Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

moshulik, trebuie sa fie foarte greu pentru tine si iti doresc sa treaca cat mai repede pentru voi timpul asta si sa fiti sanatoase amandoua!

inacat, nu-i vreo urgenta sa rezervati un restaurant... decat daca vreti la Crowne Plaza sau mai stiu eu ce minune... pe mine personal m-ar calca pe nervi sa se bage nashu' in planurile mele de botez, chiar daca e nash. Botezul "de urgenta" la spital si cu apa obisnuita se face numai cand exista temeri ca copilul poate muri.

eu n-am mai intrat azi in kiabi dar am vazut ca au schimbat promotia si au 3 produse gratuite pentru unul cumparat pana pe 27 august. dar tot pustiu era

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Madanic, in sfarsit mi-am gasit termen de comparatie! Si eu sunt gogoasa dospita ca tine . Esti prima dintre fete care ma egaleaza, in rest numai fotomodele . Lasa ca nu ne ascundem in dulap ci in vreo sala de sport...

Alinuscha, subscriu lasatului acasa mai devreme. Eu am stat doua zile si dupa 24 de ore ma rugam de dr sa ma lase sa plec. De data asta incerc iar dar am slabe sanse de succes.

Sunset felicitari si sa o tineti tot asa pana la 40 de saptamani

Alina, eu am fost fumatoare, una inraita nu asa oricum. Am incercat un an sa ma las. Reuseam maxim o luna si apoi reluam . Acum, desi ma visez fumand, nici ca ma mai ating de tigari. Asa m-am pacalit si la prima sarcina, sper ca mi-a fost de ajutor.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

Miruna, in sala de sport sigur, da intre sesiuni in dulap . Mai rau e ca la mine de pe burta si fund se da jos, dar de la sani nu . O sa arat ca naiba.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 29+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

fetelor , mie mi-a zis dr. ca daca vreau sa rec celule stem, tre sa ma taie pe verticala, ca sa nu piarda cel de-al doilea bb sangele....
si cum eu mai am si operatia de endometrioza ,dar care e orizontala , va dati seama cum o sa arate burta mea ORIBIL .
apropo de operatie, cea de endom. nici nu s-a vindecat prea frumos...a ramas rosie si proeminenta...alte probleme nu am avut cu ea.

asa...de la CBC mie mi-a zis ca daca , cantitatea de celule recoltata e mica ,utila cam pana in 10 kg, nu am nicio obligatie financiara, in afara de cea de a achita taxa anuala de depozitare. daca ma decid sa le pastrez.

eu am contractele, dar inca nu stiu ce sa fac...

25+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Dupa descriere operatia ta a facut cheloid, si cezariana mea a facut exact la fel. Am inteles ca exista posibilitatea indepartarii cheloidului cu laserul si ma gandesc serios la ea. Oricum vestea proasta e ca daca ai facut odata cheloid ai mari sanse ca taietura numarul doi sa se refaca in acelasi fel.

Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

eu am vb acum la CBC si imi va ajunge Kit-ul acasa pe data de 06 septembrie....m-am mai linistit si am mai taiat ceva de pe lista cu ce am de facut
sunt super fericita ca deja am inceput sa tai din multele treburi pe care trebuie sa la cumpar sau sa le fac .....
eu deja am jumatate din bagajul pt maternitate.....voi ati inceput sa adunati ceva legat de bagaj?

28+ Ianis Andrei

Aici sunt avantajata, nu-mi trebuie bagaj de maternitate. Am avut data trecuta si n-am folosit nimic, acuma nu mai iau nimic la mine. Doar un rand de haine pentru mine si unul pentru bebe.

Madalina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marizta

buna burtici....am admirat burticile lui vasari si madanic.....vasari are burtica cam k a mea(micuta si draguta) iar madanic e ff frumoasa....si eu o vreau mai mare......apropo mie nu mi-a admirat nimeni burtica....
as vrea sa stiu cum vi se pare.....mi mi se pare micuta dak fac comparatie cu alte burtici de la noi...dar si poate pt k am placenta mai joasa si lichid mai putinel

24 +
Doamne ai grija si de noi

Ai o burtica foarte frumoasa.
Oricum stii cum e, fiecaruia ii place ce vede la altul. La mine cred ca se face asa bombata si pentru ca nu-s foarte inalta asa ca pe vertical nu prea are nude sa se duca. Desi vad ca e convins ca poate sa-mi mute coastele .

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

eu am vb acum la CBC si imi va ajunge Kit-ul acasa pe data de 06 septembrie....m-am mai linistit si am mai taiat ceva de pe lista cu ce am de facut
sunt super fericita ca deja am inceput sa tai din multele treburi pe care trebuie sa la cumpar sau sa le fac .....
eu deja am jumatate din bagajul pt maternitate.....voi ati inceput sa adunati ceva legat de bagaj?

28+ Ianis Andrei

eu nu am taiat nimik de pe lista si nici macar nu am terminat de documentat ca sa stiu ce sa cumpar

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ratusca, ai dreptate, chiar am aproape o ora de cand sunt in recuperari! Data viitoare nu mai zic nimic!
Pissi, bine-ai revenit din vacanta! Te invidiez pozitiv pentru saptamanile astea!
Rala, chiar ca long time, no see! Bine-ai revenit si tu!
Sashenka, in sfarsit!!!!
Alinushca, nu mai zic nimic data viitoare... ca uite-ma cum alerg sa recuperez tot.
Elfica, Crisis, imi pare rau pentru neplacerile avute, multa sanatate voua si bebeilor! Si mult optimism ca va fi bine, pana la capat!
Alina_mk, nu cred ca ti-au raspuns fetele, dar stiu sigur ca s-au luat cei 15%, prietena mea care este in concediu de maternitate, primeste de la 1 august mai putini bani, deci... trist, dar adevarat.
Miruna, multi pupici de consolare!! Daca te ajuta cu ceva, sunt exemple si mai triste de tati... O sa-ti dau intr-o zi niste detalii. Te pup mult si lasa, ei devin oricum rude de gradul 1, familia ta sunt copiii si al tau barbat. Trebuie sa-i respectam pentru ca ne-au dat viata... Asta e, stii cum se spune, familia ne-o da Dumnezeu, prietenii ii alegem singuri. Fii optimista si crede-ma ca se poate si mai rau!
Doura, stii, da?! Stai si cu noi!!
Mama, cat discutati de poze si de burtici... eu n-am niciuna, si asta nu din vina mea! Am un barbat care tine pozele pe computerul de la birou si un frate care e prea ocupat ca sa-mi trimita pozele cu evolutia burticii mele. Sunt asa suparata ca nu am si eu poze cu burtica, pe etape...
Symo pe unde e?

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Normal, am uitat sa anunt ca azi am schimbat si noi semnatura. Tot timpul uit! Trebuie sa actualizez. Deci... ma revansez cu pepsi, limonada si ce vreti voi, saptamana viitoare.
Legat de intalnire, cum bine stiti, sunt la Tg Jiu si nu am cum, cu toate ca mi-as fi dorit mult, oricum veneam.
Mosulik, multa sanatate tie si bebelinei, esti in gandurile noastre!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Raleli, vis a vis de ce scriai tu ca pare ca nimeni nu te mai intelege, exact asa m-am simtit eu ieri doar vorbind la telefon cu diverse cunostinte. Ca ce atata plictis ca eu cand eram in concediu, nu m-am plictisit deloc(da, dar nu stateai 90%din timp in casa doar si nu cred ca ai stat 2 luni), ca esti si tu prea panicoasa ca ce atata daca nu mai sunt locuri la maternitatile din Capitala la prematuri, ca pui raul in fatza(ma, am 2 probl de sanatate si dr mi-a zis ca fiecare dintre ele poate declansa o nastere prematura). Alta, cand i-am cerut parerea cum este cu cezariana cu epidurala (trecuse prin asa ceva) si m-am arata putzin mai emotionata, la fel a zis ca ma panichez, nici nu mai mi-a raspuns la tel. Frate, dar nu mi-am smuls parul in fatza voastra, nu m-am tavalit pe jos, doar am abordat un subiect.
Ca ce atata forum!Pai se pare ca macar de suprafata, fetele de acolo ma inteleg. Atunci sa nu mai ma sune sa ma intrebe cum ma simt, ca nu zburd pe campii. Azi-noapte am visat urat, m-am trezit cu noaptea-n cap, mi-a curs putzin sange din nas si am usoare senzatie de lesin. Ce sa spun ca fac altceva? Sa inventez de dragul lor?

28+

si eu m-am lamurit cu prietenii si cunostiintele de acum daca ma intreaba cineva cum ma simt le zic "bine" si atat. in fine, noi si bebeii sa fim sanatosi ca de restul lumii nu ne pasa. pe mine doar mama ma intelege, doar ca la ea nu ma ppot plange ca sufera mai mult decat mine , sufletul de mama.

26+

Mergi la inceput

Schimbat prefixul!

Ana
30s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput