Unde repar un aparat foto digital
Am un aparat foto digital care nu mai face poze bine tot timpul si parca i s-a stricat afisajul electronic. As vrea sa merg cu el la reparat nu sa il arunc din prima - unde se repara aparate foto digitale?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
vladis spune:
Pentru Olympus
MGT EDUCATIONAL SRL
DEPARTAMENT SERVICE
Bd. Ficusului Nr. 40, Corp B, Etj. 2
Sector 1
BUCURESTI
Violeta Oncica
Service & Technical Support Manager
Bd. Ficusului 40, etaj 2
Romania, Bucuresti
Tel: +40 21 232 88 94
Fax: +40 21 232 88 99
Mobil: +40 723 392 240
Email: violeta@mgt.ro
Website:www.mgt.ro
Pentru Canon
Sc.Criss Professional Services srl
Tel – 0213246281
Campia Libertatii Nr. 35 Sec.3 Bucuresti
Mob – 0722327581.
La firmele astea doua am reparat camerele noastre. Nefiind din Bucuresti, noi le-am trimis prin curier si la fel le-am primit.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
ni-na spune:
Pt Nikon,am luat adresa de pe net,vineri l-am trimis,luni m-au sunat ca reparatia nu face obiectul garantiei,si de-l vreau reparat ma costa o suma(modica,mai putin decat curieratul),iar miercuri era deja in Focsani!Zi-ne despre ce brand e vorba!
mara95 spune:
eu am reparat un sony, dar la bucuresti, nu la braila, ca nu au reusit.avea ceva la partea de soft.suma a fost 150 ron.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
A_Iulia spune:
Am vreo 3 sau 4 (daca nu 5 ) aparate foto care s-au stricat, de regula lovite din neatentie,acum apare afisajul "lens error"
Cineva imi spunea ca asta inseamna ca obiectivul e deplasat cu cativa milimetri si ca trebuie schimbat, reparatia costa maimult decat aparatul in sine.
A mai avut cineva problema asta cu "lens error"?
sirimie spune:
E un Canon
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
ni-na spune:
Iulia.la nikon-ul meu reparatia a costat cam 50 ron...dupa lens error,recunosc ca am incercat sa "ajut"obiectivul sa intre in gaoacea lui!
Rufus spune:
Dar o camera video JVC unde pot sa repar? Ati avut nevoie de asa ceva?
Multumesc!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Dar o camera video JVC unde pot sa repar? Ati avut nevoie de asa ceva? Multumesc! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, ui' ce zice www.jvc.ro/template.php?page=100067" target="_blank">JVC Romania despre service
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
Motana spune:
mara, unde ai reparat Sony? Am si eu un cybershot si cand ii pun on se baga inapoi obiectivul, cred ca e mecanismul ceva... in bucuresti vreau si eu.
Si mai am un Oplympus, o sa incerc la adresa mentionata.
Mai tare bun mai e forumul asta, de toate afli, thx! :)
nma spune:
Iulia la un Canon cu aceeasi problema reparatia era 500 ron + transportul. Am preferat sa cumpar unul nou .
Nico