecut nervii
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 hai ca-mi place...si eu intorc toata casa pe dos cand sunt cu dracii la purtator |
am tras mobila de la loc si smotrolesc lateralele la care nu am acces in mod normal

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
io's intr-o perioada calma acum...motiv pentru care ma uit chiorash la un morman de faine spalate si "puse"-a se citi aruncate pe un scaun in dormitor...io ma uit urat la ele...ele se uita urat la mine...deh...da' convietuim asa. ![]()
alla76 spune:
| citat din mesajul lui samira33 io's intr-o perioada calma acum...motiv pentru care ma uit chiorash la un morman de faine spalate si "puse"-a se citi aruncate pe un scaun in dormitor...io ma uit urat la ele...ele se uita urat la mine...deh...da' convietuim asa. |

la mine nervii vin dintr-o confruntare avuta ieri cu sotul
ma dispera faptul ca suntem intr-un punct mort din februarie... nu tu inseminari ... nimic
simt cum trece timpul peste noi, si chiar nu ne ajuta cu nimic timpul asta pierdut

_
samira33 spune:
ooofff...te inteleg perfect...am avut si eu astfel de momente...da' multumesc Domnului ca m-a "fericit' cu un sot calm si cu toate tiglele pe casa...ca daca era dupa creierii mei eram deja divortati
o sa treaca...ai sa vezi.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui samira33 ooofff...te inteleg perfect...am avut si eu astfel de momente...da' multumesc Domnului ca m-a "fericit' cu un sot calm si cu toate tiglele pe casa...ca daca era dupa creierii mei eram deja divortati ![]() o sa treaca...ai sa vezi. ![]() |
stiu ca o sa treaca! a mai trecut de cateva ori.
in general sunt cu capul pe umeri, dar uneori ma ajung toate din urma...
_
denisa220972 spune:
alla76 toate cred ca trecem prin momente de genul tau, eu am 5 min. de la ultima discutie, ma rog de el de dimineata sa-si faca pantofi (fiindca avem un botez)eu sunt imbracata si el fuge dupa ciorapi si pantofi(atat nu i-am pregatit)
si mi-am adus aminte din 1900 toamna.
Este in hol si bombane ca este foarte necajit
, este mai rau ca un copil.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
SARA_HS spune:
Eu, de intoarsa pe dos ce sunt, n-am avut chef nici de weekend. Trebuia sa iesim din bucuresti, sa mergem la ai mei, unde ne mai relaxam putin, dar de vineri, de cand am venit de la serviciu, n-am mai iesit din casa.
Ieri l-am trimis pe sot la cumparaturi, cu promisiunea ca iesim azi... azi iar n-am niciun chef de vazut lumea.
Probabil sunt asa de la CM. E o stare atat de rea, incat simt ca n-am cum sa ies din ea. Incep iar sa ma gandesc ca am o existenta fada, ca lucrurile n-au mers si nici nu vor merge vreodata pe fagasul normal, ca in timp ce altii traiesc cu adevarat, eu doar exist, ca n-am si eu pt. ce sa traiesc. Iar timpul asta trece nemilos de repede.
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...