"Abdomen extra-plat (40)"
Raspunsuri - Pagina 10
emaaimee spune:
hannen, avem in Dublin destule. nu am fost. vreau sa merg cand mai ajung in centru. io iau kombu, agar flakes, din health shop, iarba de mare creste si in Irlanda. iar miso, tamari, soba noodles le iau de la Tesco, supermarket.
si io am facut abs micuti cu ex. aprox la fel cu cele din link-ul lui Lumi. mai mult de 8 min nu cred ca fac nici eu. pt mine sunt perfecte, ma uit la tv si numar ce prea intens si dureaza mult nu e pt mine, babaca
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
hannen avem magazine esteuropene, poloneze toona, lituaniene, rusesti toona, romanesti(chiar si alimentara), unguresti, chinezesti/coreene/japoneze, arabesti, , africane, nigeriene,jamaicane, etc. name it, we have got it, diversitate mare in Irlanda.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
Elena_R spune:
Buna,
Ieri am avut pauza de sport, dar azi sper ca ajung la sala dupa scarbici.. nu am nici un chef de nimic!
Allure, ce fain ca ai asa clienti interesanti cel putin nu te plictisesti la lucru. Daaa, cred ca e o mare abureala cu castigatoarele la miss univers. Mie imi placea de Mexic si Irlanda de la inceput, dar cand a deschis mexicanca gura mi s-a luat, oricat de frumoasa e, nu putea sa lege 2 cuvinte. Nici nu parea prea emotionata ca a castigat..Si Irlandeza nici macar in top 5? facatorie curata
Chiqui, cu placere. Buna idee cu noul cont
Va pup, ma intorc la treburi.
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen ema,voi aveti ceva magazine japoneze in zona?Ca tot te aud cu kombu sau wakame (am uitat care) ,acum cu miso. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Eu n-am in zona, da' le-am convins pe niste tipe ce au un magazin bio sa aduca si de-astea, ca si eu ca Ema mananc multe chestii japoneze, extrase din macrobiotics. Adica: miso, alge, ceai Kukicha sau ceai verde normal, soba (dar eu prefer 100% soba), etc.
Ema: mi-am amintit ca parca tu scriai de adaugat bicarbonat la fiert beans. Am citit in mai multe locuri ca nu se recomanda pentru ca bicarbonatul scade tare valoarea nutritiva a beans-urilor (in special B12). Se recomanda lasatul la inmuiat peste noapte si eventual in apa aia se poate adauga bicarbonat.
Meniul meu de azi:
mure si piersici cu iaurt, scortisoara si agave+ amaranth expandat
gustare: goji+ 1 biscuite cu mesquite, canepa si boabe de cacao (25 cal)
pranz: supa de chimen si ghimbir cu paste de hrisca si mei, ciuperci, wakame si susan + piept de pui cu vinete si ardei la gratar+ castraveti (supa eu o mananc pe la 12-13 si felul 2 pe la 3-4)
gustare: o para mica
seara: nu stiu inca, dar o sa vad.
Sport: banda 20 de min (15%, 5.6-5.8 km/ h), abdomene si ceva exercitii cu greutati.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
hannen spune:
Ema,esti o norocoasa!Carina,si tu!Pe aici trebuie sa stii unde sa te invirti sa gasesti produse internationale(probabil si din cauza ca suntem mai la tzara ,asa) insa noi comandam mult de pe net de la magazinele din tokyo.Nu ma las si pina la urma ma mut!!!
Whatever happens don`t let go of my hand!
emaaimee spune:
Carina, si io vreau soba 100%, cred ca dau o fuga pe mag. japoneze prin Dublin.
mi-am luat pressure cooker- cucta si nu mai pun bicarbonat( mersi de tip), nici nu le mai inmoi. acu's rapida si io ...
hannen, gasesti ce vrei pe aici, bani sa ai
gata cu inventarul, am iesit aprox. bine. cateva cu plus. mai am de buchisit hartii( sa gasesc minusurile). apoi sa le facturez sa iasa bine stocul.
a plecat gasca, directorul contabil si suita.
fac si io niste sport cand ajung acasa, banda 30 min la viteza 10.4km/h( am in mile- 6.5) apoi ajung pe la 12-12.8(7.5-8miles) la sfarsit- vreo 5km+/- in 30 min, cateva ex: cu greutati, abdomene si banda elastica.
gata fug acasa.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
POVESTEA MINUNII
iulix spune:
Buna seara. Mai ce fete scriitoare. Gata si eu cu sportul pe ziua de azi: 2.15 sala si 1 h mers pana la ea dus-intors plus cele 8 minute de abdomene dimineatza si poate inca o plimbare cu partenerul din dotare mai pe seara, pe racoare. Nu stiu cum a fost pe la voi, dar la mine a fost iar moarte de om...
La capitolul mancare am stat destul de bine:
M.D: 3 feliute de paine neagra cu 1 feliuta de cascaval si rosii+ pateu vegetal (acum nu stiu ce fel de soia contine; nodificata sau nemodificata genetic)
Gustare: cateva seminte de floarea soarelui
Pranz: 1 portie de ciorbita de legume
Gustare: 1 piersica
Cina: 50g de biscuiti cu crema si asteapta un grapefruit la rand.
Emaaimee ce bine ca se gasesc la voi de toate. La mine la magazinele naturiste au numai ceaiuri, tincturi, alifii si niste seminte amarate. Spor la sport!!!
Chiquitita buna idee cu contul.
Luminita ai dreptate; fara ambitie nu reusesti!!
Aaaa am uitat sa va zic ca astazi e a 2-a zi fara carne!!! M-am hotarat sa renunt la carne (nu stiu daca pt. un timp sau pt. totdeauna, dar macar incerc). Asa ca pana acum ma simt ok!!
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti". – Marin Preda
mephala30 spune:
Seara buna,
raportez aerobic: luni, marti si miercuri. Din pacate azi m-am simtit obosita la sala si m-am intors cu durere de picior (deasupra genunchiului). Am aplicat un masaj incalzitor cu o crema activa cu untul-pamantului si petrol, o genunchiera si pana maine sper sa fiu refacuta.
Hannen, la fel patesc si io cu rasul in hohote, cand sunt ft. obosita, ma loveste un ras isteric de zici c-am baut ceva tarie, .
Azi am mancat sanatos, mai putin o felie de tiramisu dupa sala...
Deus spune:
slabe fotografii dar apar si eu pe acolo
http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/foto-gimmy-a-dat-culoare-inaugurarii-decathlon-91504/
articolul este scris pe genunchi in vestiar...auzi la reporterita "explica Sanda, instructor de pilates"
am fost intrebata ce inseamna Pilates, Step, TaeBo, TaiChi...si le-am dat definitii standard ca sa nu scrie ceva tampenii...si ele au inteles ca eu sunt instructor de Pilates foarte tare! ma gandesc sa ma apuc de treaba
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus slabe fotografii dar apar si eu pe acolo http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/foto-gimmy-a-dat-culoare-inaugurarii-decathlon-91504/ articolul este scris pe genunchi in vestiar...auzi la reporterita "explica Sanda, instructor de pilates" am fost intrebata ce inseamna Pilates, Step, TaeBo, TaiChi...si le-am dat definitii standard ca sa nu scrie ceva tampenii...si ele au inteles ca eu sunt instructor de Pilates foarte tare! ma gandesc sa ma apuc de treaba devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
Wow!
Super, super, super, m-am bucurat ca un copil cand te-am vazut...
Vineri merg la sala, la prima lectie-demonstratie, sau ce s-o vrea, oi vedea eu acolo, ce si cum, maine merg sa-mi cumpar o costumatie de scandal, sper sa gasesc ceva fain,pana in 30$(nu vreau nimic de firma, doar bumbac, croiala faina, culoare alb-roz, lila, daca se poate).
Imi place sistemul de aici, sunt sali care-ti ofera o lectie gratis, inclusiv sfaturi de nutritie , daca e instructorul dragut, eventual si-o schema.
Sotul mi-a spus la fel ca si voi, el a mai adaugat insa ca si chiar de m-ar crede aia slaba, tot nu m-ar trimite la plimbare, ca doar ce...banii mei nu-s buni!?(unde-i pusca cand am nevoie de ea?)
Azi am mancat muuuult, si inca mi-e foame
MD:2 felii de paine integrala cu unt de arahide+ o cana cu lapte in care am adaugat o lingura de ovaz , cereale si miere.
Gustare:pudinca din porumb cu scortisoara.
Pranz:gratin cu ton(sotului nu i-a placut asa ca am bombinat eu cu Kevin si portia lui ) si legume.
Gustrare:nuci+suc facut in casa de maracuja/lime cu seminte de toate neamurile si o lingura ovaz
Cina:sote de linte cu carnaciori(de cand am vazut o poza de-a lui Xio, imi ploua in gura dupa mici, carnati...odat' in an merge, ca eu porci, mici,si alte de-astea mananc ff rar.
Hannen, in Tokyo gasesti DE TOATE!bani sa ai, si timp sa colinzi, e nebunie, eu o trebuit sa ajung aici sa ma vad intre 4 pereti ca sa apreciez ce-am avut
Daca te muti in Tokyo, pariez ca nu mai plecati never din Jp, e super super super!!!
Mai ales daca ai unde sa lasi fetele sa iesiti si voi doi singurei pe undeva
S-ar putea(chiar sper) sa trebuiasca sa trag o fuga pana in Jp sa rezolv niste treburi cu actele si e nevoie de prezenta mea in carne si oase, in caz ca vin(daca nu se rezolva altfel si e musai) iti fac o vizitaaa, ma primesti?!?
da tre' sa dorm la tine ca n-am altundeva unde sa ma duc, cu copchil cu tot, asta mica
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI