Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ah, Dozz, vroiam sa mai spun ca si Alex este de cele mai multe ori cuminte in public, iar acasa isi arata "coltii" , iar Ana este frumusica foc si a suportat cu stoicism hamul ala (cel putin cat am stat in parc)
efortul nu-i asa mare sa mergi cu autobuzul, atata timp cat nu este aglomerat nici in el, nici pe sosea
cat despre fanteziile tale...no comment

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Licurici Multumesc pentru poze. Superbi copii, bravo fetelor, ati facut treaba tare buna!Starea mea n-are legatura cu buni, e chiar cuminte, sunt probleme de serviciu. Cum mai e rechinasa? Lyly Nu-mi spui te rog de ce e atarnat leaganul lu' dintzosu' frumos? Lavi Ma bucur ca v-ati linistit. Lumi Peste pun de toate felurile din borcane de la Hipp, nu ma complic cu peste proaspat/neproaspat inca. Monisule Ii spuneam la Lumi cum ii pun pastele in mancare la asta mica. Dozz Nu poci, nu poci, ca au plecat. Au ramas tiganocii locali doar, cah! Noroc pentru sanatatea mea mintala. Broscut Salutare! Aici Muller are zahar. Scrie "zahar de struguri". Uff, iar ma constip de la etichete. Petrecere frumoasa la dubla aniversare! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Lavi - ma bucur ca e totul ok
Laurici – ce grea noapte ai avut! Pupici sa treaca mucisorii la fetita
Lumi - in septembrie e o vreme super de octombrie nu stiu ce sa zic ca nu am mai fost in zona, dar pot sa iti zic ca in noiembrie in Lisabona lumea facea plaja si noi cand am plecat din Iasi ningea, eu zic sa mergeti in concediu , sigur o sa aveti vreme buna .

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Asa...mai vroiam sa zic ca ma duc azi, desi nu ma incanta...la socrela mea "draga", la rugamintile sotului! Acuma ma gandeam cu ce sa il imbrac pe pustiu, sa fie pe placul maica-sii, ca il examineaza din cap pana-n picioare!

O trec imediat pe Madame le Broscutz in lista...sa nu o mai uitam le tura viitoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

poze din concediu incepand de aici

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Aparent ieri a fost zi de exceptii in parc, de Ana a stat smirna, numai nasucul i se vedea, Alex a papat banana si au dormit cu totii, inclusiv Matei by Coque, care cica nu mai presteaza de o vreme somn la ora aia... Despre noi, nimic exceptional, noaptea a fost cu 2 treziri la 12 si la 5, in rest somn de la 10.30 la 8 dimi... Nu ma laud, nu ma plang

Andre asta am citit parca... dar nu mai stiu in ce pagina ai scris .

Dozz eu iau autobuzul destul de des, intotdeauna e cineva care ma ajuta, daca nu mai multi si la cele cu facilitate pt persoane cu dizabilitati chiar e f usor de urcat...
Imi pare rau de noaptea mai putin reusita

Lumi felicitari pentru dintoi si pentru progresele fetitei, abia astept sa te felicitam si pentru cum va papa ea!

Le Broscutz sa-ti traiasca sotul si fetita si sa aveti o viata minunata in 3!
(f tare faza cu fetita de la munte, si eu citesc pe la dovlecei ce fac aia si ma gandesc ca in 2 saptamani ar tb sa faca si Iulian la fel, si trec lunile si el nu mai face. Dar crezi ca-mi pasa? )

Lylyana dar ma rog frumos de unde stii tu de sarbatorirea Kreliei? ai? esti musca mica pe tavanul lor de la mare?

Sarbatorire frumoasa si parintilor de Tzutzupid!!!

no, plec ca am si somnul in lista cu treburi si un episod din anatomia lu' Grey de terminat.

Pupescu!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua fetele!

auzi..tu te pupi singura?
Hai ca ti-am votat ranjita!

later edit: da de 'nepotica' auzim ceva? sau tot cazata la ma'sa e?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Chiar asa Lyly, de unde stii matale ca K isi aniverseaza ziua nuntii??
Unde ai citit de nenea Monti?

Broscutzo, hai LMA de doo ori! sa traiti sa infloriti si inca o data sa infloriti!

Monis, nu mai citi la dovlecei, ca uite asa nu mai astepti nica dupa doo saptamani. Eu am bifat somnu de pe lista de to do today, bafta si tie sa prinzi un colt de perna langa Santi!

Andre, hai sa fuga problemili di serviciu bre, cand nu ii una ii cealalta, off..Si ai mai ramas si cu tiganocii locali pe deasupra, nici macar o consolare mica..
Amalia e tot mucioasa si baloasa...e plina cu de toate pe fata, zici ca e un melc lipicios, stau dupa curu ei sa o sterg non stop.

Gabitza, rabdare si putere mami! Te invidiez pe de o parte da pe cealalta ma tot sperii ca abia fac fata la una bucata cupil, darmite la doi ca tine...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, leaganul este atarnat de tavan, intr-un carlig prins de un hallsurub, sau cum s-o scrie

licurici, de Montignac am vazut stirea pe Antena 3

Monis, sunt o capusa am vb cu ea odata de nunti si localuri si am retinut data. vii maine in H?

fetele, veniti maine in H? pe la 10?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput