Moldovence aspirante sau gravidute(26)
Raspunsuri - Pagina 4
stefulici spune:
Mai am io niste cafeluta... da-i deja tarzziu si nu stiu dc o sa va placa, ptr ca e cam tare!
Pupici la toata lumea!
marig spune:
stefulici,eu acuma beau un iaurt dietetic.si nu prea mere cafeaua,dar..las-o ca-i buna asa..o pastrez pe mai tarziu..pe cand ma ia somnul
pup
stefulici spune:
K... La mine e totul la maxim... Cafeaua e tare, laptele batut pe care-l beau acu e super gras... S-ar putea sa-mi ating si io in scurt timp volumul corpotal maxim!....
Glumesc acu... pupici!
pogonici1977 spune:
haideti la
e pilafior cu castraveti...fara paine ca
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
si eu tot orez am papat azi..ardei umpluti(asta a fost ultimul)
tare buni au mai fost
lauda ma gura
sunt gospodina ,nu gluma..hi hi hi
astazi nu stiu ce gatesc pentru cina..nu mai fac nimic..o sa laum un harbuz frumos si dulce si gata
marig spune:
fetili,ieri sotul meu a fost la buruiana romaneasca si aluta pastile de telina..maca..etc..
si vanzatoarea i-a zis sa cumpere si o cartulie,PRAVILA ALBA,a parintelui Arsenia Boca(pentru cei casatoriti)
a zis s-o citim ca cica e buna..
mi-am luat-o la munca,dar nu reusesc sa citesc din ea..e galagiece am retinut,citind printre randuri,e ca toate necazurile pe care le avem legat de conceptie sunt din vina barbatului( pacatele care le-am facut in tinerete..na)
nu stiu daca e adevarat sau nu..dar eu stiu sigur ca al meu sot o fost si este cuminte ..
sau poate pacatele parintilor le "ducem noi"?????
pogonici1977 spune:
marig...si eu ma citit mult din cartile parintelui..dar stiu ca platim pacatele pana la generatia a 7...
si pe langa alea si ale noastre facute pana acuma
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
buna dinieataaaaaaaaaaaaaaa
poftiti la cefelutaaaaaa
alinutz007ro spune:
Buna dumineata, fetelor! Am obtinut f repede o programare la doctorita mea si am fost la eco pt triplu test. Se pare ca vom avea un baietel. :) Suntem foarte bucurosi ca bebelu e in grafic, creste bine. Acuma sa vedem rezultatele la triplu test, pe care le iau sapt viitoare. Sper sa fie bune. Cred ca o sa dam si o fuga la Chisinau, ca dr. mea (Socolov) zice ca ar trebui facuta si amniocenteza, dar mai tarziu, in sapt 20-22, ca atunci riscul de a pierde sarcina e mai mic -chiar daca triplu test iese bine. Mi se pare foarte ciudat. Oricum, o prietena apropiata a avut nesansa sa nasca un bebe cu malformatii care nu au fost depistate la dublu test si nici la morfologia fetala ci abia prin luna a 6-a. Asa ca, pana la urma e cum vrea Domnul.
pupici.
tre sa fug. revin mai tarziu