Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
JoAnn spune:
buna fetele
sunset felicitari pt inca o sapt incheiata
Vasari spune:
Madanic, chiar se poate face hernie in sarcina, dar sa nu fie cazul. Si eu mai am uneori o durere ascutita pe undeva prin deapta in acelasi loc si zau ca la asta ma gandesc, desi se intampla f rar.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 24+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Acum aprox 3 luni am aflta cu durere ca o prietena are o forma de cancer limfatic f rar(500cazuri in toata lumea). A fost la Viena,unde a urmat 3 runde de chimio. Eu credeam ca e ok, dar azi am aflat cu stupoare ca TREBUIE SA FACA TRANSPLANT DE CELULE STEM !!!!!! Am inteles ca il va face la Viena. Deci eu nu mai am nici un dubiu, voi recolta celule, ca medicina avanseaza si nu stii dc nu vor reusi sa vindece multe boli. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 29+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Un prieten al unei cunostinte de-a mea acelasi lucru a patit, nu stiu multe amanunte, stiu doar ca a fost la Viena si avea nevoie de celule stem. Din pacate, a decedat.
Eu sunt pro celule!
28+
JoAnn spune:
fetelor , mie mi-a zis dr. ca daca vreau sa rec celule stem, tre sa ma taie pe verticala, ca sa nu piarda cel de-al doilea bb sangele....
si cum eu mai am si operatia de endometrioza ,dar care e orizontala , va dati seama cum o sa arate burta mea ORIBIL .
apropo de operatie, cea de endom. nici nu s-a vindecat prea frumos...a ramas rosie si proeminenta...alte probleme nu am avut cu ea.
asa...de la CBC mie mi-a zis ca daca , cantitatea de celule recoltata e mica ,utila cam pana in 10 kg, nu am nicio obligatie financiara, in afara de cea de a achita taxa anuala de depozitare. daca ma decid sa le pastrez.
eu am contractele, dar inca nu stiu ce sa fac...
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Onniex bine ai venit! sarcina usoara!
Mirunam, despre Filantropia...nasa mea a nascut acolo al 3-lea copil care a murit la 2 minute de la nastere.Sora fetei care imi face masaj a nascut acolo al doilea copil care a murit in maternitate.Este adevarat ca primul caz a avut loc acum 5 ani si cel de al doilea acum 3 ani...In ambele cazuri nu au stiut sa spuna un motiv clar, dand vina pe un virus fara a putea identifica ce virus.Ambele mamici au fost prea distruse ca sa ii actioneze in instanta...tot ce si-au dorit a fost sa gaseasca puterea, pentru copiii pe care ii aveau acasa, sa mearga mai departe.Evident ele sunt exceptii, dar pe mine m-au marcat suficient de mult pentru a nu lua in calcul aceasta maternitate.
Alina si eu am fumat inainte de sarcina, acum visez ca fumez ...
Andreea, mami de baiat si 29+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
eliza_cri spune:
neata fetele
suntem bine .aseara am facut un exces de zel in sensul ca am mers nitel pe jos si cand am ajuns acasa aveam niste dureri prin vagin in sus...am luat pastilutele si a trecut , dar m-am mahnit numai otarasica am mers..uff inca putin, inca putin
in restul numai vreau sa va povestesc de unele lucruri urate petrecute zilele trecute in seam..., dar ma scarbesc unii oameni si anumituri tipuri comportamentale...
kg stau bine in sensul ca am plecat de la 67-69 cred apoi am slabit la 62 si ultima data aveam 67..sper sa nu iau prea multe nu reusesc sa dau jos...iar cu burtierea nush ce sa zic uni doci sunt pro unii sunt contra la ceza nr 2 nu am folosit si am ramas cu o burta nasoala rau de toata lumea ma intreba daca sunt iara gravi..acum sigur voi folosi da la cateva zile nu imediat ca nu prea suport mare lucru prin zona
ana_o cand poti sa imi zici si mie cum a fost drumul tg-jiu-bus..ma refer mai ales la gropi, radare si evenimente neasteptate...ca trebuie sa plec si eu pe 2 sept la morfofetala...si asa am un stersssss
va pupam fara exceptie
am vazut semnaturi cu 30 ah ce frumoase sunt abia astept si eu
24+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
beatrice75 spune:
Pai si Filantropia a fost in renovare acum 2 ani parca, poate tocmai din cauza acestui virus, cum este acum Polizu.
28+
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina_mk2010 am o intrebare: este vreuna din voi fumatoare sau a fost inainte de sarcina? 21+ |
eu am fost fumatoare inraita dar am reusit sa ma las.....de ce intrebi?
28+ Ianis Andrei