Trombofilia o cauza a infertilitatii - 32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ruxandra daca dr a negat ca ar fi o problema inseamna ca asa este

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salut.
Fetelor care sunteti insarcinate daca aveti nevoie de Clexane de 0,4 donez pentru ca mi-au ramas. Am nascut prematur o fetit si imi procurasem deja dozele ca sa fiu sigura si nu vreau sa le tin pana expira, ca e pacat de ele ca si asa costa destui bani si macar sa se foloseasca cineva care are nevoie. Expira in 2012.
Dati-mi pm cu numar de telefon sa va contactez sa pot sa vi le trimit.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

SARA_HS cand mi-am facut analizele ptr. mutatii spuneau sa-mi verific analizele pe 09.07. am primit email cu rezultatele pe data de 13.07. au avut o intarziere de 4 zile calendaristice sau doua zile lucratoare.
Tu cand trebuia sa le primesti?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Pt. MTHFR, termenul limita este 01 Sept.
Sper sa nu intarzie si la mine...
Desi, nu ma mai grabesc sa aflu, am timp,pt. ca azi este Z1.

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

' Neatza. fetelor ( stiu ca nu mai e neatza, dar asa-s eu, mai in urma, in weekenduri).
Am nervi si ma pun pe mutat mobila prin casa si apoi pe facut curatenie.
Revin sa va citesc si mai scriu si eu ceva..

Pan-atunci,

2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

maria, off topic, este o analiza hormonala AMH (hormon antimulerian) care masoara cum stai cu rezerva ovariana si predictia la stimulari (eventual cit de tare trebuie tratamentul de stimulare); la synevo pe site e explicata analiza

ei, la mine aia a fost sub limita, si de aceea cred ca nu a mers la ia pe natural; vedem acum cu stimularile

poate te ajuta

Mergi la inceput

am o intrebare pt mutante

pachetul recomandat voua de catre medic pt infertilitate include si altceva decit: Factor VLeiden, Mutatia Protrombina, MTHFR 677, MTHFR A1298 si PAI-1 4G/5G? mie doar astea mi s-au recomandat si vream sa vad daca sunt okay

nu ma refer acum la homocisteina, proteina C, S, folati sau alte efecte ale existentei acestor mutatii, doar la mutatii propriu zise care pot avea legatura cu infertilitatea

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Edennoa, pe prima pagina gasesti tot felul de informatii despre analizele pe care le-am facut noi. Mie personal mi-au fost recomandate doar analizele pentru SAFL in urma pierderii sarcinii, restul le-am facut de capul meu, selectand informatiile de aici, cu ajutorul fetelor. Intre timp noi am reusit sa punem aceste informatii pe prima pagina, dupa cum spuneam. Cat despre cautatul pe google a FVL si alte balarii... heheee.... 2 luni am muncit la asta. Dar nu am gasit nicaieri concret ca FVL duce la cresterea homocisteinei, in combinatie sau nu cu alte mutatii, ci doar ca este o problema mai complicata daca vine in combinatie cu altele.

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floaredemac, Maria, multumesc pentru incurajari! Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa reusim! Asa tare as vrea sa ne intalnim toate cu bebeii "made by Uschi"...!

R. 13+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

edennoa AMH-ul l-am facut in iunie anul acesta la recomandarea dr. si este 1,4 (limita 1-8)

cele 3 IA le-am facut anul trecut, at nu am stiut de aceasta analiza

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

multumesc mult floare de mac
maria esti in loja, amh super bun

multa bafta tuturor

Mergi la inceput