Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
honeybaby spune:
Ella nu ma supar, ca nu am de ce. Doar nu-mi place cearta.
De botezat o botez ca nu mai pot sa dau inapoi , dar la bebe 2 la cuca macaii ma duc doar eu si nasii si gata.
tortul il face coferatia unul in forma de elefant, numai sa ma misc sa dau avansul si sa aleg compozitia.
Sunt sigura ca al tau e bun bunutz dar nu te pun eu la munca in plus.
Azi am avut o stare de kk la propriu + greata la greu , durere de cap si cu greu m-am miscat din pat si am mers drept fara sa ma impleticesc.
Apropo pe casa.. ma uitam acum un an la grand desings pe discovery travel and living si la un moment dat spunea un cuplu ca " dureaza 2 ani sa faci o casa si inca 2 sa-ti refaci relatia de cuplu"
Maaare dreptate avea !!!
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Sanzi - tu ai fost bebe cuminte. Eu an refuzat laptele de vaca.
Pana pe la 16 ani am baut numai LP.
Eu am fost tot ceea ce nu e fimea. AM urlat noapte de noapte pana la un an, am facut mofturi la lapte, eram grasa umflata cu pompa etc.
Nici cand am crescut nu am fost prea cuminte. Nici acum nu sunt prea intreaga la cap
Dar mama zice ca ma fost un copil cuminte . hahahaha.
defapt zicea , pana s-o vada pe Maya. Acum isi da seamana ce cuminte eram eu.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Lara spune:
Phew, ca v-am citit pana la urma.. Am crezut ca am gresit odiseea Las` ca-i bun si discutii din astea, va mai racoriti si voi putin, numai va rog, nu puneti la suflet, ca e pacat, zau.
Eu nici nu mai retin ce-am citit pana acum, e tarziu.. Ideea e ca v-ati contrariat din cauza lunii! De asta am si intrat sa va zic. Ca e plina. Luna. Sora`mea ma tine la curent cu fazele lunii, sa fiu atenta, cica. Stie ea ce stie
Va pup, mai ales pe Ella si Dayanara (doamne ce-am ras, voi nu steti bine)
Vladi, sanatate multa!
La multi ani la sarbatoriti! si
noapte buna!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Mirio hai ca esti ofuscata si nu-ti sade bine,zau.Zici ca bancurile nu lezeaza orgolii?Io stiu ce li s-o pune pata lui Kossir sau Castelanei pe mine?Ca ele sunt Carmen... Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
ha ha ha, puschia pe limba draga mea, cum sa ma supar pe tine, colega de la aspirante si invingatoare?
merci ca ai retunut ca-s o Carmen!
iti trimit ceva orhidee pentru gradina de vis a casei!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
Buna dimineata!
cum o mai fi luna zilele astea, nu stiu...
sper sa fie mai calma si marte cu tot retrogradul si mercur sa ne lase in pace!
va pup si flori tropicale pentru voi, cafeaua va agita cam tare pe caldura!
castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de
babyangel spune:
'neata fetelor,
Grija mare si azi la discutii ca e luna plina si Mercur e
retrograd(deci nu Marte, da??)
Si ca sa incepeti bine ziua, va invit la cafelutza buna, buna, si am si niste turta dulce imbracata in ciocolata (Child, e o abatere crasa de la Monti)
Ela, cand mai vezi vreo cearta pe-aici, mai hai cu un banc bun, ca tare m-am descretit ieri dupa ce le-am citit,ca imi pierise la un momendat pofta de forum
Cu scosul laptelui, nu este o metoda anume, ci pur si simplu il iau in brate din patut si ma asez cu el pe pat sa adoarma la loc. Am invatat ca nu trebuie sa ii vorbesc deloc ci doar sa fiu "suportul lui de adormit". Cand i-am vorbit intr-o noapte mi-a plans 40 de minute.Altfel, in 10 minute ii trece si adoarme.
Deja nu se mai trezeste decat dupa ora 6 ,si il tin cu laptele pana la 7 fara probleme.
Azi avem o gramada de iepurasi de sarbatoritMa duc sa vad care..
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
babyangel spune:
La multe lunite Petru Gabriel, Victor Alexandru,Daniel
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
Dianami spune:
Buna dimineata!
Am dormit cu toti 3 piticii in pat (noroc ca e mare ). Nu va spun cate picioare in burta am primit.
Plus ca la 6.45 aveau chef de joaca, toti. Iulia il momea pe Alex cu jucarii si el facea cativa pasi de-a busilea, corect. Andrei nu mai putea de ras si eu nu mai puteam de somn.
M-am dres cu o cafea.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
La multe lunite Joy, Petru, Victor, Daniel!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
greenfrog spune:
buna dimineata,
anca,dianami multumim pentru urari! De vreo saptamana avem nopti grele, iepurasul meu se trezeste din doua in doua ore, vrea sa manance sau doar se maraie si nu se linisteste decat daca il plimb prin casa in brate. O fi de la dintisor? Eu sunt zombie, v-am citit din urma si din umbra dar nu ma tin neuronii sa fac fata unor discutii de serioase. Eu nu imi doresc decat sa dorm si eu 4 ore legat. De la ritmul asta impus de Petru s-au mai dus si niste kg dar nici laptele nu mai este asa de mult.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)