Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Fetele , please, hai s-o lasam mai moale , ca si asa ne cade parul de la hormonii astia nu-i cazul sa ne mai si paruim! Chiar daca, curiozitatea ne sta in fire trebuie sa ne gandim ca toate avem dreptul la privacy si nu e o obligatie sa punem poze cu iepuricii nostri. si de cate ori cineva decide sa ne impartasesca detalii personale si atat de pretioase cum este un copil, este o onoare ptr noi celelalte. CASTELANA - hai nu te supara si stai cu noi mai mult timp asa cum ti-ai propus! Chiar daca nu pui poze eu stiu ca nu esti tu pedofilu' Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629 Mami de veveritz (19.04.2010) |
draga mea merci, nu m-am suparat deloc, dar sunt si eu cucoana care se aprinde la nevoie.
nu pot sa ma supar euu pe voi, suparata sunt pe ale mele, nici macar pe Dumnezeu nu-s, care a chemat-o pe mama la el in ziua botezului copilului meu.
te pup si merci de cuvintele scrise, nu-s genul care se supara si pleaca, io-s fata care combate problema, daca-s si nevorbita...sa te tii
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
babyangel spune:
citat din mesajul lui dayanara fetelor i.am cumparat lui ivan din romania niste pastile de mestecat , scrie pe ele doppel hertz, aktiv omega 3 stie cineva ceva de ele? cum ivan nu prea mananca peste si multe altele, ma gandeam ca e ok un supliment de genul asta... roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Roxi, eu i-am dat la Lucas..sunt super iar marca Dopple hertz e calitate buna!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
ellanik spune:
De ex:
Masina de politie cu doi gabori in ea in fata mea.Deodata masina (de fapt soferul) intoarce pe linie continua.Hait ca-l prind si-l filmez si intorc dupa ei.Ai nabii se opresc pe dreapta si ma opresc. "Äctele la control "ma someaza o voce nazala asemanatoare cu cea din gara".
-Da'ce-am facut?
Ati intors pe linie continua!
-Hai serios!!M-am luat dupa dvs ca m-a furat peisajul in timp ce filmam.de ce dvs aveti voie sa facceti asta si eu nu?regulile de circulatie sunt clar expuse in regulament.
Ceva d egenul asta e si cu ritualurile si regulile religioase.Sunt stabilite dar taman cine trebuie sa le respecte nu o face.Si asta din pacate se intampla diin ce in ce mai des.preotii ajung (majoritatea nu toti) preoti pt ca se castiga bani si pentru ca vezi doamne aú voce .prea putini o fac din vocatie.Calugarii se calugaresc si adopta viata si apropierea de Dumnezeu nu din cauza ca asta le-a fost chemarea (1% din cazuri sunt datorita chemarii) ci din cauza unor deceptii..culmea...in dragoste sau pt ca oricum acasa aveau nshpe frati si e mai bine la manastire.
Miria si mie mi s-a parut foarte taios postul tau.Vezi ca acu ma shucaresc si pun o poza cu Geo un curu gol.
Ramy ai 2 pagini la dispozitie sa iti misti dorsalul aici.daca te-a shucarit cineva e suficient sa ii ignori postarile si gata.Si ce vad?Ai scos si pozele cu Aricel????Treeeeci inapoi.Haida!
Cine imi zice si mie cum se comporta afinele la congelator(in mom dezghetarii vreau sa stiu).
Happyjoy tu ziceai ca o sa inceapa discutiile la casa?Fata tu ai fost azi cu noi????Azi am fo'la arhitecta.Una faina cu mijlocel tras ca prin inel (nu ca al meu care e tras ca prin doaga) si tzate mari si zvelte cu maieu fain aranjat nu plin de bale si urme de lapte regurgitat.Acolo Geo a facut nani si nu va zic ce beshinele a tras.Atat de mirositoare incat biata fata a trebuit sa deschida geamul.Ce-o fi mancat fratele meu???Asaaa....acasa stabilisem cu al meu sot ce vrem si cum si evident ca acolo tipa ne-a dta niste idei si eu am luat-o pe aratura si mai avem putin si ne paruiam (exagerez ca sa dea bine la text ca oricum sotul e ras pe cap).Intr-un final am ajuns la final...Geo s-a trezit....a tras si un kk puternic odorizant si haida la masina.Am schimbat odorizantul am iesit in parc.Finalul a fost cat de cat...pretul fiind cat de cat....Luna viitoare incepe efectiv tambalaul.
In alta ordine de idei eu ma ingras.Sunt disperata.Nu mananc mai mult decat inainte adica acu doua luni....Daca ati observat in toate pozele port o fusta alba lunga creata .E singura care imi vine .Nu vreau sa imi cumpar altceva pt ca vreau sa ma motivez sa slabesc sa intru in cele pe care le am deja.Dar vad ca stau prost cu motivarea.Astept sugestii!
si
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
oanaiacovita spune:
Salutare!
Cu discutii cu nediscutii despre preoti, nepreoti, poze, nepoze, etc, Roxi mama tin sa iti zic ca esti THE BEST(stiu si in spaniola cum se zice, dar nu stiu sa scriu ).
Ramy te rog da hormonii jos din pod si hai inapoi aici. Asa m-a durut sa vad gol albumul Brianei. Mie imi sunteti dragi amandoua si vreau sa va vad mai des, nu ma fa sa cred ca esti pedofilul.
Sigur e MARTE RETROGRAD ca si pe alt forum unde ma mai bag in seama au iesit discutii.
Castelana sa stii ca si pe mine ma roade curiozitatea de mor, deh sut femeie. Si chit ca ma duc in Bucuresti, eu pe Vladi tot tre sa o vad. Aceeasi curiozitate meschina.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Stefanna spune:
Hai mai CASTELANA, te cred ca acum esti mult mai sensibila decat de obicei si ai toate motivele din lume.Da posteaza in continuare ca tuturor ne e drag sa te citim. Si cine o vrea sa il vaza pe Cezarica sa ia un ticket de avion si sa-ti faca o vizita!
Si tu RAMY...eu stiu ca nu sint asa organizata la treburi si nu reusesc sa fac tot ce vreau, insa e o mare placere sa va citesc pe voi toate.Fiecare sintem la un mom dat mai sifonabile, mai cam prea apretate....ia in consideratie sfatul ROXANEI
Si pt IOANACT, ca sa fie lista completa, mai sint inca 2 copii nebotezati printre cei de la iepurasi.
VLADI, am inceput sa iti scriu de ceva vreme, dar niciodata nu am apucat sa mai termin.In mare, desi nu e ok, e supravietuibil.Pana cand, Domnul stie.Hai sa te voi "curenta" cu niste detalii, sper curand... si sper sa nu mint cand zic curand.
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
child spune:
Fetelor, va invit la bunatati si un pahar de sampanie , este ziua mamicutei mele!
Este o super-femeie, m-a crescut singura si datorita ei sunt ceea ce sunt!
MAMI, LA MULTI ANI! TE IUBESC!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Ella gand la gand si eu ma intreb de ce ma tot ingras desi in afara de tortul lui eric si cate o bobo pe zi nu pap dulce mult, iar mancare doar acu la 5 cand vine sotul. Cred ca si aerul ingrasa mai nou. Si sa nu faci ca mine, sa insisti pe lucruri care SPERI tu sa iti mai vina ca stii ce patesti??!!! POCNESC FERMOARELE SAU ATELE. Deci, si eu vreau solutii si fara sport, ca duc destul 8 kile jumate zilnic si urc scarile cu carutul de 12 kile. Si nici diete ca nu tin la mine si nici bani de ele nu am.
Apropo, nu mi-a intrat indemnizatia nici azi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ellanik spune:
Fetelor aveti probleme grave rrau!Numai Mercur retrograd provoaca de-astea.ce aveti cu Marte??????Ntz ntz ntz!
castelana chiar asa ca te iau si pe tine acusica.hai pune o poza cu frumushelul ca mor de curiozitate.
oana carevasazica intri si pe la altii?Aha!Cauti mai multe noruci lui Eric,ai????N-ai s avezi bre!Hopa a venit sotul incarcat cu afine sirop de zmeuura si alte bunatati.Numa bune s aincep cura de slabire!!!!Merg sa iau o bucata de prajitura cu piersici din frigi si revin sa ne mai beshtelim niteel.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Eu ma apuc de genoflexiuni cu Geo in sling si abdomene cu el la tzatza.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Castelana sa stii ca si pe mine ma roade curiozitatea de mor, deh sut femeie. Si chit ca ma duc in Bucuresti, eu pe Vladi tot tre sa o vad. Aceeasi curiozitate meschina. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
fata daca am promis... o sa pun, mai dati-mi ragaz si va arat mostenitorul de 9 kile la 4 luni si juma!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de