Moldovence aspirante sau gravidute(26)
Raspunsuri - Pagina 3
pogonici1977 spune:
ce bebe mare ai delhinas
alinut cand ne zici surpriza din burtica????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
fetele,ce faceti?
eu sunt la munca..am baut un frappe..naspa ..mie nu mi plac porcariile astea..dar,de plictiseala am zis sa si eu ceva..
mi-e somn..si sunt plictisita
fetele care iau naturiste-e vreo legatura intre laptisor de matca si cantiatea?????
sotul meu a luat 10 zile pastilute de laptisor..si a fost tot ok..sper ca ati inteles la ce m-am referit..de 4 zile nu mai ia9stiti voi,doar 10 zile e voie) si ,,,cantitatea s-a redus considerabil..
oare de la asta..chiar daca ia vitamine ,,polen si alte minuni???
HELP
marig spune:
vad ca nimeni nu mi raspunde ..
pe unde umblati?
eu acusica plec acasa
astazi avem in meniu piure +gratar de pui+muraturi..iami
ar fi mers o salata proaspata de cruditati,dar nu am chef sa prepar astazi...merg si muraturile
v-am pupat,sa ne auzim de bine -maine
astazi am treaba,am de spalat,,de sters praful..ma pregates deja de week-end
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas Acusi fac 9 sapt. Inimioara am auzit-o la controlul de 7 sapt si 4 zile. |
la cat mai multe!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
pogonici1977 spune:
eeeeeee ce de animatie pe aici fu ieri
haideti la o cafeluta
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
hellllllooooooooo
astazi am venit cu cafeaua de acasa...am asezat-o frumos in poseta..e voila..am servit si colegul meu
cum suntei astazi?
eu mai bine,am adormit repede aseara(am luat 2 lingurite de miere )si somn dulce am avut
sa aveti o zi buna
pogonici1977 spune:
si eu sunt mai ok azi...
dar daca imi dati si voi un capucino..nu refuz
marig spune:
no,atunci poftim un capuccino..cu multa frisca si cacao(asa am baut eu la italieni)..e f bun.
ei,cum e pogo??
pogonici1977 spune:
mmmmmmmmmmmmm ce bun eeee