Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Citat:
citat din mesajul lui Alina_mk2010

ratusca limonada nu`ti provoaca arsuri? ca la mine e jale cand beau

21+

Mie nu, beau cu mare placere chiar... Dar nu am avut arsuri deloc, de la niciun aliment. Zicea cineva la un moment dat ca e posibil sa aiba legatura cu pozitia lui bebe, daca e cu capul in jos nu percepi arsurile stomacale, dar daca sta invers, te cam supara... Numai la limondata patesti sa ai arsuri?

30+

Eu am arsuri nenorocire . Ma trezesc noaptea din somn si ma omoara si in timpul zilei. Am tot rezistat sa nu iau pastile dar nu stiu ce ma fac in continuare. Bebe are o preferinta pentru stomac si splina asa ca viitorul nu e roz.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 29+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dar chiar toate ati disparut?! Ultraj!!!!!!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

moshulik ma bucur ca numai sangerezi, ne rugam pt tine sa fiti bine amandoua

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Hello burtici dragi,

Noi azi nu am apucat sa intram pt ca am avut musafiri la serviciu si nu am avut timp. dar gandul tot la voi mi-a fost.

Bun venit fetelor care s-au intors din concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Maritza ti-am admirat burtica si e tare frumusica. Nu e micutza dar nici mare si asta ar trebui sa te bucure. Mai are timp sa creasca plus ca burta mare inseamna kg in plus pe care tre sa muncesti sa le dai jos. Bucura-te ca bebe e bine si burtica e frumoasa.

Apropos de cumparaturi, eu caruciorul l-am ales de la Graco impreuna cu scaunelul de masina, cel de masa si swingul. Patutul il facem la comanda dupa un model ales de pe Micuna. Ies mult mai ieftin dacail fac la comanda si nu ma mai chinui cu ei prin magazine. Hainutze mi-am luat o tona din Anglia si acum mai astept o tona di Austria de la sora mea .

Fetelor la voi cat de des misca bebe? eu am impresia in cate o zi ca nu mai doarme. Una intruna are program. Oare e ok asa? Off ce nebuna is: cand nu-l simt de ce nu-l simt si cand il simt de ce il simt asa des? me=paranoia

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Pai cu cat misca mai mult cu atat e mai bine. Eu am sunat doctorul odata ca nu statuse locului mai mult de doua ore in doua zile. Doctorul a zis ca e ok, apoi am facut si eco si era bine mersi. Obisnuiestete, o sa mai dureze ceva pana se face indeajuns de mare sa nu mai aiba loc de frichinit . Eu m-am consolat, am burta in renovare tot timpul, degeaba ii zic ca e locuinta temporara el cred ca se apuca de zugravit.

Madalina

Mergi la inceput

din curiozitate mi-am luat si eu temperatura si raportez un 37,5
deci ma incradez in normalitate

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Citat:
citat din mesajul lui rala

Am promis sa fiu mai activa. Mie Iosup mi-a recomandat mereu "mai multa" apa. Asa ca... eu beau doar la birou 3 litri de apa, plus ce mai beau dupa 18 pana la culcare. Deci cred ca ajung undeva la 4.5 litri minim pe zi. Si cred ca a contat: desi am 36 de ani IR-urile au fost mereu normale, placenta "desi putin imbatranita isi face treaba". Acum e adevarat ca parca nu prea avea legatura apa bauta cu cantitatea de lichid dar eu va incurajez pe toate sa beti apa multa, tine si de foame si il ajuta si pe copil.
Intreba cineva de fumat? Eu am fumat si inca mai fumez. Nu m-am putut lasa.

27+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
trebuie sa recunosc ca si eu mai fumez, desi ma chinuie rau constiinta, nu pot sa le las
mai ales ca dr meu mi-a spus ca tigarile nu dau malformatii ci doar fac rau in ceea ce priveste greutatea bb
voi ce stiti???

Lore 23 + &

Nu vreau sa te sperii insa pe aici exista studii care au scos la iveala ca bebei ai caror mame au fumat in timpul sarcinii si continua sa fumeze si dupa au risc mult mai mare de moarte subita. Au sensibilitate marita la aparatul respirator, sunt predispusi la astm si la probleme cardiace.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Multumesc pentru si suport. Parintii mei au disparut din viata mea destul de devreme, unul din nepasare, unul din motive intemeiate si au reaparut pe la 12 ani. Ei nu au stiut ce inseamna sa ai si sa cresti un copil si nici pana in ziua de azi nu au invatat. E ceva mai complicat si din acest motiv nu pot sa le iert lipsa de interes si minciunile (fiecare cu propria lui buba).

Nu este prima data cand ne certam si probabil nici ultima. Cu mama nu am vorbit un an cand a aflat ca sunt insarcinata prima data, iar tata de fata cu mine spunea ca e cea mai mare bucurie si de fata cu ea ca e o inconstienta . Asta nu e familie e gradina zoologica

Madanic e greu daca nu scapi si de marimile adaugate la sutien. Ma intreb daca se poate macar prin sport dar nefiind muschi nu prea cred. Eu am 14 kg peste si sper sa scap repede de ele si mai ales de odioasa celulita de sarcina. Admiram pozele Ratuscai si ale lui Msymo in pantaloni scurti, eu nici prin casa nu port

Ral_eli, mai ai timp cu bagajul, oricum trebuie vazut si cate folosesti. Eu am avut o valiza si am folosit doar obiectele de igiena. In schimb bagajul nu cuprindea chilotii de babe, vitali in prima luna. Am vazut muuulte liste pe forum si sincer as taia un 80% din ele. Sunt inutile, ocupa spatiu si le cari degeaba.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

moshulik, multa putere iti doresc, stai acolo cumintica si asculta ce zice dr. cand vei aduce pe lume bble (peste muuuuuuulte saptamani), o sa se stearga automat din cap tot ce induri acum.
iti tin pumnii ca intre fete condamnate la orizontala!

Adi +24 cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Multumesc pentru si suport. Parintii mei au disparut din viata mea destul de devreme, unul din nepasare, unul din motive intemeiate si au reaparut pe la 12 ani. Ei nu au stiut ce inseamna sa ai si sa cresti un copil si nici pana in ziua de azi nu au invatat. E ceva mai complicat si din acest motiv nu pot sa le iert lipsa de interes si minciunile (fiecare cu propria lui buba).

Nu este prima data cand ne certam si probabil nici ultima. Cu mama nu am vorbit un an cand a aflat ca sunt insarcinata prima data, iar tata de fata cu mine spunea ca e cea mai mare bucurie si de fata cu ea ca e o inconstienta . Asta nu e familie e gradina zoologica

Madanic e greu daca nu scapi si de marimile adaugate la sutien. Ma intreb daca se poate macar prin sport dar nefiind muschi nu prea cred. Eu am 14 kg peste si sper sa scap repede de ele si mai ales de odioasa celulita de sarcina. Admiram pozele Ratuscai si ale lui Msymo in pantaloni scurti, eu nici prin casa nu port

Ral_eli, mai ai timp cu bagajul, oricum trebuie vazut si cate folosesti. Eu am avut o valiza si am folosit doar obiectele de igiena. In schimb bagajul nu cuprindea chilotii de babe, vitali in prima luna. Am vazut muuulte liste pe forum si sincer as taia un 80% din ele. Sunt inutile, ocupa spatiu si le cari degeaba.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Pai am facut sport de mi-au iesit ochii, am ajuns la masura 0 la pantaloni, burta ioc da laptaria era la locul ei .
Asta este, o bag la cutit cum termin cu alaptatul altfel ma cocosaza.

Madalina

Mergi la inceput

miruna

eu nu de bagajul de spital ma ingrijorez (piticii mei din creier imi spun ca nasc la 41 de sapt ) ci va tt aud ca lat pt bebe diverse si eu nu am luat nika. dar de sapt viitoare scap de servici si am timp de cumparaturi. tati mi-a dat mana libera la carut, a zis ca e mult mai usor sa cumperi o masina decat un carut

26+

Mergi la inceput