Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 9
hcclara spune:
Salut! ce faceti?
Crys, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita
Marilena ma rog pt mama ta in continuare.
Carmen unde mergeti?
liris si al meu are colesterolul marit, sport si mancare usoara.
Azi am alergat 2.500 m, a fost fain, eu am alergat si Marc a mers pe langa mine cu bici, daca il conving sa mearga cu mine ma duc si maine.
o seara placuta tuturor!
mephala30 spune:
Am ajustat un picut lista de pe prima pagina, am scos categoriile si targetul, caci fiecare stie cat vrea sa slabeasca. Sa-mi spuneti daca va convine, daca nu revenim la vechiul format. A disparut si Albumul stilatelor, m-am gandit ca nu e de actualitate si atunci, care-i rostul, neh?
Liris, s-ar vedea mai bine daca as lasa deoparte dulciurile. Si as micsora portiile.
Muschiuletii incep sa se contureze, am alt tonus, insa la abdomen e marea problema si e de muncit muuulttt. Ma laud cu 8 luni de aerobic, mers constant de 5 ori pe saptamana.
Pentru colesterol marit musai trebuie umblat la alimentatie, tinut regim strict, altfel nu reuseste nimic.
Lai, io inabus legumele (ceapa, ardei verde, ardei rosu, rosii, usturoi, morcov) intr-o tigaie de teflon cu 2 linguri ulei de masline. Le adaug peste zeama pe care o lasa carnea semi-fiarta (carnita o pun de cu seara la marinat cu putin vin si diferite condimente).
Zuzi, Clau, inca n-am stabilit locatia, vrem sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara. Undeva la munte, in natura.
am o febra musculara la fesieri de ma doare cand m-asez, .
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Am incercat sa intru mai devreme, dar n-a fost chip.
La Multi Ani Cris, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!
La Multi Ani si pentru Violeta - Adriana, caci azi se sarbatoresc Sfintii Adrian si Natalia!
Lou, si eu sunt disperata cu dulcele. Daca nu m-as controla, cred ca as fi in stare sa mananc cantitati industriale...
Liris, se spune ca soia si scortisoara sunt printre alimentele care scad colesterolul. Cica scortisoara e numarul 1. Poate poti sa-i strecori in ceva mancare.
Pana la urma, din pacate, va trebui sa lipsesc o noapte de acasa saptamana viitoare, caci zborul pe care ma bazam dis-de-dimineata nu mai exista... Si n-am pompa, trebuie sa fac urgent rost de una maine.
Sabina, o sa ma intorc la birou la inceputul lui octoctombrie si o sa incerc sa-mi negociez un program mai lejer (adica, care sa-mi permita sa lucrez si de acasa). N-am altfel cum.... trebuie sa ma duc.
Meniul meu de azi:
MD: 2 felii de paine graham, prajite; una si jumatate cu putin unt (40% grasime si 3 buline mici de mozarella) so 1/2 cu miere + o cafea cu lapte si 1 lingurita de zahar
Gustare: jumatate de chifla cu cereale (eram in oras si muream de foame)
Pranz: felul 1 - salata de rosii cu niste braza rasa; felul 2: ficat de curcan, 3 bucatele, gol. Si 3 lingurite de tort, ca azi a fost ziua mamei de nume
c: 1 iaurt cu 1 lingurita de dulceata de trandafiri; 2 bucatele de ficat
Noape buna!
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
Dupa cum vad sunt prima, asa ca va servesc o sau un ceai dupa cum va este pofta. Eu sunt cu cafeaua
Gabi
Azi mi-am propus sa mananc fructe: am la mine 2 mere si struguri. Sa vedem pana diseara daca sunt statornica.
Gusta sanatate multa mamei tale. Iar tie putere sa rezisti stresului, mai ales ca cea mica are nevoie de tine fara probleme la "mansarda".
Pupici la toate fetele
Va pup
violeta70 spune:
Am revenit!
Carmen sa inteleg ca martea urmatoare (adica 31 august), nu dam raportul? Pentru mine este ok lista (de parca as avea dreptul sau tupeul sa comentez, cand nu particip prea mult).Sper ca odata cu mersul la sala, sa o mobilizez si pe sora-mea sa revina la subiect.
emilia.m spune:
Eu azi mananc un mar verde (deja l-am mancat de fapt), beau apa plata (in process) si la pranz ma rasfat cu sardine su putina paine prajita. Diseara voi manca o salata de rosii, ceapa si castraveti.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris multam Ruxi. eu am vazut o reclama pe youtube si se cam topaie asa? cred ca nu pot face programul asta. am scos pilates de la naftalina. ma apuc de el. mi-am luat si niste greutati de miini si glezne. mai fac un exercitiu doua cu ele. doamnelor dar cum ii scad eu colesterolul barbatului? in toate analizele ii iese constant mare.:( dc ar accepta sa manince cit de cit sanatos m-ar ajuta si pe mine asta la slabit. |
E greut Insanity, daca nu ai deja o baza nu prea merge plus ca nu este indicat pentru cei cu probleme de spate si articulatii. Cardio Recovery e singura sesiune de pana acum care nu e cu topait.
Scrie-ne aici valorile colesterolului bun si celui rau. Ca idee, nu prea conteaza valoarea colesterolului total ci raportul dintre cel bun si cel rau. Carbohidratii procesati taiata neaparat din alimentatie.
Revin ca-s pe fuga acum.
louisea spune:
Carmen multumim ca te ocupi si faci shimbari
Ai uitat sa scri nr. 1 si 2 la clasament (sau poti sa le lasi pe toate fetele fara numar).
Cu masuratorile o lasam balta? Si ramanem numai la kg? sau... Dati-va cu parerea si restul!!
Claudia atunci faceti sport si tu si Marc Ai cu cine te conversa
Carmen cred ca esti mandra ca ai reusit sa te ti de sala (si ai si de ce!!!). Multe persoane isi fac abonament si se duc doar de cateva ori dupa care renunta. E important ca ai gasit tipul de miscare care-ti place
Acum am vazut site-ul dat de tine. O sa ma uit si eu peste el
Gabi n-ai mancat putin? :)) Sau mi se pare mie? (poate doar ca fac comparatie cu mine.. eu una balotez ca-lumea (cantitativ) )
Violeta dar niste proteine si ceva grasimi sanatoase nu papi?
O alimentatie echilibrata ajuta (cat de cat) si sa ramanem insarcinate :)) Pe langa alti factori desigur
Tumpi kamut n-am incercat ca nu gasesc pe aici.
No eu am fost la innot de bebelusi cu Melina. Ia placut. Acum doarme. Si eu am executat ceva prin casa si Pilates pt fese/ coapse. Mai tarziu sper sa fac si pt abdomen.
Mai papat la MD ca de obicei fulgi, si gustare branza de vaci 1,5 % grasime si cateva caju
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
bb_yasmi spune:
helloo
va multumesc frumos pt urarile de ziua mea.
mamica fericita de 2+ si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
tumpi spune:
Buna ziua, ca dimineata nu mai e
Carmen, e ok cu listuta.Cat de masurat/cantarit, eu as fi pentru masurat,dar sunt fete care prefera cantaritul.
Si bravos pt sala.
Iarasi o idee ar fi sa punem pe prima pg,ceva idei de MD
Lou, gasesc eu retete de kamut pana la urma.Stiu ca Anda facea, dar cum ea nu mai da pe la noi...asta e.
Liris, gasisem aseara niste articole despre colesterol, cu cel bun si rau,daca vrei le pun aici.Eu nu ma pricep cum e cu colesterolul, dp asta de vedere stau mai mult decat bine,dar stiu pe cineva care il are foarte mare si il mosteneste.
Eu dimineata mi-am facut un smoothie din fructe , kefir,tarate si fulgi si pana mai spre 4 cred ca nici foame nu o sa-mi fie.
Azi e o zi naspa la nou,din ce am avut ieri 30 gr, azi sunt 18 si ploua si maine si mai frig.
Ruxi,au un link ceva cu exercitiile pe care le faci?M-am uitat si eu pe net,dar ce am gasit nu erau chiar cu Shaun
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)