Nou stil de viata (302)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ziua buna, fete dragi.

Indata plec la aerobic, apoi il duc pe Iustin la qwankido si in parc cu baietii.

Lou, Tumpi, votez si io pentru masurat, in cazul asta lasam numai masuratorile ori trecem si greutatea?

am retinut ideea cu md...

am fugit, revin diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Component Your Value Standard Range
CHOLESTEROL 205 <239- mg/dL
TRIGLYCERIDE 411 <199- mg/dL
HDL 34 >40- mg/dL
LDL CALCULATED NOT DONE <129- mg/dL
LDL DIRECT 85 <129- mg/dL

alta valoare anormala mai e
ALT 41 <36- U/L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

pe fiecare linie primul numar est evaloarea lui al doilea este intervalul in care e normal sa se situeze.
asta ptr ca vad ca nua u stat ordonate asa cum le-am scris eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mephala, multumiri pentru schimbari Eu votez sa pastram si kg.

Lou, sunteti superbi toti trei Iar Melina e fenomenala. Sa va traiasca si sa va bucurati unii de altii!

Multumesc pentru sugestiile cu legume

Meniul de azi:
mango, kiwi, iaurt natural, seminte de in macinate
ceai
cafea cu lapte
coq au vin (pui gatit in vin rosu, ceapa, morcovi, tulpina de telina, ciuperci, un pic de bacon) - e maricica portia (un sfert de pui), cred ca las jumate' pt. cina
doua felii mici de paine cu seminte
struguri
Sport: 90 minute la sala (20 eliptica; 25 banda; restul greutati si abdomene); tango

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Liris, valoarea colesterolului vad ca e buna, problema sunt trigligeridele.Eu una asa vad din ce ai scris.Sotul tau a facut ceva analize sa vada daca nu are diabet?

ALT marit am avut si eu,este vb de transaminaze.In afara de ALT marit alte valori au mai iesit nasoale, ma refer la ASAT(GOT, nu stiu cum e in state prescurtat) sau gamma GT?
De obicei valorile astea indica ori o oboseala,o boala hepatica, sau cauze inexplicabile ca la mine.
La mine s-a exclus din start alcoolul ca nu beau,deci nu poate sa fie vb de asta.Sau mai poate fi vb de ficat gras,asta se poate vedea la ecografie(iarasi eu am eliminat cauza asta)

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza suratelor.

Carmen multumim ca te ocupi de listuta si faci curatenie.

Gabi sa stii ca m-am gandit la tine dar n-am reusit sa scriu. Vroiam sa-ti sugerezi sa imprumuti o pompa daca poti. Aici la noi exista de inchiriat (de la spital) daca vrei, insa nu cred ca exista acest program si-n Romania. Succes iti doresc.

Gusta pai asa esti tu activa...fara meniu postat fara sa-ti bei cafeaua cu noi dimineatza?

Lou ce bine ca i-a palcut Melinei la apa... Apropos mai vreau idei de legume gatite. Cum faci tu radacinoasele la cuptor? ui ceva peste ele? Please da-mi mura-n gura.

Sabina tu cum te mai simti?

Violeta ce vorba-i asta? Toate ne putem da cu parerea despre infatisarea subiectului ca nu se stie niciodata de unde vine-o idee buna. Ce-ai mancat azi?

Dragelor trimit mesajul asta asa ca l-am inceput de azi dimineata si n-am mai reusit sa-l trimit.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

revin cu meniul de azi ca am uitat sa-l scriu

MD:smoothie "buna dimineata", o cafea cu lapte si zahar(asa o beau de fel, zaharul e brun,asa ca am sa scriu doar cafea)
Gustare:o smochina
Pranz:(care defapt a fost la ora 6): fettuccine cu fructe de mare,dovlecei si rosii(cherry)
Gustare:o cioco mica(25 gr) cu cocos,defapt era nuca de cocos trasa in ciocolata
Cina:gulie
Am mai rontait niste fulgi de porumb goi.

Mai am momente cand mananc cioco din asta cu cocos, momente si momente,dar asta e.

Miscare:mers cu bicicleta si cateva exercitii

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Urez si eu cu intirziere pentru BB_Yasmi, Crys si pentru sarbatorita de azi, Delia (Ioana).

N-am mai trecut de mult pe la voi si vad ca v-ati pus pe treaba. Asta ar trebui sa fac si eu dar tot amin.
Partea buna e ca nu m-am mai ingrasat, partea rea e ca ma simt "pufoasa".

Vreau si eu idei de mic dejun. Eu ma trezesc la 5 in fiecare dimineata si de obicei maninc cereale (ovaz) cu lapte de soia si poate ceva fructe, dar mi s-a acrit sa maninc acelasi lucru zilnic. Am baut cafea o perioada, eu care beau extrem de rar, insa incerc sa renunt la ea pentru ca desi ma tine in priza la munca, atunci cind ajung acasa pur si simplu ma prabusesc si nu mai sint in stare de nimic. 2 cafele pe zi e exclus, ca apoi nu mai dorm noaptea.

Sa raportez si eu micul dejun:
- 1 mango, citeva bucatele papaya
- 1 ou fiert, 1 cana lapte soia, 2 felii de piine cu 3 bucatele mici de mozarella.

Am vazut ca ati scris de Anda, ma miram si eu cum de n-a mai trecut pe la noi de atita timp. Ne-a parasit de tot?

Un weekend frumos va doresc. La noi e cald si extrem de umed ca a plouat azi noapte.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Buna dimineata, fete frumoase

Eu nu cred ca le-am urat pe bb Yasmi si pe Ioana, asa ca le urez acum: La multi ani din tot sufletul, sa fiti mereu fericite si implinite!

Delia, micul meu dejun preferat este o combinatie de fructe (fructe de padure/capsuni cu kiwi/capsuni cu o smochina/mango cu kiwi etc.) cu cateva linguri de iaurt natural si doua lingurite de seminte de in macinate (flaxseed meal). Pe langa o cafea cu lapte sau un ceai. Dar caut si eu variatii, ca nu merge totusi chiar in fiecare dimineata, mai ales consortul a inceput sa se plictiseasca Ma atrage ideea ochiurilor romanesti de care spunea Sabina.

Meniu azi:
o felie de paine cu seminte unsa cu miere
ceai
cafea cu lapte
coq au vin (portie mare impartita-n doua, ca si ieri)
Sport: o ora de samba

Ieri am mai mancat un baton de cereale si am baut muuuuuuult ceai, tango-ul de vineri seara este intr-o ceainarie care are o oferta vasta de ceaiuri, de fiecare data cand mergem incerc unul nou si imi iau ditai ceainicul

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ce pustiu pe aici Nu va prea inghesuiti la scris

Zuzi ai 2 variante pt cuptor (sau mai multe - depinde pe cine intrebi )
- le cureti si le tai bucatele potrivite, pui o lingura de ulei peste ele si le amesteci (ca fiecare sa aibe ulei), pe pui pe hartia de copt si le bagi la cuptor. Timpul exact nu-l stiu dar nu da focul prea tare ca se ard la suprafata si in interior sunt nefacute. Iar apoi incerci si vezi daca-s facute
- la fel le cureti, tai, amesteci cu ulei, dar le pui la facut intr-un vas de iena si pe acoperi cu o folie de aluminiu, sa fie vasul inchis (daca ai vas cu capac e perfect). Aici o sa-ti iasa mai inabusite (nu asa uscate ca si atunci cand le faci pe bartia de copt). Cand le fac asa mie-mi place si sa pun o rosie taiata in 2 sau in 4, si patrunjel taiat marunt (daca ai..) si ceva condimente. Cand le fac pe hartia de copt nu prea pun condimente ca de obicei de ard, pe cand in vas nu.
In vas poti sa le faci si direct cu carnita (de care ai (pui, vita, porc)- taiata bucati)... Le amesteci pe toate (cum scriam mai sus), inchizi vasul si dai la cuptor

Lai

Tumpi o bucatica din cand in cand e ok. Altfel e frustrant :))

Meniul meu de ieri n-a fost nimic spectaculos Ca de obicei - doar seara am facut spaghetti carbonara
Iar azi MD ca de obicei, pranzul il iau in oras sau la Ikea, iar deseara o sa faca sotul papa asa ca inca nu stiu ce o sa fie

Sport am facut ieri pilates pt abdomen si am mers mult pe jos prin oras. Vroiam sa merg dimineata la innot dar m-am trezit cu musafiri autoinvitati

O duminica placuta

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput