Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

pentru aalizele de trombofilie vedeti si la centrul medical basarab, eu acolo le-am facut pe cele genetice si au fost 470 lei. am incercat sa intru laei pe site sa va dau informatii concrete insa nu prea merge, da-ti un telefon luni.stiu ca e mai ieftin decat la synevo sau medlife.

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Ruxandrada felicitari pentru rezzultatele de la dublu test

SARA_HS, imi pare rau pentru Z1
cat despre nervi...sa vezi ce nervi am bagat eu ieri (multe frustrari scapate de sub control...) si am aspirat si eu toata casa, mi-am calcat un munte de haine, eu care cu greu imi calc dimineata cate o rochita pt servici. acum am haine calcate pentru vreo 10 zile de servici, plus un maldar de tricouri si tot nu mi-au trecut nervii

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai ca-mi place...si eu intorc toata casa pe dos cand sunt cu dracii la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

hai ca-mi place...si eu intorc toata casa pe dos cand sunt cu dracii la purtator

acuma am intors bucataria cu susul in jos...
am tras mobila de la loc si smotrolesc lateralele la care nu am acces in mod normal

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

io's intr-o perioada calma acum...motiv pentru care ma uit chiorash la un morman de faine spalate si "puse"-a se citi aruncate pe un scaun in dormitor...io ma uit urat la ele...ele se uita urat la mine...deh...da' convietuim asa.

Mergi la inceput

Citat:

io's intr-o perioada calma acum...motiv pentru care ma uit chiorash la un morman de faine spalate si "puse"-a se citi aruncate pe un scaun in dormitor...io ma uit urat la ele...ele se uita urat la mine...deh...da' convietuim asa.

eu am avut vreo 5 masini stivuite pe patul din camera goala...camera aia care se dorea a fi a copilului, dar e in continuare doar uscatorie
la mine nervii vin dintr-o confruntare avuta ieri cu sotul
ma dispera faptul ca suntem intr-un punct mort din februarie... nu tu inseminari ... nimic
simt cum trece timpul peste noi, si chiar nu ne ajuta cu nimic timpul asta pierdut

_

Mergi la inceput

ooofff...te inteleg perfect...am avut si eu astfel de momente...da' multumesc Domnului ca m-a "fericit' cu un sot calm si cu toate tiglele pe casa...ca daca era dupa creierii mei eram deja divortati

o sa treaca...ai sa vezi.

Mergi la inceput

Citat:

ooofff...te inteleg perfect...am avut si eu astfel de momente...da' multumesc Domnului ca m-a "fericit' cu un sot calm si cu toate tiglele pe casa...ca daca era dupa creierii mei eram deja divortati

o sa treaca...ai sa vezi.

stiu ca o sa treaca! a mai trecut de cateva ori.
in general sunt cu capul pe umeri, dar uneori ma ajung toate din urma...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alla76 toate cred ca trecem prin momente de genul tau, eu am 5 min. de la ultima discutie, ma rog de el de dimineata sa-si faca pantofi (fiindca avem un botez)eu sunt imbracata si el fuge dupa ciorapi si pantofi(atat nu i-am pregatit) si mi-am adus aminte din 1900 toamna.
Este in hol si bombane ca este foarte necajit, este mai rau ca un copil.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Eu, de intoarsa pe dos ce sunt, n-am avut chef nici de weekend. Trebuia sa iesim din bucuresti, sa mergem la ai mei, unde ne mai relaxam putin, dar de vineri, de cand am venit de la serviciu, n-am mai iesit din casa.
Ieri l-am trimis pe sot la cumparaturi, cu promisiunea ca iesim azi... azi iar n-am niciun chef de vazut lumea.
Probabil sunt asa de la CM. E o stare atat de rea, incat simt ca n-am cum sa ies din ea. Incep iar sa ma gandesc ca am o existenta fada, ca lucrurile n-au mers si nici nu vor merge vreodata pe fagasul normal, ca in timp ce altii traiesc cu adevarat, eu doar exist, ca n-am si eu pt. ce sa traiesc. Iar timpul asta trece nemilos de repede.

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput