Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 8
sunset_zuzi spune:
miruna,joan saru`mana pentru urari...sa dea Domnul sa ajungem toate cu bine la termen cu bebei sanatosi
cat despre statul in spital...eu urasc sa stau acolo si cu cat mai putin cu atat mai bine ...doar bebe sa fie sanatos
Doamne ai grija si de noi 27+
JoAnn spune:
adipapazi e din cauza sa nu piarda al 2-lea bb sangele.
gemenii se scot perfect si prin taietura orizonala .
mai vad eu... deocamdata nu stim cum sa facem dpdv financiar...
avand in vedere ca lucreaza doar sotul, si eu am si examen anul viitor si cum ne vin si 2 bubuline...ma tem sa nu ne incurcam cu recoltarea si sa nu avem cu ce plati.
bine ei ne-au oferit sa platim in 6 rate...dar si asa ...tot ne e greu.
novdec2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onniex Buna dimineata tuturor, Poate sa ma treaca si pe mine cineva cu datele pe prima pagina, please: Onniex DN xx.xx.xxxx,UM 20.02.2010,DPN 27.11.2010 cu Noi nu am cumparat nimic inca - asteptam Babyexpo si luna septembrie. Va pup pe toate, fete curajoase! 26+ |
esti in listuta
alinushca spune:
... eu am nascut la CF2-ul de acum 2 ani, ok? Deci era la numai o luna - doua dupa ce fusese inaugurata noua aripa moderna si "curata"... colega mea de salon am mai spus a stat o saptamana in spital ca reusisera (la cezariana) sa ii dea fetitei niste crocobauri si a facut antibiotice pana au ajuns sa ii puna perfuzia in cap. Apoi cazul cu femeile in coma de anul asta si acum cazul de care zice miruna... stau si ma intreb cum m-a protejat Dumnezeu de nu am luat nici eu nici bebe nici un crocobaur desi mizerie era destula chiar daca arata foarte modern si nou totul...
Mami de (28.10.2008) si bb2 28+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca JoAnn, lasand la o parte faptul ca taietura verticala este mult mai inestetica, trebuie sa stii ca daca te hotarasti sa mai faci un bb3 candva in viitor, riscurile sunt mai mari macar in ceea ce priveste posibilitatea ruperii uterului inainte de finalul sarcinii. Oricum ciudata chestie... nu m-as fi gandit niciodata la asa ceva. Esti absolut sigura de ce zice el? Incearca sa il verifici cu ce se intampla si prin strainatate... Mami de (28.10.2008) si bb2 28+ |
alinushca o sa vb cu dr. ...nu stiu...eventual sa ma asiste inca un medic ( ca doar il platesc, vorba aia)...
Lidia_P spune:
eu am vb acum la CBC si imi va ajunge Kit-ul acasa pe data de 06 septembrie....m-am mai linistit si am mai taiat ceva de pe lista cu ce am de facut
sunt super fericita ca deja am inceput sa tai din multele treburi pe care trebuie sa la cumpar sau sa le fac .....
eu deja am jumatate din bagajul pt maternitate.....voi ati inceput sa adunati ceva legat de bagaj?
28+ Ianis Andrei
rala spune:
Neata fetele, long time no see . Va pup pe toate fara exceptie, din cate am citit din 2 in 2 toata lumea e bine pe aici. Suntem o odisee binecuvantata, fara probleme mari si fara tragedii.
Si noi suntem bine, Maia creste, in ultimele 3 saptamani a luat 500 de grame, are 1.300 acum si se pare ca e bine. Eu ma simt bine, cu exceptia picioarelor umflate care sunt foarte inestetice, nu prea am de ce sa ma plang. Kilograme am luat 6,5, dar se vad parca m-am latit cam mult in spate.
De pe 1 o sa intru in concediu de odihna si o sa fugim putin la mare, vasari, superb la corbu dar nu stiu daca mai reusesc sa ma descurc la cort. Cred ca vom merge ca pe vremuri la gazda in 2 mai.
Ma duc sa caut niste poze sa improspatez si eu albumul. Si sper sa reusesc sa fiu si eu mai activa.
27+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
pissi78ro spune:
Saaaluutt, fetelor![flo]
Nu va pot spune e ma bucur sa va cites din nou!!!!
Mi-a fost dor de voi.
Eu m-am intors din concediu. A fost foarte frumos si slava Domnului, m-am simtit foarte bine. Am facut multe calatorii cu avionul: la Hanovra, apoi Munchen, apoi in Barcelona si cu masina pana in Valencia. Totul a fost ok.
Am fost in Munchen la un control la echo, ca un fel de morfologica: Doamne, ce frumos si ce profesionist. Ce sala de asteptare, punctualitate, te serveau cu apa, suc etc. Iar la echo: mi-a intors bebelina pe toate partile, mi-a masurat-o, mi-a explicat absolut toate. A zis ca totul e ok, din ce vede. Avea un super ecran si i-am vazut degetelele de la picioare, ca are al doilea deget mai maire decat primul, exact ca mine.
Va pup pe toate si in curand pun si poze
22+
Vasari spune:
Pissi, felicitari pentru bebelina si bine ai revenit !
Rala, eu nu sunt om de mers la cort... mor fara dusuri. Sunt si pensiuni chiar pe plaja. Eu am stat la cineva.
Pentru crocobaurii din spitale si eu as alege sa plec singura in 24 de ore, dar nu cred ca se poate. Sau si mai bine, sa nasc la mine acasa.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+
BraveGirl spune:
Alinushca, stiu ca in Viena e cu totul alt sistem, dar ea face autotransplant de celule. n-am inteles exact de unde ii recolteaza.
Legat de spitale, cred ca peste tot se intampla tragedii, nu cred ca e vreo maternitate prin Bucuresti la care sa nu auzi de cazuri nasoale. Eu gandesc pozitiv.....si ma duc sa nasc la "hotel"
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 29+
POZE CU PRINTESA
BEBE2