Viitoare mamici de Sept-Oct'10!(143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti - minunatul nostru primar zicea ieri ca lucrarile vor dura cel mult 1 luna, la Giulesti.
Mi se pare enorm acest termen dat. O sa fie un picut la limita, dar poate termina in mai putin de 1 luna

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fistiq..asa e, perioada asta chiar simt niste schimbari pe plan psihic, sunt mult mai anxioasa, nervoasa, apucata..am tot felul de ganduri ..ma apuca plansul una-doua..Ii ziceam sotului meu aseara ca nu-l vad bine saptamanile care urmeaza..tre sa-si intareasca muschii si sa stranga din dinti.

Klarisse graviduta 33+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Alexuza, DD stie el mai bine decat orice medic...si face minununi, vezi?
Mersic pentru intampinare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

E, si eu imi innebunesc sotul cu tot felul de "si daca...?" dar el suporta bine si incearca sa ma incurajeze. Cred ca e pt prima data cind stie exact cite saptamini si cite zile de sarcina am, atita l-am batut la cap! Pina acum stia asa in mare, acum e expert in pozitii de bb si numar de saptamini pina la termen.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Fetelor am si eu o problema de vreo 4-5 saptamani eu nu m-am mai ingrasat deloc (am +12kg) nu zic ca nu e ok dar pt bebe e bine?
adica slabesc eu si ia bebele in greutate? la ultimul control acu 2 sapt bebe era bine dezvoltat....abia sapt viitoare mergem la doctor sper ca totul e bine si am eu pitici pe creier.....oricum azi dupamasa mergem la medicul de familie sa imi "traduca" analizele si o sa o intreb si pe ea daca e k.

Alina 34+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Alina_feier, eu cred ca e ok. Mie medicul imi spunea ca uneori variatiile de greutate sunt si in functie de cum retii apa in organism.... poate in ultima perioada bebe a luat in greutate, dar ai mai eliminat tu din retentia de apa... Oricum, eu cred ca bebe isi ia atat cat are nevoie, oricat am manca sau ne-am ingrasa noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI

CRINA ma bucur ca nu ai mai avut contractii , o sa vezi ca o sa stea si mai mult , mie cand am fost la eco de trim 2 si 3 ( medici diferiti ) imi ziceau ca nu cred ca ajung prea departe si ia uite cum astazi implinesc 38 sapt

Burtica de 38 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Sa vezi tu ca o sa stea pana la 40 saptamani domnisoara

Kiti, 33+ si mami de Vlad 15.05.2006

Eu sper macar pana marti ca sa se intoarca dr din concediu , k m-a parasit .Asta este daca nu vrea sa o astepte vedem peste cine dam la camera de garda ( si o sunam pe dr sa ne puna o vorba buna )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

BUNA ZIUA BURTICI SI MAMICI

CRINA ma bucur ca nu ai mai avut contractii , o sa vezi ca o sa stea si mai mult , mie cand am fost la eco de trim 2 si 3 ( medici diferiti ) imi ziceau ca nu cred ca ajung prea departe si ia uite cum astazi implinesc 38 sapt

Sa vezi tu ca o sa stea pana la 40 saptamani domnisoara

Eu sper macar pana marti ca sa se intoarca dr din concediu , k m-a parasit .Asta este daca nu vrea sa o astepte vedem peste cine dam la camera de garda ( si o sunam pe dr sa ne puna o vorba buna )

Pana marti sta sigur, o sa vezi tu, ca e fetita cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Crina, ma bucur ca sunteti mai bine si au mai disparut contractiile. Se pare ca ai noroc de o doctorita f buna

Anuto, ma luai cu treburile prin casa si cu gindurile si tot am omis sa spun ca am vazut si eu pozele de la nunta. MI-a placut foarte mult cum ati iesit, foarte elegante
Si ai grija si tu cu treburile alea de zici ca le ai de facut, nu te obosi prea tare ca nu mai avem nevoie de inca o burtica stresata pe aici

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

KITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Kiti - minunatul nostru primar zicea ieri ca lucrarile vor dura cel mult 1 luna, la Giulesti.
Mi se pare enorm acest termen dat. O sa fie un picut la limita, dar poate termina in mai putin de 1 luna

Valentina33+

Mda, aste e din capitolul om trai si om vedea
Acum oi naste si eu pe undeva... dar e asa stupid ce se intampla in tara asta...

Mergi la inceput