Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Aici sunt fetele, suntem bine, inca nu am nascut. va anunt cand ne facem bagajele sa plecam spre mare sau spre Polizu, cum ne-o fi norocul.
Va urmaresc mereu cand am timp, dar in majoritatea timpului facem amennajari prin casa, noi fiind proaspat mutati , mai luam un covor, o perdea, amenajam dormitotul comun cu patutul bebelusului. In week-end nu suntem niciodata acasa, ne balacim pe la tarile noastre.
Avem si noi vesti de vineri de la eco: bebe tudor re 2200(+/_ 300)g, iar doctorita a zis ca am burta mare, deci s-ar putea sa aiba undeva la 2500, si de unde era in intarziere cu 2 saptamani, acum e mai mare cu 5 zile.Fluxurile pe artere s-au reglat, colul are 2,3 cm, in forma de palnie la interior, da nu sunt sanse de nastere prematura. So... asteptam 37 de saptamani si apoi ma apuc de baut ceai de frunze de zmeur, de si vedem ce va iesi...
De la Lamaze stiu si eu ca cezariana la cald e benefica in primul rand pentru bebe, el iese cand e pregatit, se declanseaza cocteilul de hormoni benefici atat pentru mama cat si pentru bebe, iar lactatia nu va intarzia sa apara imediat.
Pup burticile sexoase, mamicile fericite si bebelusii sanatosi!
Va rog sa-mi trimiteti noua parola de la picassa si indrumari cum pot intra pe google docs. Multumesc!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Salut toate mamicile de pe aceasta lista de discutii. Dupa lungi incercari de activare a contului meu pe DC, am reusit...in sfarsit. Sunt si eu o graviduta de Septembrie 2010, cu DPN 25 septembrie si mamica de Matei Stefan (29.11.2007). Citesc toate discutiile voastre inca din februarie, dar datorita problemelor de activare a contului abia acum pot sa comunic si eu cu voi.
Am avut si eu sarcini cu probleme, inca ne luptam cu ele, dar sunt optimista ca totul va fi ok pana la sfarsit.
Daca mai aveti loc pentru inca o mamica dornica sa comunice cu voi, va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Va doresc tuturor sarcini usoare si la termen si bebelini sanatosi!

Bine ai venit 2ingerasi

Alina 34+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Puiutza pe unde esti?!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mersi de intrebare Alynta!
Pe aici ..... ieri nu am mai apucat sa intru ca am scos copilul in parc si am ajuns tarziu tare. Si pana am citit sa fiu la zi......

Alynta maine merg la dr si vorbesc cu el si de nastere si de concediul lui..sa vad cui ma lasa! Abia astept ziua de maine si stau cumintica, ca m-a cam speriat doamna de la masaj ieri ca cica mi s-a lasat burtica...mie nu mi se pare si tocmai cand am zis ca no ma hodin si eu acuma o tzara si mai sta si BB la garsoniera.....sa ma demoralizeze cu de-astea...Oricum am decis sa stau mult mai linistita de-acuma. Dar azi imi fac si bagajul...sa nu cumva sa ma prinda fara el facut. Azi intram in 38 S. Asa ca de acuma e ok sa vina BB.

Office tinem pumnii pentru maine si scoatem motatele din nou:

HAI OFFICE! Bafta multa maine!

Lora adevar graiesti cu biberoane si toate cele.....azi chiar vroiam sa merg sa iau, dar ma abtin....ca zici tu bine ce zici!

Crina bine ca te-ai linistit....stresul face mult rau lui BB, asa ca nu va mai stresati; nici tu Klarisse....chiar ca nu ai motiv...dar eu una am renuntat pt. o vreme la sa fiu sigura ca nu ii fac rau lui BB.

Magdy sunt convinsa ca lucreaza f. mult sotul tau, dar lasa ca vezi tu ca o sa fie bine pana la urma....Si sambata vine mama ta....super.....Beton! Tinem pumnii stransi sa fie totul bine! multi!

Dana 36+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI
Felicitari tuturor celor care schimba astazi semnatura
Bine ai venit 2ingerasi
Fulguta , se pare ca inca din burtik ne joaca pe degete bebeii nostrii , asta este tre sa ne supunem
Magdy suntem alaturi de tine
CRINA ma bucur ca nu ai mai avut contractii , o sa vezi ca o sa stea si mai mult , mie cand am fost la eco de trim 2 si 3 ( medici diferiti ) imi ziceau ca nu cred ca ajung prea departe si ia uite cum astazi implinesc 38 sapt

Burtica de 38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Magdy - tinem pumnii, sa ne tii la curent!!
Klarisse - - nu era dopul, stai linistita. Eu nu l-am pierdut pe al meu inainte de a merge la maternitate, cu contractii, cred ca l-am scapat pe acolo, neobservat
Fulguta - o usoara anemie este normala in sarcina, tu iei fier?
Crinuta - . Ma bucur ca nu ai mai avut contractii.

Azi ma duc la dr meu, la control. Sa vedem ce zice cu maternitatea, se deschide pana o sa nasc eu...

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Salutare!

Chichi, felicitari ca ati mai crescut un picut! O sa vezi ca bebe e si el grasut
De fapt felicitari pt toata gasca care skimba azi semnatura

Magdyi, iti trimit numai ginduri bune si optimiste, sa fie ok cu analizele sa o poti pe Maria cit mai mult in burtica! Orcimu totul va fi bine!

Fulguta, pina la 36 de saptamini are timp sa mai faca o tumba bb. Abia atunci se definitiveaza pozitia, desi asa cum s-a mai spus am citit si eu le fel, ca se poate intoarce chiar in timpul travaliului. Sper sa ai un doctor intelept care sa faca cum e mai bine pt voi

Klarisse, sper sa te calmezi, desi stiu cam ce simti ca si eu stau mereu cu okii dupa dop. Si la cea mai mica contractie ma panichez. Oricum, fetele cu experiente in dopuri cred ca au dreptate si nu era decit o secretie. Se pare ca e o virsta a sarcinii mai critica din pdv psihic pt mame. Am vazut ca toate care suntem in saptaminile 32-35 suntem ingrijorate si cam paranoia.
Sa dea Domnul sa fim bine cu toate si bebelicii la fel!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

E asa faina atmosfera aici, chiar ca mai uiti de ganduri, dopuri, contractii si alte cele. Tare dragi imi sunteti fetelor.
Mai am o saptamana jumate pana la eco, sper sa ma tina nervii

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Dragele mele...am si eu intrebari de incepatoare:
1.cum pot sa imi pun si eu semnaturica?
2. cum pot sa citez mesajelevoastre in raspunsul pe care il postez?
3. ma poate adauga cineva (moderatorul, cred...) si pe mine pe listuta de gravidute fericite?

Multumesc inca o data celor care mi-au urat bun venit...asta pana invat cum sa va multumesc personal, prin mesaje postate ca raspuns la mesajele voastre. Nu dati cu rosii in incepatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor am si eu o problema de vreo 4-5 saptamani eu nu m-am mai ingrasat deloc (am +12kg) nu zic ca nu e ok dar pt bebe e bine?
adica slabesc eu si ia bebele in greutate? la ultimul control acu 2 sapt bebe era bine dezvoltat....abia sapt viitoare mergem la doctor sper ca totul e bine si am eu pitici pe creier.....oricum azi dupamasa mergem la medicul de familie sa imi "traduca" analizele si o sa o intreb si pe ea daca e k.

Alina 34+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI

CRINA ma bucur ca nu ai mai avut contractii , o sa vezi ca o sa stea si mai mult , mie cand am fost la eco de trim 2 si 3 ( medici diferiti ) imi ziceau ca nu cred ca ajung prea departe si ia uite cum astazi implinesc 38 sapt

Burtica de 38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Sa vezi tu ca o sa stea pana la 40 saptamani domnisoara

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput