Prietene la bine si la greu -45

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

La multe lunite,Domi!

Neah,Monis,nu e ultima lui aniversare inainte de majorat,mai are una!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

asa e...
Soricelul si mama lui, ma scuzati

Lumi cred ca la voi ma gandeam

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

sunt intr-o megaviteza,cat dorm mucosii(cam 1h) trebuie sa fiu gata cu masa pt ei si eventual pt noi...

Lavi ma bucurca totul e ok,nici nu avea cum sa fie altfel,bine ca te-ai linistit tu

Ralu, eu le aqmestec direct cerealele cu iaurt,cam 2 masuri de LP la borcanelul de iaurt... sunt fani

Vazut o parte din pozele de la intalneli, super faine fetele si bebeii...poate in viata asta ajung si eu sa va vad "live"

Si....tam-tam-tam... Evei ii iese dintocul numarul 1, incisiv central jos,i-a spart gingia ....se pregateste si vecinul; trebuie sa-l verific si pe Dragos, la el par cei de sus ca ies primii

Si acum oful meu... cum va descurcati cu bebe superbusilator si supercatarator? ca simt ca nu mai pot...asta in conditiile in care Eva inca nu a plecat dar da semne ca nu mai sta mult

Dragos nu sta o clipa locului,e in inspectie totala si se ridica in picioare mereu, orice, chiar si o revista o considera punct de sprijin
nu mai pot sa-l las semiadormit in patut ca pana acum in speranta ca adoarme singur....no way...nici nu ajung la usa si e in picioare cu ochii carpiti de somn... la 3 noaptea cand vrea bibe e deja in picioare cand ma trezeste

Acum incep sa-i dau dreptate unei mamici de gemeni cu care m-am intalnit in parc prin primavara, ai ei aveau cam 3 ani... si,dupa ce mi-a urat de bine a spus " putere, ma cutremur cand imi aduc aminte"

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Lumi, imi place cand treci la categoria cra-cra, Annabelle e isteata si uite, stie sa dea pupic deja .

Ralu, multe poze ai facut si tu, multumim! Vorba ta, si eu am fost absolut impresionata de efortul Lylyanei, cat drum a batut sa ne intalneasca si nu oricum, ci cu mijloacele de transport in comun. Eu pana acum nu am avut curajul sa urc cu caruciorul in autobuz...

Andre, he-he, tu poti sa-ti dai intalnire cu toti barbatii aia frumosi despre care ne-ai scris, aia de luna august

Iupiii!, vesti bune de la Lavi, tot asa sa o tii de azi incolo, ok?

Lumi, ce de dintisori! Poate asta e explicatia pt refuzul solidelor. Au postat mamicile de dovlecei acest filmulet in care se arata cum se prepara quinoa: capitolul 185, pagina 14, postarea lui selen80 (a 6-a)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155376&whichpage=14

Am vazut intre timp ca a explicat si Monis cum prepara quinoa, imi pare mie ca reteta ei e mai ok, cea de pe filmulet e usor speedy . Ei, acum avem de unde alege...

Acum pe scurt si despre noi: declar ca eu scriu din valea plangerii cu somnul. Valeleu ce scandal aseara, cred si eu, dupa 2 reprize de somn peste zi, amandoua scurte, era Ana ferfenita. Cam 2 ore si ceva a luat adormitul, iar noaptea de la 3 incolo, iar plans, iar agitatie. Normal ca am cedat si am luat-o in pat, langa mine, dar nici macar asta nu a mai functionat, cu picioarele imi tragea la ficat, iar cu mainile imi smulgea ochii, nasul si cele 3 fire de par ramase in cap... Plimbaretele de ieri, sa stiti ca Ana de cele mai multe ori prezinta in parc si la musafiri o versiune demo, fara bug-uri adica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Dominic Sa ne traiesti soricelule!
coque multumim de articol, da' il salvez pentru mai tarziu
Am vizionat si pozele de la ralu_seby de la intalneala
Eu cred ca Matei se prezinta super bine. Eu prepar cerealele in canita, doar ca pun mai putina apa, ies mai groase si se dilueaza f bine ca iaurtul, pe care il torn direct in canita - pun trei lingurite
lili_a esti o scumpa
lavi pentru . Sper ca v-a scos cuiul de tot.Imi place doctorul asta.
Andre salutare. Pozele de la Mangaliaca sunt puse de laurairina. Am luat si eu muller mai demult si este intr-adevar foarte cremos si gustos.
Ohooo Licurix uite ce bine ii spune Amaliei "rechinasa" ca iote ce de dinti!!!!!!!! Bravo!!!!! Ce ar fi o rechinasa fara dinti????
ali sunt sigura ca copilul tau este foarte sanatos. Toate suntem usor de influentat cand vine vorba de performantele copiilor nostri in comparatie cu altii : Eu la munte, in ultima zi am facut loc la masa unei familii de 3 persoane - cu una bucata copil de exact aceeasi varsta cu fiica-mea. Si iata ce facea fetita respectiva : batea din palme la "bravo", spunea pa-pa-pa cand ii arata ma-sa mancarea, manca brocoli cu pastai si peste, si avea 6 dintisori. Cand am intors capul de la acest "spectacol" am vazut in fata ochilor pe fii-mea, care sedea nepasatoare in carutul ei, ea nefacand absolut nimic din toate astea... M-am bucurat ca eram in ultima zi....
lyly ce activa esti mami si pe Alexutzu dintzos
monis ai fost mortala.... ce de treburi ai bre....
Lumi cred ca sunteti campioni cu dintisorii.... Deci iegzista o explicatie....
gabitza poate ca un premergator ti-ar fi de folos, nu stiu ce sa zic, eu nici nu imi imaginez cum ar fi cu doi...
Felicitari Evei pentru primul dintisor . Ziceai ca la Dragos se pregatesc cei sus, dar nu ies primii cei de jos? Eu intelesesem ca fara greseala primii ies cei de jos....
Dozz pentru Ana nesomnoroasa -in orice versiune

Pentru voi mamici : va invit la bufet suedez, o techila mica si un fernet, sucuri naturale si proaspete, desert - bunatatiuri bulgaresti si o felie de tort
Azi facem 9 luni
Cinstea este dubla pentru ca azi sarbatoresc alaturi de sotul meu 4 ani de casatorie. Asa ca poftiti va rog, nu va sfiiti
Va pupez cu drag, azi sunt cam bizi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Asa....

Am adormit una bucata copil! Si dupa ce scriu, merg sa ii fac Spagetti Carbonara lui Luci, ca m-a omorat cu pastele lui...mie nu imi plac deloc!

Lumi, printesa ta cred ca e delicoasa cand iti da pupici...Rares al meu isi exprima afectiunea fata de mine, cand ma trage de cap catre el si vrea sa ma muste de nas...altfel...nu!

Gabitza nici nu vreau sa ma gandesc cate o sa ai de tras. E clar ca tu ai o preocupare in plus, sau mai bine zis, comparativ cu noi, grija ta e dublata si bataile de cap la fel...Ca si Dragos si Rares se prinde de orice, se ridica si se invarte de ma omoara...iar seara imi adoarme foarte greu, si niciodata la orizontala. Refuza si tzitzi, ca stie ca daca ii bag tzitzi in gurita adoarmne instantaneu...Aseara a adormit in carutul sport, cu care l-am leganat!

Dozz pup mamica obosita si pe Ana cea nedormicioasa!

Fac o strigare la krelia, Ancutza, ariadna, lidia, shtephy,miany,padi, mitzi, monica80,ramonik...etc ce mai faceti gagici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Broscutza

In nesimtirea mea nu am consultat lista sa vadce fulgusori mai sunt nascuti in 26, il stiam pe Domi, ca s-a nascut aproape o data cu monstruletul meu..

La multi ani pentru frumusetea de Iulia Emanuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

bre broscutzo, sa-ti traiasca broscutzica junioare!
da' matale de ce nu esti pe lista?
La Multi Ani fericiti si impliniti si de acum inainte!

Lavi, K este la mare, si ea sarbatoreste tot 4 ani de casnicie. La Multi Ani fericiti si impliniti si voua K!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumim de cinste, Broscutza! Sa creasca mare si sanatoasa sarbatorita si voi doi sa fiti mereu fericiti! Ce aniversare frumoasa!

Domi, la multe lunite si tie! Si pupici apasati mamei tale, ne gandim mereu la ea!

Ce uitasem sa zic mai devreme e ca de la intalnirea de ieri am inceput sa am fantezii intense despre cum, peste cateva luni, o sa ne fie mai usor la plimbari pt ca picii o sa inceapa sa se joace intre ei si noi (sau cine va plimba copiii) vom avea timp de stat pe banca. Interventiile vor fi, probabil pentru impartirea dreptatii in timpul conflictelor . Despre alte fantezii nu va mai zic, ca nu ma mai luati in parc cu voi

Maine dimineata incercam iar? Mergem in Herastrau, sa vedem ce petec de iarba a scapat de campania anti-frunza?

Mergi la inceput

A murit Michel Montignac!

pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!

Mergi la inceput

Dozz, eu cred ca ma bag maine la un H, dar spun sigur mai pe seara

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput