"Abdomen extra-plat (40)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ceea ce incercam eu era sa fac abdomene zilnic....aseara de ex m-a apucat lenea dar eram dupa o ora de tenis in care am alergat si am transpirat suficient:)

acum daca ne da Deus dezlegare sa facem doar de 2 ori abdomene, o mai relaxez si eu, la 3-4 ori pe sapt abdomene. In rest oricum ma duc la sala, sau alerg sau joc tenis, una din ele zilnic (cu mici exceptii e drept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

ceea ce incercam eu era sa fac abdomene zilnic....aseara de ex m-a apucat lenea dar eram dupa o ora de tenis in care am alergat si am transpirat suficient:)

acum daca ne da Deus dezlegare sa facem doar de 2 ori abdomene, o mai relaxez si eu, la 3-4 ori pe sapt abdomene. In rest oricum ma duc la sala, sau alerg sau joc tenis, una din ele zilnic (cu mici exceptii e drept)

Marina

DA :-) dezlegare la abdomene
si Tony si culturistii, etc...sunt pe aceasi idee
de exemplu recomandarea Men's Health pt constructia unui abdomen este de doar 8 min sa lucrezi zona(in acest timp oricum faci cca 200 fara probleme)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu nu ma cumintzesc nici daca sunt acasa la altcineva, ba chiar am corupt-o si pe prietena mea....si am bagat amandoua kempo!!

Azi am facut ceva mai bine ca ieri...si integral.

Ma duc la o barfa mica

Aaaaa..ca uitasem...pana acuma am mancat smochine, juma de mar, 250 ml laban(iaurt), fistic si o felie mare de lebenitza.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Allure, am facut completarile.
Propunere:daca vreti ne putem facem un cont pe dc cu adresa noastra de e-mail abdomenextraplat@yahoo.com si fiecare capitol sa il deschidem cu noul nick, astfel incat sa fie indemana la oricine vrea sa deschida capitol nou/sa faca modificari.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Hannen nu stiu daca sunt grele..sunt pur si simplu boringgggg
eu sunt pentru antrenamentele cu greutati la abdomen si tot ce inseamna Shaun(mai putin Insane abs pe care il urasc:-))), ca lucreaza tot corpul in antrenamentele lui, astea cu podeaua pur si simplu nu ma coafeaza pe mine..o fi si din cauza ca sunt hipotensiva, imi trebe multa adrenalina ca sa simt ca lucrez cu adevarat
dar daca iti place programul ala baga mare
aia i=am zis si la oltean.. eu nu as face asa ceva zilnic nici sa ma bati, dar daca lui ii place sa bage fara numar,fara numar:-))

maine imi filmez antrenamentul cu Shaun, in high definition nu asa oricum..am unul hard core programat pentru ziua de maine..is curioasa cum dau la camera in timp ce ma lesina omul ala:-))))..presimt ca o sa ma distrez pe cinste

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Elena, uitasem sa iti multumesc pentru sfaturile cu machiajul.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Gata cu sportul pe ziua de azi, Cardio recovery 40 min.( recovery my ass ca ma dor toti muschiuletii ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Halo,halo ,hop si eu!Am aparut la ceas de noapte .hannen si vampirii ce se simt bine noaptea

Am avut o zi,wow,am zis ca ma uschesc dar Slava Domnului ca a trecut fara incidente tragice.

Puskin, ca te`ai gindit la mine.
Lumi,eu stiu abdomenele alea ,am facut dar nu mai retin decit ca`s "clasicele" abdomene,nu?Ce poate sa fie fun la ele??Ma gindeam ca ti s-au parut grele,apoi ma gindeam ca n-am inteles si ti-au parut usoare,apoi am realizat ca sunt prea suferinda la ora aia ca sa pricep ceva asa ca am renuntat.
Nikole,cu incredere si curaj sa te aud ca te duci la sala.O.K??

Acum imi pare rau ca l-am refuzat pe domnul din dotare cind m-a invitat sa ne facem abonamente la gym prin mai.dar presimt ca nu l-a parasit ideea,e doar in stand by.

azi am prestat o ciorba MORTALA! si-am papat doua castronele(unu fu de ajuns numai ca mi s-a parut prea buna ca sa refuz inca o portie,dar a fost asa,ciorba si atit,fara paine/lipie sau alte adaosuri ) si am papat si salata asortata (nu merge cu ciorba da` sunt constiincioasa,n-am vrut sa ma privez de vitamine)Ah,si inca ceva ca uitam,de cind cu discutia noastra despre chicken stock am renuntat complet si am prestat toate supele si ciorbele fara chimicale.am gasit un fel de sare cu ierburi aromate si iese mincarea miiiiam Multumesc de sfaturi!

Sper sa ma linistesc olecuta(is plina de apa pina`n git) si daca reusesc sa vad poate ma tin balamalele si pt. ceva miscare.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mai dar scrieti nu gluma.
azi avem inventar la munca.
nu m-am dus cu lumea la masa ca numai prostii mananci pe la restaurantele gen pub/takeaway din jur.
MD: 2 batoane cereale cu nuts& cafea
Snack: crackers de orez cu miere, ceai verde cu lamaie
Pranz: mi-am mancat io pastele soba( integrale& faina de hrisca 40%) cu plicultet miso, jum. avocado& castraveti cruzi mai beau un ceai verde rece cu vit C efervescenta

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ema,voi aveti ceva magazine japoneze in zona?Ca tot te aud cu kombu sau wakame (am uitat care) ,acum cu miso.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput