Nou stil de viata (302)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
uf, Tumpi, pai poate de aia ies valorile mai mari.
Uite, eu am avut Aslo aproape 1000 (e analiza care iti zice ca ai avut streptococ in gat, si inainte de hemoliza am avut 2 amigdalite horror, exista o mica sansa sa mi se traga de acolo, medicul de la viena asta banuieste).
Si mi-a scazut in destul de lung timp.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
n-am fost atenta.
Mik, stiu un leac la durerea de cap, presezi f f tare timp de un minut doua punctul dintre degetul mare si aratator, trebuie sa-l gasesti, e un punct dureros.
da pe bune ca trece!
Cum mi-am alaptat copiii
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina uf, Tumpi, pai poate de aia ies valorile mai mari. Uite, eu am avut Aslo aproape 1000 (e analzia care iti zice ca ai avut streptococ in gat, si inainte de hmeploza am avut 2 amigdalite horror, exista o mica sansa sa mi se traga de acolo, medicul de la viena asta banuieste). Si mi-a scazut in destul de lung timp. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
sabina, faza e ca analizele astea imi ies naspa de vreo9 ani da in tara nici un dr nu a facut caz.Odata dr de familie m-a trimis la colentina suspecta de hepatita C, sti care a fost rezultatul analizelor? mai mult decat bun.Hmmm, foarte ciudat,mai ales ca de fiecare data imi iesea naspa.Ca dovada ca acum iarasi e la fel.Deci hepatita asta A am avut-o acum multi ani.
Cu ani in urma am avut si eu ASLO marit, acum e in parametrii normali.
Am facut quinoa, super, ramane pe lista mea de preferate.
Acum vreau sa incerc kamut.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Meniul de azi:
- 2 felii paine integrala cu br. vaci slaba
- salata din rosii, castraveti, ardei, masline si pui
- 2 felii pepene rosu
- peste la cuptor cu legume
Ma duc cu Dany in parc sa fac un pic de miscare
Zuzilici spune:
Buna ziua!
BB_Yasmi. Multa sanatate, fericire, noroc si sarcina usoara in continuare.
Meniul de azi:
MD - 1/2 rosie, 1/4 ardei rosu,1/5 castravete + 100gr cottage cheese + cafea
G - 1 iaurt activia + pecans + 500 ml apa
P - 1 carnat la gratar + 2 linguri de porumb fiert + salata verde cu castravete, rosie si branza feta + 150 ml suc de legume/fructe
C - Salata verde cu ridichi + ceai verde cu aroma de iasomie si miere.
Mik multumesc frumos. Poze de la mare ai?
Tumpi sanatate multa iti doresc.
Lai bine-ai revenit. Am tot vrut sa-ti scriu, dar uite ca niciodata n-am reusit. Felicitari pentru doctorat.
Delia te-ai mai adaptat programului? S-au terminat reparatiile pe strada ta?
Mephala spor la aerobic si listutza.
Crys distractie placuta in parc. Frumos meniul de azi.
Khristin imi cer scuze ca n-am reusit sa-ti schimb greutatea. Sigur o va face Carmen. Te pregatesti de noul an scolar?
Gusta daca te condamni nu rezolvi nimic. Asta-i situatia! E greu sa fii departe de ce-i pe care-i iubesti in momentele grele ale vietii. Poate reusesti totusi sa vorbesti cu ea mai mult si sa-i spui ca trebuie sa lupte, trebuie sa sa puna pe picoare pentru Mara care abia asteapta s-o viziteze dinou in vacanta de vara.
Lou ai reusit sa mergi la inot? Cum ii place Melinei?
Cellia felicitari pentru greutatea la care ai ajuns. Tu chiar de la 92 kg. ai plecat? In cat timp ai slabit aproape 20 kg?
Sabina mersi de sfat. Eu m-am mai apasat pe-acolo dar am crezut ca are legatura cu stomacul u cu capul. E posibil sa ne mai spui de astfel de puncte (daca le stii) ?
Ruxi se pare c-ai sa ai o vacanta de vis in primavara. Cat ai de gand sa stai in Thailanda?
Claudia tu ce mai spui? Tot asa alergi in fiecare zi? Ce-ti fac baietii? Au inceput scoala?
Dragelor va pe toate si va urez o saptamana usoara.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Sabina spune:
la multi ani bb Yasmi!
sa fii sanatoasa, sa iei kile putine:) si sa ai sarcina usoara!
Zuzi, nu mai stiu altele....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina spune:
Lai, demult vroiam sa te intreb, in ce ti-ai dat doctoratul? cu ce tema?
Mi se pare mare realizare, eu tot aman teza, uf:)
Cum mi-am alaptat copiii
louisea spune:
Hop si eu
Ce de ati scris Am reusit si sa citesc sfarsitul cap. trecut
La multi ani bb-yasmi!!
Pe aici nu mai dai? Cum mai esti?
Lai nu stiam ca incercati. Imi pare rau sa aud ca ai pierdut 2 sarcini :(( Uff.. Cred ca a fost f greu. Iti tin pumnii sa reusiti cat mai repede Nici eu nu vrau sa ma opresc la unul Mai ales dupa ce am avut o sarcina usoara, o nastere cum am visat (cat de cat (sper ca a doua oara sa fie si mai scurta :). Copii sunt minuni trimisi de DD Nici nu stiam ca poti sa iubesti asa infinit pe cineva :)) (cu sotul e altceva :))
Daca-mi dai adresa ta de mail pe PM iti trimit invitatia la poze. Eu sunt tare secretoasa si nu fac pozele publice
Carmen super cool propunerile tale!! Ca de altfel si restul propunerilor!! Io-s cam in pana de idei, dar daca-mi vin va zic
Mi-o venit Sa nu trecem linkurile date de Tumpi si Emilia pe prima pagina?
Eu le am pe astea (in romaneste) http://alegorie.wordpress.com/2010/08/20/cereale-germinate-incoltite/ , http://bunsisanatos.wordpress.com/about/
Am sa ma masor si eu. Sunt curioasa ce date am In talie sigur mai mult decat inainte sa raman insarcinata, dar lucrez sa-mi revin :))
Ruxi ce misto ca mergeti in Thai si restul!! Poate minunea vine cand sunteti acolo La noi s-a intamplat in Dubai
Iti place Shaun? Am reusit sa-mi descarc si eu pe vechiul laptop, dar parca e prea "activ" pt mine.. Cred ca ma rezum la ale mele :))
Las ca ajugi si tu la sala daca-ti iei iar masina. Eu tre sa astept weekendul sa vina sotulache acasa din deplasare sa stea cu Melina sa ma duc.
Tumpi o minjiuca din aia vreau sa-mi iau si eu. Am vazut acu ceva pe reducere. Mai faceam cu ea la sala si e tare faina. Si am gasit si un exercitiu pt Melina
Fain site-ul!! Mi l-am salvat si o sa-l studiez zilele viitoare. Si eu sunt fan lactate (iaurt) si branzeturi. Cu carne la fel as rezista. In schimb la peste n-as renunta
Emilia multu de link Mai zi ce mai papi
Zuzi cu Melina merg la innot de bebelusi pe vineri. Abia astept
Meniul meu:
MD: ca si ieri (si ca in toate zilele)
P: supa crema de linte (legume inghetate cumparate, si linte, fiert totul si blenduit :)) + o felie mare de paine neagra cu avocado si rosie
C: resturi de zilele trecute pui si legume (ceapa si dovrecel) la gratar si salata de castraveti
Gustari: caju, iaurt probiotic cu quinoa si seminte de floarea soarelui, caju si migdale maruntite
Apa si ceai pt alaptat (sa fiu sigura ca am destul )
Sport iar n-am facut. Melina a dormit azi mai bine in timpul zilei, dar in timpul ala aveam una alta de rezolvat, iar acu is cam obosita. Ce de scuze
Gata ca timit mesaju.. De cand tot scriu la el
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Vin si eu la ceas de seara, dupa ce am culcat ambii copii.
La Multi Ani Violeta! Sa fii sanatoasa si ai parte de tot ce-ti doresti!
La Multi Ani BB-Yasmi, numai si numai bine si tie! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Meniul meu de azi:
MD: 1 ou fiert, 2 buline de mozzarella, 1 felie de paine neagra cu seminte, 1 cafea cu lapte si o lingurita de zahar
P: 1 dorada la cuptor cu salata de rosii cherry; 2 bucatele cioco neagra
C: salata de rosii (vreo 3) cu telemea, o felie de paine. 2 biscuiti
Azi a trebuit sa merg pana la birou, ocazie cu care am incercat sa ma imbrac de birou; ma incap lucrurile, dar tipa pe mine. Drept pentru care m-am deprimat... asa ca sper sa fiu mai serioasa cu dieta. Am ramas la 65,5, ba chiar urcasem zilele trecute, dar am reusit sa revin.
Am un stres si cer sfaturi - saptamana viitoare va trebui sa plec din tara; ideal - plec dimineata si vin seara. Neideal: plec seara tarziu, cu ultima legatura posibila si vin a doua zi seara (deci lipsesc o noapte). Ce fac cu alaptatul? Caci produc destul... Of of of.
Si cand ma gandesc ca mai am o luna si revin full time la birou, ma apuca tristetea.
Am sa ma gandesc si eu la metode de revigorare a subiectului.
Somn usor!
louisea spune:
Gabi cumpara o pompa de muls (cum suna ) si ii lasi sotului sa-i dea
Eu aveam impresia ca-i dai biberon.. Parca ziceai ca ai multe de carat dupa tine cand va pregateati sa plecati in concediu
Nu-ti poti prelungi concediul la job? :((
Am savurat si eu caeva patratele mici de cioco bio cu 86% cacao Si acu mie foame
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci